Other_Reality
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 69
Έχω πάθει πλάκα !!! Πάρα πέντε, τένις ποδηλασία, customisation στα οχήματα, πολλαπλοί χαρακτήρες/story lines !!!! Τί έχουνε χωρέσει εκεί μέσα !!!
Έλα ντε!!!! Εκείνο το Mig 21 τι ρόλο παίζει?Δεν την παλευει ο κοσμος, το εχει χασει... (στις φωτο αναφερομαι)
Captain Kal είπε:Τώρα να την πω την κακία μου? Έχω αρχίσει τόσες φορές GTA:Vice City και GTA:San Andreas, και όλο τα παρατάω γιατί τα βρίσκω μπαστούνια με τις timed αποστολές (που πρέπει να τις παίξεις όπως ακριβώς έχει τις έχει σκεφτεί ο designer... αφού έχει κοπανίσει δυο - τρία burbon μεσημεριάτικα).
+1spyros_s είπε:το μόνο που τελείωσα ήταν το vice city +cheats πριν 10 χρονια. Είχε κάτι χαζές αποστολές πάντως αν θυμάμαι καλά...ειδικά μία μ' ενα αεροπλάνο που έπρεπε να κάνει κάτι αεροπλανικά με είχε παιδέψει ιδιαίτερα!
Γι' αυτήν την αποστολή, χρησιμοποίησα trainer που πάγωνε το χρόνο!!!! (Στην PC έκδοση)(αλλά με μερικές χαζές αποστολές να εκρεμουν, ειδικά μια με ένα τηλεκατευθυνόμενο και κατι βομβες που επρεπε να βαλεις σε εναν κουβα σε μια οικοδμή)
Παρόμοια αποστολή στο GTA:Vice City. Συμβόλαιο για να "πάθει ατύχημα" μια σύζυγος :sweet_kiss: . Σε μια (από τις αποτυχημένες) προσπάθειες, πήρα ένα λεωφορείο (αυτά τα μεγάλα τα αμερικάνικα με τους διπλούς άξονες πίσω), και άρχισα να κοπανάω το μικρό ροζ convertible που οδηγούσε. Αποτέλεσμα: καταστράφηκε το λεωφορείο!!!Vice City Stories δε μπορέσαμε να το τερματίσουμε ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου, γιατί κολλάγαμε στην αποστολή με τον τυπά που τον κυνηγάς και πρέπει να τον τρακαρεις και να τον σκοτώσεις πριν χάσει όλα τα λεφτά