...απίστευτος !! Απο τα αγαπημένα ενός συμμαθητή μου, ο οποίος το αποκαλούσε "Τζάγκερναουτ" !! (...μαζεύω υλικό για να "τροφοδοτήσω" ένα άλλο thread... )nmar είπε:(...) juggernaut ή καπως ετσι με μεταφορες φορτηγων
Aυτός είσαι !!pooky είπε:Για να μπούμε και πάλι στο topic, λίγο πριν πάω για ύπνο, θα τιμήσω το Jetpac και το Penetrator του Spectrumάκου.
Μα τον ειπες τον τιτλο, Convoyσημειώνω οτι πιτσιρικάς είχα δει μια ταινία με φορτηγά κονβόι δεν θυμάμαι όμως τίτλο
To είχα κατεβάσει παλιότερα απο το ftp.nvg.ntnu.no. Tώρα πλέον είναι διαθέσιμο και μέσω sites/"frontends" του συγκεκριμένου ftp, όπως τα TACGR & CPCgamereviews. Πράγματι παραμένει "κολλητικό" ακόμα και μετά τόσα χρόνια...nmar είπε:billy αν το βρεις πουθενα παιξε λίγο και αν δεν κολλήσεις να μην με λενε..Νίκοαν εξαιρέσεις το αθλιο ήχο με τις στριγγλιές ήταν φοβερό το gameplay.
σημειώνω οτι πιτσιρικάς είχα δει μια ταινία με φορτηγά κονβόι δεν θυμάμαι όμως τίτλο αλλα απο τότε είχα συμπάθεια στα φορτηγά. αυτά..
...έγραψες !! Χάρτες των πόλεων... αναμνήσεις επί αναμνήσεων !! Θυμάμαι ότι τους δικούς μου χάρτες δεν έκατσα ποτέ να τους ολοκληρώσω, διότι κάποια στιγμή το MicroMad έκανε μία αντίστοιχη προσπάθεια !!nmar είπε:αλλα το ΤΑΙ ΡΑΝ δεν το αλλάζω με τίποτα, ακόμα έχω τους χάρτες των πόλεων που ζωγράφιζα και εγώ και ο φίλος μου (me comodore 64) για να πορευόμαστε στις πόλεις. Τί θυμήθηκα πάλι ...είχαμε κατέβει παρέα Στουρνάρη και απο ένα (για 464 και C64) και τρέχοντας στο σπίτι για παιχνίδι. Μια κασέτα η πόλη άλλη κασέτα η θάλασσα ...απο εκείνη την εποχη απέκτησα την τεράστια υπομονή μου..