Αντικοινωνικοί χαρακτήρες παιδί μου τι να πεις, και μετά σου φταίει το facebook κατάαλαβες..:ΡHaros είπε:PytzamaramaGRE, Kujokoyklos ? Μήπως είναι και αυτός ένα τρόπος να δείξετε ότι δεν θέλετε άτομα να σας κάνουν add στην friend list τους;
Δεν έχω μπει ποτέ live και ούτε πρόκειται.statusgr είπε:Αντικοινωνικοί χαρακτήρες παιδί μου τι να πεις, και μετά σου φταίει το facebook κατάαλαβες..:Ρ
Το απόπάνω σουκου έχει καφέ μην το ξεχνάς:ρWally είπε:Και εξω "εσπασαν" πολυ την ημερομηνια κυκλοφοριας απο οτι διαβαζω.
Το ΣουΚου εχει online Reach δηλαδη
Μετά από ένα, σχεδόν, δίωρο στο Reach επιβεβαιώνω ότι είναι το φανταστικότερο HALO που έπαιξα ποτέ!!!!!!!!!!!!ndial είπε:τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ρε παιδια. ακομα και για καποιον ο οποιος δεν ετυχε να παιξει ποτε HALO στο παρελθον (!) ειτε σε PC ειτε σε 360, θα πορωθει με την παρτη του!
Μόνο για τη σειρά Halo και Forza Morotsport τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω!!!!divined είπε:xbox 360 έχω παραλείψει να αγοράσω. Αξίζει δλδ. για αυτό και μόνο το παιχνίδι!!!
Μονο για τα Gears Of War 1/2 αξιζει! Για το Halo ουδεν σχολιο και οσον αφορα για το Forza 3 κατα τον Νοεμβριο σιγουρα θα χασει την αξια του!divined είπε:xbox 360 έχω παραλείψει να αγοράσω. Αξίζει δλδ. για αυτό και μόνο το παιχνίδι!!!
Κι εσύ λάθος τα λες!DarkSynbios είπε:Μονο για τα Gears Of War 1/2 αξιζει!