Λοιπόν, να τι έγινε τελικά:
Σήμερα το πρωί, φλασιά! Συνειδητοποιώ ότι η προσφορά τελειώνει, η κάρτα όπως πάντα τους τελευταίους μήνες στεγνή. Τηλέφωνο σε φίλο: "ρε, θέλω να μου στείλεις 10$ gift στο Paypal, θα στα επιστρέψω σε τοπικό νόμισμα όποτε πάμε ξανά για καφέ". Σε 5 λεπτά έχω το δώρο που ευγενικότατα απαίτησα (ή έχεις φίλους ή δεν έχεις, lol) και αμέσως μετά αγόρασα τα
Alan Wake's American Nightmare,
Torchlight,
The Blackwell Bundle,
Anomaly:Warzone Earth και
Geneforge 1-5.
Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη, αφού και το Machinarium και το Botanicula και το Trine που προτείνατε φαίνονταν πανέμορφα. Οπότε πήρα από τις προτάσεις το Blackwell Bundle και τα άλλα δύο τα αγόρασα γιατί όταν βλέπω strategy και RPG δυσκολεύομαι να πω "όχι".
Το Geneforge έχει όλα τα στοιχεία που γουστάρω: turn based, isometic μου θύμισε τα παλιά καλά παιχνίδια της Infinity Engine (και φυσικά δεν σκοτίζομαι για τα "ρετρο" γραφικά του)
Το Anomaly-Warzone Earth απλά μου έξαψε την περιέργεια. Reversed tower defense το περιγράφουν οι περισσότεροι. Ήθελα να το τσεκάρω και στα 2$ ήταν impulse buy.
Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξανασκάσει παρόμοια προσφορά για να μαζέψω και μερικά από τα υπόλοιπα που προτείνατε!