...akmakas, πολύ καλή επιλογή το Where Time Stood Still. Πάντα ήθελα να είχα την ευκαιρία να το παίξω και στον Amstrad μου, έστω και σαν Spectrum port (το The Great Escape δηλαδή, πως το portαραν; ).
Το Super Cars 2, αποτελεί άλλο ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την εποχή που παίζαμε σαν τρελοί το demo του Lotus 2 (περιμένοντας την κανονική κυκλοφορία), το οποίο είχε την μουσική του Super Cars, μιά και δεν είχαν προλάβει να του φτιάξουν ακόμα την κανονική του μουσική !!
Αυτό βέβαια δεν μας "χάλαγε", διότι η μουσική του Super Cars ήταν όντως φο-βε-ρή !!
Μπράβο και για το Gunfright, η επιλογή του Amstrad είναι η ιδανική θα έλεγα.
To ότι είναι ελαφρώς πιό αργό (στα όρια του "αμελητέου", έτσι δεν είναι Wally, σύντροφε Amiga user?
) είναι θείο δώρο, μιά και έχετε περισσότερο χρόνο να αντιδράσετε στα ενοχλητικά "τρακαρίσματα" με τους περαστικούς. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιό playable κατά την γνώμη μου !!
...όσο για εμένα, χτές το έριξα λιγάκι στην κατασκοπεία !! Ιδανικός παρτεναίρ, το NEXUS (review απο τον Λεκό, στο τεύχος 32 του Pixel). Μιλάμε για πολύ ψάξιμο !! Eνα παιχνίδι που θα σας πάρει αρκετό καιρό να το τερματίσετε.