El_Greco_Fanatic
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 22
Παιδιά δεν ξέρω τι να πω εδω έχουμε λιώσει video με διαφήμιση για τούς τυχερούληδες και μαλών αυτή ήταν και η πρώτη επαφή με το κινώ ενάμισι εκατομμύριο τυχερούληδες ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ θα έκανα βουτιές σε μια θάλασσα από τυχερούληδες σαν το Skroutz McDuck (συγκίνηση, δέος ,και θαυμασμός όλα μαζί σε ένα) makisimos να σε καλά που τα βρήκες χίλια ευχαριστώ . και ακόμα είδαμε το αρκουδάκι που έχουμε από el Greco μέσα στην διαφήμιση με τα λουτρινα ζωάκια μαζί στην διαφήμιση με τους τυχερούληδες ..απλά τώρα ξέρουμε ότι είχε και αυτό ταμπέλα και το σηματάκι το χρυσό που έγραφε EL Greco …παιδιά εννοείτε ότι ζούμε σε λάθος εποχή και εγώ προσωπικά θα έκανα ένα back to the past 35 χρονάκια τουλάχιστον με 5 μιστούς προκαταβολή και VAMOS για ΜΙΝΙΟΝ :acoustic: ( θυμάμαι καλά κάποιες από της γιορτές που ήμαστε Ελλάδα ήταν ο μαγικός μου κόσμος το ΜΙΝΙΟΝ ) είχα στενοχωρηθεί πολύ όταν τα ξαδέλφια μου από Ελλάδα μου είπαν ότι το ΜΙΝΙΟΝ δεν υπήρχε πλέων είχε καεί νομίζω ήταν Χριστούγεννα του 1980, η πρώτη σκέψη που είχε πέραση από το παιδικό μου μυαλό ήταν πόσο θα υπέφεραν τα παιχνίδια που ήταν μέσα …αθώα χρονιά anyway #) ξέχασα ακόμα να πω για τα robot αυτά που ήταν σε ένα από τα video ααχχ μια ακόμα κρυφή μου αγάπη που δίστιχος είναι δαπανηρότατη
Πολλά credit στον Saboter υπέροχη δουλειά
Πολλά credit στον Saboter υπέροχη δουλειά
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: