Halo 3 / ODST Official Thread

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Wally είπε:
ο παλιος ειναι αλλιως :D
Eλα καμια βολτα οταν βγει και θα σου ανταποδωσω την επισκεψη :D οταν βγει το Little Big Planet(αν και βλεπω να μην μπορω να ξεκολησω και τον Keeper-εχει ψυχωση-οποτε θα σκασουμε πακετο :biglaugh:)

Οχι γιατι θα μου το χαλασετε, οταν δεν θα βλεπω ο keeper θα το κατσαβιδιασει. :D

Πες μου ποτε βγαινει να σου πω αν θα εχω 360 ,λεω να την κανω για elite αφου το δοκιμασουν αλλοι (ποιος θα κανει το πειραματοζωο :D ).

H3ad.jpg

:worship:

Master Chief FTW!!!

Εγκυρες πληροφοριες λενε οτι μεχρι και ο Admin μας θα αφησει για λιγο το Lineage για να πεσει με τα μουτρα στο Halo3!!

4-player-GRM-co-op confirmed! ;)

"A hero need no speak. When he is gone, the FORUM will speak for him "

Aυτο θα γραφει με μεγαλα χρυσα γραμματα στο banner του forum οταν με το καλο τα γεματα παρκισον ρυτιδιασμενα δαχτυλα μου δεν θα μπορουν να χτυπησουν το keyboard τουτο. :icon_cry:

Μεχρι τοτε θα υπαρχει το voice command. :D

Tα λογια ειναι περιττα που ελεγε και η Μαρινελλα...O ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ

Συνιστω ανεπιφυλακτα το Bioshock ως ορεκτικο...να μας κρατησει μεχρι της 25 του Σεπτεμβρη :D

Παρακαλειστε οπως εγκαταστησετε την παραπανω εικονα ως

wallpaper, tatoo, σταμπα σε ολα τα μπλουζακια σας, ποστερ στην εισοδο της πολυκατοικιας σας, χαρακτικη στον αμφιφλιστροειδη σας....

.... επίσης παρακαλείται ο φίλτατος Stormwatch, όπως αγοράσει το εν λόγω πόστερ και μου το χαρίσει για τα γενέθλια μου :D :D

Halo 3 - Korea

05.jpg

06.jpg

Θα γινει της Κορεας :headbangdude:

(σε λιγο θα μας μοιρασεις και εκπτωτικα κουπονια.....)

αμα ξερεις κανεναν να μοιραζει,πες μου και εμενα :D

Σαν ν'αρχίζω να γλυκοκοιτάζω τα Elite σιγά σιγά...

...μια που πλησιάζει και το παιχνίδι θρύλος...

...Oh well...

...Κατά τα Χριστούγεννα πoυ θα πάρω πάρω HDTV...

ΨΗΝΟΜΑΙ!ΨΗΝΟΜΑΙ!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Πίσω
Μπλουζα