[Hasbro] Sindy

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Σουβλ-εδ-άκι μας, χαιρομαι που σου άρεσε,....!!! Τωρα να δούμε με ενα ποδήλατο ποια σιντυ θα πρωτοεξυπηρετηθεί..!!!! :P

Είμαι σιγουρος οτι τωρα που σου γραφω, η σιντυ θα εχει αμολυθει απ το κουτί και θα φερνει βόλτες στους δρόμους και στα βουνά..!!8) :D

soufle μου σ ευχαριστω πολυ κ με γεια σου η sindy. φαινεται ο ενθουσιασμος σου κ δεν ξερω ποια ειναι ποιο τυχερη, η κουκλα ή εσυ!!!

Soufle μου, ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! :D :flower: Κι εμένα μου λείψατε πολύ! Με γεια και την καινούρια sindy με το ποδήλατο! Μια πραγματικά πανέμορφη κούκλα, να τη χαίρεσαι! :)

Lne μου, πολύ όμορφα τα αξεσουάρ ιππασίας! Θα περιμένουμε να τα δούμε φορεμένα!

Απιστευτη η Σιντυ απο τον αγιο Μακισιμο μας, και εχει και οικολογικο πνευμα!!! Πιαστε τα ποδηλατα κι αφηστε τις βενζινες!!! Και εχει και υπεροχα ρουχαλακια και χτενισμα! Με γεια σου!!! :)

Mytinyworld μου, καθεσαι και γραφεις στις 5 μισι τα ξημερωματα!!! Ελεος παιδι μου, εισαι μανα και κουκλομανα ταυτοχρονα? Πεσε παιδι μου να κοιμηθεις, δεν εχουν βιασυνη οι κουκλες! :o Α ρε Sindy...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
εχω πολλα να σας δειξω αλλα οτι προλαβαινω τωρα....

καταρχην εδω http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11703-Sindy-by-Hasbro/page42 ειχα αναφερει για μια αποκεφαλισμενη sindy της οποιας δεν ηξερα την ταυτοτητα αλλα ειχε αυτο το περιεργο χερακι με την τρυπα. τελικα την βρηκα καθως επεσε στα χερια μου με το κουτι της! ειναι η sindy GOGO με το σκυλακι της το οποιο περνει μπαταρια. οταν το λουρακι του σκυλου ενωθει με κατι σιδερακια στην τρυπα του χεριου της κουκλας, ο σκυλος περπαταει!!

το κακο ειναι το εξης : η αλλη sindy που αναφερω στο προηγουμενο ποστ, βρεθηκε στο παζαρακι χωρις κεφαλι.στον ιδιο παγκο βρηκα ενα κεφαλι sindy κ αυτο της εβαλα. συγκρινοντας ομως την αυθεντικη sindy GOGO κ αυτην που βρηκα στο παζαρι, τα κεφαλια ειναι διαφορετικα (αλλο μακιγιαζ κ αλλα σκουλαρικια) οποτε αυτο που βρηκε ταυτοτητα ειναι μονο το σωμα της οχι το κεφαλι....

η sindy GOGO λοιπον του 1992!! επειδη το κουτι το εχω σ αλλη ψηφιακη μηχανη θα σας το χρωσταω, εδω θα δειτε μονο την κουκλα.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

επισης ρουχαλακι της σειρας superstar collection του 1988

attachment.php

attachment.php

το κουτι της sindy gogo

attachment.php

attachment.php

κ μια sindy με τα extras που ειχα δειξει παραπανω κ χειροποιητα ρουχα.το αλογο που δανειστηκε ειναι της barbie το WESTERN Sunrunner Horse του 1990 με οτι του εχει μεινει κ ποιο κοντα μαλλια καθως το εχω απο μικρη.... εδω η αγαπημενη caprice ειχε ανεβασει διαφημιση του! http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11018-Η-ιστορία-της-ευρωπαϊκής-Barbie-1959-1980/page45

attachment.php

attachment.php

Lne τα διατηρησες σε παρα πολυ κατασταση!!συγχαρητηρια

Lne, με γεια όλα τα καινούρια αποκτήματα! Ευχαριστούμε για τη φωτογραφία με το άλογο, πολύ όμορφη η σίντυ σου!

σας ευχαριστω πολυ πολυ!

προσπαθωντας να βαλω σε μια ταξη στο μυαλο μου κ τις sindy μου, ξεκινησα να διαβαζω αυτο το θρεντ απ την αρχη κ σ αυτα τα 2 ποστ της mytinyworld ειδα αυτο το μπλε φορεμα της tanya με τις πεταλουδες που φοσφωριζουν στο σκοταδι. http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11703-Sindy-by-Hasbro/page3

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11703-Sindy-by-Hasbro/page4

προσφατα πηρα μια sindy σε κουτι με 2 φορεματα παρακαλω με σχεδια που φοσφωριζουν (κ δωρο αστερακια) κ το ενα φορεμα ειναι σαν το μπλε αλλα σε ροζ!!!

επειδη δεν εχω ουτε το κουτι, ουτε φωτο απ το κουτι μπροστα μου δε θυμαμαι σε ποια απ οοολες τις εταιριες ανηκει αυτη η sindy αλλα νομιζω ειναι vivid imaginations. με την πρωτη ευκαιρια θα το διευκρινησω.

οπως θα δειτε στις φωτο η συγκεκριμενη εχει πολυ διαφορετικα χαρακτηριστικα απο τη sindy που ξερουμε κ το πιο περιεργο ειναι οτι τα ποδια της ειναι high heels κ φοραει ψιλα τακουνια οπως οι περισσοτερες barbie. επισης στο κουτι δεν υπαρχει χρονολογια κ στο σωμα κ στο κεφαλι δε γραφει τιποτα απολυτως....! το ονομα της ειναι sindy night glow.

attachment.php

τελος σ ενα παζαρακι ειχα βρει την παρακατω κουκλιτσα η οποια δεν εγραφε τιποτα σε σωμα κ κεφαλι. το μονο της στοιχειο ειναι τα πρασινα ιριδιζοντα μαλλια. οποτε την μεταμορφωσα σε νεραιδα...κοιτωντας ομως την sindy night glow καταμουτρα ειδα οτι εχουν ακριβως το ιδιο μακιγιαζ, οποτε κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι μια sindy. κ αυτη επισης εχει τα ποδαρακια ετοιμα για τακουνακια.δυστυχως στο ιντερνετ δεν υπαρχει καμια αναφορα σ αυτες!!

attachment.php

συγκρινοντας τις φατσουλες :

sindy night glow

attachment.php

sindy (νεραιδα)

attachment.php

Lne, καταρχήν συγχαρητήρια για τη νεραΪδούλα σου, την έκανες υπέροχη! Εμπνευσμένο σχέδιο, χίλια μπράβο!! Και με γεια την night glow, την έχω δει σε μαγαζί, είναι σε ένα μεγάλο μοβ κουτί. Είναι giochi preziosi και κυκλοφόρησε περίπου το 1998, όπως μάθαμε με τη βοήθεια ενός άγγλου συλλέκτη. Το 1997 που ανέλαβε η giochi ξεπούλησε τις tanya και μετά στο ίδιο σώμα έβαλε το κεφάλι αυτό. Η vivid ανέλαβε αν θυμάμαι το 1998 ή 1999 και τόσο το πρόσωπο όσο και το σώμα είναι διαφορετικό. Μια χαρακτηριστική διαφορά είναι ότι οι vivid έχουν μεγάλο πόδι και δεν μπαίνουν με τίποτα αυτές οι γοβούλες!

Βρήκα και το post!

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11703-Sindy-by-Hasbro&p=207424&viewfull=1#post207424

Εδώ είναι μια συγκριτική φωτογραφία: hasbro, giochi, vivid.

attachment.php

αχ mytiny τι θα εκανα χωρις εσενα?? τωρα πια τα εβαλα σε μια σειρα στο μυαλο μου φαντασου!

λοιπον απ 'το 1986 μεχρι κ το 1997 η sindy ανηκε στη hasbro.

αρα η night glow κ η νεραιδα μου ειναι giochi preziosi η οποια εταιρια δηλαδη κυκλοφορησε τη sindy για 1-2 χρονια μονο το '97 κ το '98 καλα καταλαβα?κ μπορουν να φορεσουν ψιλοτακουνα.

σε αλλο ποστ σου το αναφερεις οτι το 1998 ανελαβε η vivid imaginations μεχρι το 2003.

κ μετα απ' το 2003 παλι η pedigree με τις new moon..

μα τι χαμος!εχω κ 1 tanya θα φροντισω να βρω ομοιοτητες να κανω κ τιποτα μονη μου!!χαχα!

σ ευχαριστω πολυ!

παντως, εχω κ μια sindy rapunjel απο vivid imaginations κ δε βλεπω μεγαλες διαφορες στο μακιγιαζ με τη sindy night glow απο giochi preziosi

sindy rapunjel

attachment.php

sindy night glow

attachment.php

η sindy rapunjel απο vivid imaginations

attachment.php

Να'σαι καλά! Χαίρομαι που τα ξέμπλεξες! Επίσης, να ξέρετε ότι οι giochi εκτός από αυτά τα μικρά ποδαράκια, έχουν πολύ μεγάλο θώρακα και δεν ανοίγουν τα χέρια τους. Τρία βασικά σημεία αναγνώρισης!

Τώρα διάβασα για την rapunzel.

Οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες στο πρόσωπο. Το κυριότερο είναι το πιο τετραγωνισμένο σχήμα προσώπου και τα συνήθως πιο σκούρα μοβ/μπλε μάτια. Επίσης και τα χρώματα του μακιγιάζ είναι πολλές φορές λίγο πιο "ζεστά" στις vivid.

Πω πω!!!!!! :worship: :worship: :bow2: :bow2: Εντάξει, δεν έχω λόγια για να εκφράσω το θαυμασμό μου για την εκπληκτική κουκλοδιατριβή καλή μου mytiny......!!!!!!!!!!

Lne μου να χαίρεσαι τις καινούριες υπέροχες κουκλίτσες σου και την πανέμορφη δημιουργία σου!!! Τα ρούχα της sindy night glow είναι εκπληκτικά και δεν τα έχω ξαναδεί! Μετά την drem Glow Barbie (1985) τη σειρά φωτεινό όνειρο της bibi bo (Α περίοδος) δεν θυμάμαι να ξαναχρησιμοποιήθηκαν αυτού του είδους τα μοναδικά υφάσματα!! Τα θεωρώ από τα πιο εκπληκτικά ρούχα!!!

Πριν από λίγες μέρες η κολλητή μου, στην οποία κόλλησα το ρετρομικρόβιο σχετικά πρόσφατα, κατέφτασε με μερικά πανέμορφα ρούχα και αξεσουάρ της Sindy που χρονολογούνται από το 1988. Φωτογράφησα λοιπόν αυτές τις εκπληκτικές ανακαλύψεις για το site και σας τις περνάω. Η μπλε παραλλαγή με τα ρουχαλάκια σταυρόλεξο, οι μπλε φουστίτσες, τα σχολικά αξεσουάρ και τα αξεσουάρ μαγειρικής αγοράστηκαν διπλά για χάρη μου και βρίσκονται πλέον και στην προσωπική μου συλλογή, δώρα από το γλυκό μου κοριτσάκι!!! Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τοοοοοοοοοοοοοοοοσοοοοο πολύ!!!! :thanx2: :thanx2: :thanx2:

1988 Sindy Sports.JPG

PB151273.JPG

PB151276.JPG

PB151277.JPG

1988 Sindy Fashion mixers.JPG

soufle με γεια τα νεα ρουχα και αξεσουαρ!!!ειναι η πρωτη φορα που τα βλεπω και ειναι πανεμορφα! τυχερη εισαι που εχεις μια τετοια φιλη :)

ακομα πιο τυχερη ομως ειναι η Sindy σου που θα τα φορεσει ;)

Soufle μου να τα χαίρεσαι, είναι όλα πολύ όμορφα! :D Να χαίρεσαι και την καλή σου φίλη, την οποία λίγο... λυπάμαι με το ρετρομικρόβιο που την κόλλησες! :P Ελπίζω να μην ασθενήσει βαριά! :precry: Οταν μπορέσεις, πέρνα στο θρεντ των κολλεξιον το οπισθόφυλλο από την τελευταία σειρά ρούχων, δεν ξέρω ποια είναι και βλέπω ότι είναι σε άσπρο χαρτόνι, άρα μέχρι το 1992...

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λογια για τις κουκλοδιατριβές μου, ας είναι καλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει για να βρίσκονται ον λάιν δημοσιευμένες τόσες πληροφορίες που μας δίνουν τη δυνατότητα να μελετήσουμε την ιστορία αυτής και κάθε άλλης κούκλας!

mytinyworld είπε:
Soufle μου να τα χαίρεσαι, είναι όλα πολύ όμορφα! :D Να χαίρεσαι και την καλή σου φίλη, την οποία λίγο... λυπάμαι με το ρετρομικρόβιο που την κόλλησες! :P Ελπίζω να μην ασθενήσει βαριά! :precry: Οταν μπορέσεις, πέρνα στο θρεντ των κολλεξιον το οπισθόφυλλο από την τελευταία σειρά ρούχων, δεν ξέρω ποια είναι και βλέπω ότι είναι σε άσπρο χαρτόνι, άρα μέχρι το 1992...Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λογια για τις κουκλοδιατριβές μου, ας είναι καλά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν δουλέψει για να βρίσκονται ον λάιν δημοσιευμένες τόσες πληροφορίες που μας δίνουν τη δυνατότητα να μελετήσουμε την ιστορία αυτής και κάθε άλλης κούκλας!

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!! Ήταν εκπληκτική τύχη η ανακάλυψή τους!!! Τα τελευταία ρουχαλάκια δεν είναι δικά μου, αν δεν έχει πετάξει τα κουτιά τους η κολλητή μου θα της πω να στείλει τη φωτό. Χαζομάρα μου που δεν το σκέφτηκα νωρίτερα... Παντως από ότι θυμάμαι το οπισθόφυλλο αυτά τα 4 συνολάκια ήταν μόνο και πρέπει να είναι του '88 ή '89. Πάντως το ρετρομικρόβιο είναι άσχημο πράγμα... και από όσο τη βλέπω η κατάστασή της χειροτερεύει.... :D :D;)

mytiny μου τωρα διαβασα τις παρατηρησεις σου για την rapunjel μου!κραταω πιστα σημειωσεις σε οσα γραφεις!!

ευχαριστω πολυ soufle μου!!

τα ρουχαλακια ειναι ενα κ ενα, πανεμορφα! αν κ εχω αδυναμια στην κουκλα barbie θεωρω οτι πολλα απ τα ρουχα της sindy ειναι πιο σικατα, πιο περιποιημενα, εχουν κατι απ την αγγλικη κομψοτητα!να τα χαιρεσαι λοιπον τα δικα σου κ να πεις στην κολλητη σου καλως ηρθε στην κουκλοπαρεα μας!

Sindy Party Letters 1990

Τι ομορφη η νεραιδουλα της Lne μας! :)

Και οι αγαπημενες κουκλομανες Soufle και Mytinyworld μας εχουν διαφωτησει με πολλα αξεσουαρ!!! :D

Λοιπον, μετα απο μεγαλη σκεψη αποφασισα να μπω στον σωστο δρομο. Τοσο καιρο εχω και βαζω χυμα τις κουκλες μου με ασχετα ρουχα, χωρις καμια οργανωση. Με χει φαει κι η πατεντα. Με βαρεθηκα! :xm:

Αποφασισα να τις βαλω σε σωστη σειρα, η καθεμια με το σταντ της (εφτιαξα κι αλλα πιο μικρα ωστε να παιρνουν μονο μια κουκλα), και εχω σκοπο να καθησω να ξαναγραψω την συλλογη μου ονλαιν με πιο ακριβη στοιχεια: ποια ειναι η κουκλα, ποτε κυκλοφορησε και τι ρουχα φοραει.

Αυτο το χρωσταω στην Mytinyworld γιατι πρωτη εκεινη μας μετεφερε το παθος της για τα ρουχαλακια και την ταξινομηση τους. Επισης θυμαμαι σε ενα ποστ σου, Mytinyworld μου, οτι μου ειχε κανει εντυπωση το οτι επλενες και σιδερωνες ενα ενα τα ρουχαλακια απο τις κουκλες σου. Και αυτο πραγματικα μου ανοιξε εναν νεο οριζοντα.

Σημερα σας ποσταρω μια αγαπημενη και μονακριβη Sindy. Ειναι η μοναδικη Sindy Ηasbro της δεκαετιας του 90 που εχω. Της εχω αλλαξει τα σκουλαρικια, και λιγο το χτενισμα. Λεγεται Sindy Party Letters 1990, χαρισμενη απο τoν Αγιο Makisimako, :thanx2: που ομως αυτην την στιγμη φοραει ενα αλλο ρουχαλακι, γνησιο Σιντυ Χασμπρο Party Lights Collection και που μου εχει στειλει η κουκλομανα Mytinyworld. :thanx2:

Το σταντ της ειναι η τελειοποιηση της πατεντας που σας ειχα δειξει, κι οντως η κουκλα μονη της καθεται πιο καλα, παρα δυο δυο σαν τους χιωτες.

attachment.php

attachment.php

Εδω φωτο απο την κουκλα με τα οριτζιναλ ρουχα της. (πηγη flickr)

5967612654_f9df88fd76.jpg

Εδω μας την εχει δειξει η Mytinyworld

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11703-Sindy-by-Hasbro&p=199827&viewfull=1#post199827

attachment.php

Αναστασια μου υπεροχη να την χαιρεσαι κ αυτην κ τους φιλους σου!!την ειχε κ η αδερφη μου την sindy party letters αλλα δυστυχως μου εχει μεινει το φορεμα, το μπολερο κ τα σκουλαρικια...

κ γω προσπαθω να της βαλω σε ταξη, τα καταφερα με τις sindy κ οτι αξεσουρ εχω σκορπια πριν χασω το μπουσουλα!τραβηξα φωτο ολοσωμες κ πολυ κοντινες στο προσωπο με σχετικα κειμενα σε εγγραφο word. αν το καταφερω με ολες πριν περασουν χρονια κ ξεχασω τις λεπτομερειες, καλα θα ειναι..

Πίσω
Μπλουζα