mytinyworld
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 110
Τους έχεις διατηρήσει σε άριστη κατάσταση, μπράβο!
Δεν έχεις ιδέα πόσο γέλασα αλλά και πόσο γλυκιά ήταν η φάση! Δεν τα κατέστρεψε το παιδάκι. Αντιθέτως τα έπαιξε όπως η ίδια φαντάζεται ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν. Ακόμα και τώρα θυμάμαι το i love you μιγκαν και γελάω μόνος μου σαν χαζός!DINO είπε:" Whatcha gonna do, when the largest arms of the world and Hulkamania, run wild on YOU???? " (and your brother in law)
θανος είπε:και τι δεν θα δινα να ξαναβρω τον warrior δεν τον αφηνα καθολου απο τα χερια μου τοτε
θανος είπε:και τι δεν θα δινα να ξαναβρω τον warrior δεν τον αφηνα καθολου απο τα χερια μου τοτε
Thanks!Φιλε Αξιαξ καμια φιγουρα δεν ειχε κουμπια.Ο Warrior ειχε βγει σε δυο εκδοσεις απο οτι θυμαμαι και ηταν ιδιος με τον ενα Hogan, Ax(Demolition) και British Bulldog οπου βλεπεις στις φωτογραφιες μου.Να και καποιες που εβγαλα να τα ''σπανε'' στο ρινγκ.Ajax87 είπε:Πολυ ωραιες οι φιγουρες!Εγω ειχα τις 2 μεγαλες φιγουρες του Χογκαν και του Warrior με το κορδονι που "μιλαγανε" . Βεβαιως δεν υπαρχουν πια .
Υπηρχε φιγουρα του Warrior που σηκωνες τα χερια πανω και παταγες ενα κουμπι και τα κατεβαζε αποτομα σαν να πεταει καποιον; Αν υπηρχε την ειχα και αυτη (δεν θυμαμαι ακριβως εχουν περασει πολλα χρονια)