Δεν μπορώ να πω ότι με έχει ενθουσιάσει το Project64 2 μέχρι στιγμής... καταρχάς είχε κάποια προβλήματα με το frame rate σε παιχνίδια που έτσι κι αλλιώς τρέχανε καλά στον 1.6, όπως SM64, wave race, F-Zero, Starfox, Zelda κλπ και έπρεπε να απενεργοποιήσω σε όλα το "fixed audio timing" για να διορθωθούν. Οπότε τα default settings δεν είναι ιδανικά.
Το fixed audio timing βοηθάει πολλά παιχνίδια που είχαν audio pops και glitches αλλά χαλάει την ομαλότητα στην κίνηση. Χωρίς αυτό το option τα παιχνίδια τρέχουν σωστά αλλά έχουν audio glitches. Αυτό το πρόβλημα υπήρχε πάντα, δεν είναι της έκδοσης συγκεκριμένα, αλλά το fixed audio timing δεν είναι η σωστή λύση... αν ήθελα να χαλάω το frame rate για να ακούω καλό ήχο μπορούσα να το κάνω και πριν με άλλους τρόπους. Οπότε το Mupen64 εξακολουθεί να είναι μονόδρομος για πολλά games που έχουν αυτό το πρόβλημα.
Γενικώς δεν ξέρω τι άλλαξε, δεν βλέπω κανένα παιχνίδι που να μην έπαιζε πριν και να παίζει τώρα, ούτε κάποιο fix που να διορθώνει κάποιο παλιό, γνωστό bug όπως το clipping στο Body Harvest που είναι πρόβλημα στο core εδώ και χρόνια. Ο Emulator είναι μάλλον πιο σταθερός από την beta έκδοση του 1.7 (δεν κάνει crash σε κάποια σημεία που θυμάμαι) ωστόσο και πάλι δεν μπορώ να εγκαταλείψω ούτε αυτήν αλλά ούτε τα Mupen, PJ64 Audio fix, Nemu και ICE 64 σαν game specific emulators αφού πάλι πολλά games παίζουν καλύτερα εκεί. Και τα plugins που έχει μου φαίνεται είναι ακριβώς τα ίδια με την 1.7 οπότε και πάλι θες το Glide64 final και το Azimer audio αφού είναι καλύτερα.
Με λίγα λόγια δεν μου φαίνεται και τόσο βελτιωμένος για να πεις ότι είναι καινούρια έκδοση... Και δεν υπάρχει κάποιο change log να δούμε τι γίνεται, ακόμα και το Game Faq που έχει, αλλά και τα διάφορα άλλα docs είναι ακόμα της έκδοσης του 1.6... Βέβαια δεν έχω τεστάρει ακόμα και τα 300+ παιχνίδια του N64, αλλά τέσταρα αρκετά για να έχω μία άποψη.