Ανεβασε ενα screenshotΤο άλλαξα σε 0 αλλά ουχί...
Tα Logitech που εχω δοκιμασει οπως το ασυρματο gamepad F710 και το F310 δεν παιζουν με τα PC games που εχω.Μου παιζουν μονο σε emulators.Λοιπον εφαγα ολο το μεσημερι να κανω το pinball arcade στο pc να αναγνωρισει καποιο απο τα Logitech gamepads που εχω αλλα δεν τα καταφερα.
Εγω επαιζα παλια στο PC μου με Logitech gamepad... δεν το εχω δοκιμασει προσφατα. Δοκιμασε με το διακοπτακι πισω απο το gamepad μπας και αλλαξει κατι...Λοιπον εφαγα ολο το μεσημερι να κανω το pinball arcade στο pc να αναγνωρισει καποιο απο τα Logitech gamepads που εχω αλλα δεν τα καταφερα.Δοκιμασα τον 60ce emulator αλλα τζιφος.Αν καποιος παιζει το παιχνιδι στο pc με καποιο gamepad εκτος xbox gamepad ας δωσει τα φωτα του μπας και το παιξω το ρημαδι.
Δοκιμασε να σβησεις την γραμμη και μετα κανε Complile και Save το table.
Δεν εχω xbox 360 gamepad φιλος αλλα ολα τα παιχνιδια και περα απο emulators με τα logitech τα παιζω απλα καποιες φορες χρησιμοποιω το 60ce η το joy2key για να το κανω να λειτουργησει και ολα κομπλε.Μονο στο ρημαδι το pinball arcade μεχρι τωρα εχω θεμα.Tα Logitech που εχω δοκιμασει οπως το ασυρματο gamepad F710 και το F310 δεν παιζουν με τα PC games που εχω.Μου παιζουν μονο σε emulators.
Με το ενσυρματο gamepad του xbox 360 μου παιζουν ολα τα games μια χαρα.
Δεν το εχω δοκιμασει ομως με το gorgar pinball
Γιαννη εσυ στο pc παιζεις; με gamepad η πληκτρολογιο;