HALO Reach

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
PytzamaramaGRE, Kujokoyklos ? Μήπως είναι και αυτός ένα τρόπος να δείξετε ότι δεν θέλετε άτομα να σας κάνουν add στην friend list τους; :P

Haros είπε:
PytzamaramaGRE, Kujokoyklos ? Μήπως είναι και αυτός ένα τρόπος να δείξετε ότι δεν θέλετε άτομα να σας κάνουν add στην friend list τους; :P
Αντικοινωνικοί χαρακτήρες παιδί μου τι να πεις, και μετά σου φταίει το facebook κατάαλαβες..:Ρ

statusgr είπε:
Αντικοινωνικοί χαρακτήρες παιδί μου τι να πεις, και μετά σου φταίει το facebook κατάαλαβες..:Ρ
Δεν έχω μπει ποτέ live και ούτε πρόκειται. :darkglasses:

Εγώ αντικοινωνικός χαρακτήρας; :P :P

Kujo είναι ο αρκούδος μου (που εκτελεί χρέη χαρακτήρα battlemage στα RPG games μας) ο οποίος είναι ομολογουμένως μια σκέτη γλύκα. Οπότε kujokoyklos. Φόρος τιμής. :) ;)

Είμαι για δέσιμο; Μπα...... :flower: :flower:

Για δέσιμο είσαι, κανονικά ο Kujo ήταν σκύλος. Και λυσσασμένος κιόλας.

Άκου γλυκούλης αρκούδος... :P

τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ρε παιδια. ακομα και για καποιον ο οποιος δεν ετυχε να παιξει ποτε HALO στο παρελθον (!) ειτε σε PC ειτε σε 360, θα πορωθει με την παρτη του! Εγω ειχα την Beta version με το single player mission και τα ειδα όλα! ανυπομονω να βγει επομενη εβδομαδα (για να μην κανουμε παρασπονδιες νωριτερα :D )

Πάντως γνωστή αλυσίδα experts το πουλάει κανονικά από σήμερα... Μέχρι να το πάρει χαμπάρι κανείς άλλος και να τους βάλει χέρι... ;)

Και εξω "εσπασαν" πολυ την ημερομηνια κυκλοφοριας απο οτι διαβαζω.

Το ΣουΚου εχει online Reach δηλαδη ;)

Wally είπε:
Και εξω "εσπασαν" πολυ την ημερομηνια κυκλοφοριας απο οτι διαβαζω.
Το ΣουΚου εχει online Reach δηλαδη ;)
Το απόπάνω σουκου έχει καφέ μην το ξεχνάς:ρ

ndial είπε:
τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ρε παιδια. ακομα και για καποιον ο οποιος δεν ετυχε να παιξει ποτε HALO στο παρελθον (!) ειτε σε PC ειτε σε 360, θα πορωθει με την παρτη του!
Μετά από ένα, σχεδόν, δίωρο στο Reach επιβεβαιώνω ότι είναι το φανταστικότερο HALO που έπαιξα ποτέ!!!!!!!!!!!!

ρε παιδια που θα το βρουμε πριν την τριτη...

Το εμπαργκο στα online reviews επεσε εδω και κανα 12ωρο.

Οι κριτικες ειναι επικες. Τα κατοσταρια και τα δεκαρια δινουν και παιρνουν.

Ευχαριστουμε για αλλη μια φορα Bungie!

Μην βιάζεστε! Το ίδιο είχε γίνει και με το 2, και το campaign του ήταν για κλάματα. Εγώ θα το λιώσω προτού πω το οτιδήποτε. Do not reproduce hype.

Εχουν γνωση οι φυλακες ;)

Δεν με βρισκει η αποψη σου για το Halo2 campaign. Μπορω να σκεφτω 1000 χειροτερες campaigns - αλλα οι αποψεις ειναι σαν τις μυτες... :)

To single player κομμάτι (δεν με απασχολεί τίποτε άλλο) είναι πράγματι απίστευτο.

Φανταστικό παιχνίδι!!!!!!!!!!!!!

110/100 από εμένα.

Επειδη εχει αρκετες αναφορες στο Halo universe, εχετε προχειρο ενα timeline

xbox 360 έχω παραλείψει να αγοράσω. Αξίζει δλδ. για αυτό και μόνο το παιχνίδι!!!

divined είπε:
xbox 360 έχω παραλείψει να αγοράσω. Αξίζει δλδ. για αυτό και μόνο το παιχνίδι!!!
Μόνο για τη σειρά Halo και Forza Morotsport τα έβγαλε τα λεφτά του με το παραπάνω!!!! :) ;)

divined είπε:
Μονο για τα Gears Of War 1/2 αξιζει! Για το Halo ουδεν σχολιο και οσον αφορα για το Forza 3 κατα τον Νοεμβριο σιγουρα θα χασει την αξια του! :P

Σιγουρα ο Pooky θα συμφωνει σε αυτο! :P

DarkSynbios είπε:
Μονο για τα Gears Of War 1/2 αξιζει!
Κι εσύ λάθος τα λες! :P

ΑΝ αξίζει,αξίζει για το #2 και μόνο,διότι το #1 βγήκε σε PC και έκανε το XBOX να βάλει τα κλάμματα... ;) ;)

Οπότε η MS σκέφτηκε απλά να μη βγάλει και το #2 στα PCs...

(ωραία λογική,να την χειροκροτήσουμε! :P )

Πίσω
Μπλουζα