70 λιρόνια με free μεταφορικάnicksofar είπε:Πόλυ όμορφό και σε mint κατάσταση! πόσο?
το πηρα οπως το βλεπεις χωρις κουτι αλλα με καπακι και σταντ στην αστρονομικη τιμη των 27 ευρών μαζι με μεταφορικα... ας ειναι καλα το κοριτσι που δε με εφαγε...και που δεν ειδε ποσο τα δινουν οι αλλοιgtsamour είπε:Βασικά μόνο εκείνα που είχα σαν παιδί ενδιαφέρομαι να πάρω. Two more to go.... Donkey Kong Jr και Popeye.
Δεν με ενδιαφέρει να είναι κουτάτα, απλά να είναι σε καλή κατάσταση. Προσπαθούσα να χρυπήσω ένα ίδιο (κουτάτο πάλι αλλά χωρίς όλα τα χαρτιά του) αλλά τελικά έφτασε 85 λίρες + 8 λίρες τα μεταφορικά, όταν την ίδια στιγμή υπήρχε αυτό που πήρα (που τα είχε όλα) με 79 λίρες σε Buy now or best offer και free μεταφορικά. Έκανα offer 70 λίρες και τη δέχτηκε
Eίδα και το δικό σου Ethaniel και μου έπεσαν τα σάλια, ήταν απο τα αγαπημένα μου το DK Jr, Πόσο πήγε?
Ναι, κανονικά είναι μαύροι οι χαρακτήρες. Ο λόγος που τους βλέπεις λίγο.. "ξεπλυμένους" (!) είναι ότι έχει χαλάσει το φίλτρο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της lcd οθόνης. Αυτό χαλάει κυρίως με την πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Αυτό μπορείς να το αλλάξεις με κάποιο από παρόμοιο παιχνίδι που είναι σε καλή κατάσταση..Ethaniel είπε:ΕΝΤΙΤ: παρατηρησα οτι οι χαρακτηρες (αυτα τα μαυρα πραματα στην οθονη) ειναι λιγο γκρι αντι για μαυρα ενω εχω βαλει καινουριες μπαταριες. ποσο σκουρα πρεπει να ειναι κανονικα; υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα η' να ειναι στα τελευταια του κανα μαραφετι απο μεσα; συγκεκριμενα μονο υπο μικρη γωνια φαινονται πιο σκουρα τα ανθρωπακια