milntov
Retro Member
- Joined
- 12 Ιαν 2014
- Μηνύματα
- 1.819
- Αντιδράσεις
- 1.747
ΧαχαχαχαχαχαχαΣτο διόρθωσα λίγο!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ΧαχαχαχαχαχαχαΣτο διόρθωσα λίγο!![]()
Για αυτην εδω τι λες? gaming oc της giga η συμπαθεια μου, εχω την 1660. Στα 350 ΕΟι κονσόλες αυτής της γενιάς είναι ήδη κοντά στο να κλείσουν 3 χρόνια. Αν γίνει το ίδιο με την προηγούμενη, θα έχουμε ανανεωμένες εκδόσεις "pro" πολύ σύντομα. Δεν ξέρω αν θα έχουν παραπάνω μνήμη βέβαια.
Επίσης το πόση μνήμη ξοδεύουν τα games στις κονσόλες δεν έχει και τόση σημασία όταν τα PC ports σχεδόν πάντα ξοδεύουν περισσότερη μνήμη γενικά.
10 χρόνια?
Ηδη τα 8 GB είναι οριακά για 1080p σε πολλά games με high settings. Πιστεύεις όντως ότι το 2043 θα μπορείς να παίζεις τα games που θα βγαίνουν τότε με 12 GB? H 16 GB? Η ακόμα και 24 GB μην σου πω?
Τα ίδια διάβαζα και το 2014 για τα 2 GB VRAM. Είδα που κατέληξε και αυτό όταν πήρα την 960 2 GB στα τέλη του 2015. Σε λιγότερο από 2 χρόνια μετά τα games έπεφταν σε τοίχο και έπρεπε να κατεβάζω ανάλυση και settings που η GPU άνετα θα μπορούσε να χειριστεί, αλλά τα 2 GB ήταν bottleneck.
10 χρόνια παραείναι μακριά για να φανταστείς τι requirements θα έχουν τα games.
8 GB - Τα ξεχνάμε. Ακόμα και τώρα που μιλάμε είναι οριακά. Δεν αξίζει καν τον κόπο, πόσο μάλλον χρήματα.
12 GB - Για 350 μέχρι 500 ευρώ είναι καλά. Αρκεί να έχουμε και μία GPU ένα tier πιο πάνω από μια 3060/4060. Tώρα να δώσω 900 και 1000 ευρώ να πάρω κάρτα με 12 GB, καλύτερα να μου τα κλέψει κάποιος στον δρόμο, τουλάχιστον να έχω μια καλή δικαιολογία που τα έχασα.
16 GB - Για 500 ευρώ κάρτα θα ήταν πολύ καλά, όμως ξέρω ότι αφορά μόνο την 4060, οπότε ισχύει το "κάποιο λάκκο έχει η φάβα". Αυτή είναι από μόνη της αστεία κάρτα λόγω πολύ αδύναμης GPU που δεν αξίζει πάνω από 300 ευρώ. Τα fps θα πέφτουν σαν μύγες πολύ πριν προλάβει να πλησιάσει το όριο της VRAM. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κάρτα σε αυτήν την τιμή με 16 GB, οπότε δεν αξίζει να το αναφέρουμε.
... κουρευονται που θα δωσω 5 χιλιαρικα για να παιζω παιχνιδια σε 4k, μια χαρουλα ειναι και τα 1080ρ.
Αν μπορω να εχω 32" με 1080ρ, χωρις θεματα π.χ. πιξελιασμα, δεν εχω προβλημα.
Ναι στην αναλυτικη συνθεση του gaming pc γραφει οτι εχει την gt610 2gbΔεν ξερω με την 610, εγω παντως με gt 630 μια χαρα ετρεχα age of empires και diablo. Aν δεν πιστευεις, την εχω ακομα, στη δανειζω να δοκιμασεις.
Στο κειμενο της περιγραφης λεει για GT 730, και στον πινακα απο κατω για GT 610. O 11700 δεν ειναι κακος, ανετα στηνεις μηχανημα σημερα με αυτον. Δεν τον επιλλεγεις γιατι κοστιζει 280Ε και με 320Ε περνεις τον 12700. Για 2 γεννιες πισω επεξεργαστη μια τιμια τιμη θαταν 150-200Ε.
Οι συνθεσεις innovator του e-shop, παντα φτιαχνονταν με εξαρτηματα που ειχαν ξεμεινει στις αποθηκες του. Το ιδιο το e-shop, σημερα δεν εχει καμια σχεση με αυτο πριν 15-20 χρονια. Εγω αν και καλος πελατης του πλεον οχι μονο δεν ψωνιζω, αλλα ουτε απ'εξω δεν περναω. Πλεον ανυπαρκτο σερβις, μηδεν υποστηριξη στις εγγυησεις, μεγαλη καθυστεριση στις παραγγελιες.
Δεν προσεξα καλα, noctua ψυκτρα εχει ο 11700?
Gaming pc αξιας 999.00 € το βγαλανε σε προσφορα με χαμηλοτερη τιμη και τωρα κοστιζει μονο 826.70 €
Eιδα οτι γραφει αυτο στην κατηγορια pc για gamers και λεω με τοσα λεφτα αυτο θα πρεπει να περναει κατα πολυ στα frames και το ps5.
ο υπολογιστής μπορεί να ανταπεξέλθει απρόσκοπτα σε όλα τα παιχνίδια επιτρέποντάς σας να απολαύσετε ομαλή κίνηση και άριστα γραφικά σε όλες τις διαθέσιμες αναλύσεις!
![]()
INNOVATOR 7 CYBER POWER 14600K - ΜΕ WINDOWS 11
Tο INNOVATOR 5 CYBER POWER 14600K αποτελεί μία σύνθεση βασισμένη στην πανίσχυρη σειρά SKU:PER.908450www.e-shop.gr
Αυτο ειχει και εξτρα καρτα γραφικων πανω την VGA BIOSTAR GT610-2GB 2GB D3 LP RETAIL (μνημη ddr3)
![]()
VGA BIOSTAR GT610-2GB 2GB D3 RETAIL
Κάρτα γραφικών από την Biostar.ΧαρακτηριστικάGPU: GeForce GT610.Engine Clock: 700 SKU:PER.606878www.e-shop.gr
Τους παρεξηγισες, την καρτα αυτη την δινουν σαν δωρο ανταλλακτικο, σε περιπτωση βλαβης της ενσωματωμενης.Αφού η CPU αυτή έχει ενσωματωμένο τσιπ μέσα που είναι εως και τρεις φορές ισχυρότερο από την 610!!!!
Τελος, γενικο παραπονο μου, δεν εχει ποσταρει καποιος, οδηγιες στησιματος ενος καλου, emulation machine, π.χ. τι εξαρτηματα/προγραμματα χρειαζομαστε
Για τα συστήματα που λες μια χαρά είναι το δεύτερο PC σου. Θα έχεις και αρκετό αέρα για να χρησιμοποιείς καλούς CRT shaders με την 750 ti.Λοιπον με ενδυαφερουν κυριως atari 2600, sega mega drive II sega mega cd, που εχω χασει αρκετα παιχνιδια με τις μεταφορες. Αντε και κανα psx, διεσωσα πολλα παιχνιδια, αλλα λεμε τωρα.
Εχω 10400, 1660 gaming, 2ΤΒ χωρο, αλλα δεν θαθελα να τα βαλω εκει. Στο 2ο PC, quad 9400, gtx 750 ti, ssd sata 120gb για τα win7, 2hdd 500αρηδες και σχεδον μονημα συνδεδεμενο docking station (αλλα 2-3 gb χωρο). Εκει με βολευει αν cpu/gpu εναι ΟΚ.
Απο software διαβαζω διαφορα στο ιντερνετ, δεν ξερω αν ενα προγραμμα επαρκει η χρειαζομαι περισσοτερα.
Παιδια και εγω αυτο που καταλαβε ο imgema καταλαβα αφου γραφει αυτο.Τους παρεξηγισες, την καρτα αυτη την δινουν σαν δωρο ανταλλακτικο, σε περιπτωση βλαβης της ενσωματωμενης.