Πολλα flashcarts υποστηριζουν save states!Μια λεξη: Savestates
σε οτι αφορά τις αναλύσεις πάντως, οι emulators τα ξεπερνάνε!Ποιός δεν θα ήθελε να έχει σπίτι του μια καμπίνα arcade με πολλά παιχνίδια μέσα ή μια κονσόλα με πολλά παιχνίδια; Σαφώς αυτά θέλουν χώρο και αρκετά χρήματα για να τα αποκτήσει κανείς. Οι emulators είναι οι σύγχρονες ευκολίες που όλοι έχουμε σε ένα pc. Είναι ίδια η αίσθηση να παίζεις με το mouse το house of the dead αντί σε μια πραγματική καμπίνα; Είναι το ίδιο να παίζεις το ms pacman σε μια καμπίνα και το ίδιο είναι στο mame; Φυσικά και όχι αλλά για τους παραπάνω λόγους όλοι χρησιμοποιούμε τους emulators.
Aυτό εννοείται αλλά ποιός θέλει να παίζει Rastan saga σε 4k;σε οτι αφορά τις αναλύσεις πάντως, οι emulators τα ξεπερνάνε!
Αμα δεν ειναι το pixel σαν κορομηλο δεν λεει!να παίζει Rastan saga σε 4k;
άσε εδώ σου λένε πως τα dos παιχνίδια πρέπει να είναι σε 4κ-8κ για να φτάσουν την αυθεντικη ποιότηταAυτό εννοείται αλλά ποιός θέλει να παίζει Rastan saga σε 4k;
Φαντάζομαι εννοούν οτι κάποιος συγκεκριμενος crt shader θέλει τέτοια ανάλυση για να εχει ολη την λεπτομέρεια μιας αυθεντικής crt οθονης και οχι το ίδιο το παιχνίδι.άσε εδώ σου λένε πως τα dos παιχνίδια πρέπει να είναι σε 4κ-8κ για να φτάσουν την αυθεντικη ποιότητα
Emulators. Αντε να πας να παιξεις σημερα με Spectrum 128k ασε που θες μια περιουσια να το αγορασεις, ειναι παλιο και μπορει να σου μεινει στα χερια. Η μεμβρανη θα θελει αλλαγμα, επιπλεον κοστος... Αντε να φορτωσεις κασετες να περιμενεις 10 λεπτα και αν δεν βγαλει λαθος!
Crt εχω 2 μια 20αρα (και μια Trinitron 14αρα) πανω σε PC με Retroarch με καλωδιο VGA to scart δικο μου και Radeon 6450 κατι τετοιο δεν θυμαμαι σαν 2η καρτα (πρωτη η gainward gtx 1070).
Οσο για shaders εχω γραψει κατι παναλαφρους που λογικα θα παιζουν και σε Pi, οπως fake-crt-geom-potato, crt-geom-mini κλπ που δειχνουν εξαιρετικα καλα και σε 1080p