Μην αναφερεσαι σε τιμες κ σε site θα σε λογοκρινουν κ θα σε κανουν και Ban...Επειδη οπως ειπα στο πρωτο post οτι βρηκα σε καποιο μαγαζι που δεν θα αναφερω, πολλα παιχνιδια Lyra και el greco και οι τιμες μου φανηκαν δελεαστικες ειπα να ρωτησω αν ξερει καποιοσ να με ενημερωσει για να μην πιαστω κοροιδοmytinyworld είπε:Καλά, στο e-bay βρίσκεις και bibi-bo με 300?! Αυτά τα έχουμε πει πολλές φορές...
Επίσης αν ψάξεις στο eBay, θα δεις πάρα πολλούς sellers να γράφουν "Sorry, we are unable to ship to Greece".*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.
makisime η κουκλιτσα της φωτογραφιας 2 πώς λεγεται;makisimos είπε:Λοιπόν αφού σε αυτό το θέμα με τα παιχνίδια EL GRECO λέω να βάλουμε και τα παιχνίδια της LYRA επειδή αυτές ήταν οι 2 μεγαλύτρες βιομηχανίες Ελληνικών παιχνιδιών για δεκαετία 70 και 80..! Οπότε εδώ θα περιμένω μαζί με σας να εκθεσουμε ότι υλικό έχουμε απο παιχνίδια αυτών των εταιρειών..!!!
Φιγούρα από 'Κυρίαρχοι του Σύμπαντος'! Απίστευτο! Έχω το κάστρο σε σχεδον άψογη κατάσταση. Cheers!makisimos είπε:ποιός μπορεί να αρνηθεί ότι είχαμε τα καλύτερα παιχνίδια?
Και εδώ ο Skeletor ασυναρμολόγητος! Ποιός ξέρει αν το λαστιχάκι που ένωνε τα πόδια με τον κορμό των φιγούρων υπάρχει σαν ανταλλακτικό. Έχω 2 από αυτές (Masters Of The Universe) / Robotto + Strider με κομμένα πόδια! Απίστευτη συλλογη makisimo, bravo!makisimos είπε:.........................