Και εγώ συμφωνώ. Το Hardware είναι για να το δείχνουμε, και για διπλά με φίλους.Μπα ακόμα και το hardware να έχω δεν το πολυδουλεύω. Ειδικά αν το emulation αποτέλεσμα είναι πλήρως ικανοποιητικό στο pc.
Βέβαια γούστα είναι αυτά. Αλλά για φανταστείτε ένα κόσμο χωρίς MAME. Πόσοι θα ήταν σε θέση να προμηθευτούν (και να πληρώσουν) πλακέτες coin ops και πόσες τελικά σε αριθμό;
Όχι εγώ πάντως, είμαι γνωστός απόγονος του Σκρούτζ!
Όχι συνέταιροι. Μαζεύαμε μαζί χρυσό στο Κλοντάϊκ.Κάτι μου λέει ότι είσαι κι εσύ απόγονος του Σκρουτζ
Agahnim είπε:ωραιο θεματακι ξεθαφτικε...
Προσωπικά το πληκτρολόγιο πολλές φορές δε λειτουργεί όσο άμεσα θα ήθελα στους emulation. Θα πεις πάρε ένα χειριστήριο. Δεν ξέρω, ίσως θέλει προγραμματισμό, να το "δει" το pc και χίλια δυό που βαριέμαι. Άσε τις ασυμβατότητες. Βέβαια και στους emuators έχει save όποτε θες και για μένα είναι καλό αυτό.Agahnim είπε:ποτέ μου δεν κατάλαβα όσους ισχυριζονται (ολοι δηλαδη) πως οι emulators υστερούν στο θέμα feeling. γιατι ρε παιδια;
-το monitor που θα διαλέξουμε, δεν εχει σχεση με το αν παιζουμε σε emu ή κονσόλα
-το ίδιο ισχύει και για το controller
-σιγουρα δεν μπορουμε να εξομοιωσουμε τα feelings του να βλέπεις το κουτι, να διαβαζεις το βιβλιαρακι ή της στιγμής της αγοράς, όμως δεν πιστεύω οτι αυτά έχουν και πολύ μεγάλη σχέση με το feeling του ίδιου του παιχνιδιού
δεν μενει και τιποτα αλλο! οι emulators κανουν την ιδια ακριβως δουλεια με τα παλιά συστήματα...
αυτό με τα χειρηστηρια δεν ισχυει στους emulators αλλά στα pc games. οι emulators θελουν 1 φορά ρύθμιση και μετα παίζουν τα πάντα όλα. Δε νομιζω αυτη η μια φορα να χαλάει το feeling.johnny19818 είπε:Προσωπικά το πληκτρολόγιο πολλές φορές δε λειτουργεί όσο άμεσα θα ήθελα στους emulation. Θα πεις πάρε ένα χειριστήριο. Δεν ξέρω, ίσως θέλει προγραμματισμό, να το "δει" το pc και χίλια δυό που βαριέμαι. Άσε τις ασυμβατότητες. Βέβαια και στους emuators έχει save όποτε θες και για μένα είναι καλό αυτό.
Αυτό ακριβώς είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα.Agahnim είπε:με το πληκτρολογιο εννοειται δεν μπορεις να παιξεις γιατι δε μπορεις να πατησεις 3 πληκτρα ταυτοχρονα...