Sindy Party Letters 1990
Τι ομορφη η νεραιδουλα της Lne μας!
Και οι αγαπημενες κουκλομανες Soufle και Mytinyworld μας εχουν διαφωτησει με πολλα αξεσουαρ!!!
Λοιπον, μετα απο μεγαλη σκεψη αποφασισα να μπω στον σωστο δρομο. Τοσο καιρο εχω και βαζω χυμα τις κουκλες μου με ασχετα ρουχα, χωρις καμια οργανωση. Με χει φαει κι η πατεντα. Με βαρεθηκα! :xm:
Αποφασισα να τις βαλω σε σωστη σειρα, η καθεμια με το σταντ της (εφτιαξα κι αλλα πιο μικρα ωστε να παιρνουν μονο μια κουκλα), και εχω σκοπο να καθησω να ξαναγραψω την συλλογη μου ονλαιν με πιο ακριβη στοιχεια: ποια ειναι η κουκλα, ποτε κυκλοφορησε και τι ρουχα φοραει.
Αυτο το χρωσταω στην Mytinyworld γιατι πρωτη εκεινη μας μετεφερε το παθος της για τα ρουχαλακια και την ταξινομηση τους. Επισης θυμαμαι σε ενα ποστ σου, Mytinyworld μου, οτι μου ειχε κανει εντυπωση το οτι επλενες και σιδερωνες ενα ενα τα ρουχαλακια απο τις κουκλες σου. Και αυτο πραγματικα μου ανοιξε εναν νεο οριζοντα.
Σημερα σας ποσταρω μια αγαπημενη και μονακριβη Sindy. Ειναι η μοναδικη Sindy Ηasbro της δεκαετιας του 90 που εχω. Της εχω αλλαξει τα σκουλαρικια, και λιγο το χτενισμα. Λεγεται
Sindy Party Letters 1990, χαρισμενη απο τoν Αγιο Makisimako, :thanx2: που ομως αυτην την στιγμη φοραει ενα αλλο ρουχαλακι, γνησιο Σιντυ Χασμπρο
Party Lights Collection και που μου εχει στειλει η κουκλομανα Mytinyworld. :thanx2:
Το σταντ της ειναι η τελειοποιηση της πατεντας που σας ειχα δειξει, κι οντως η κουκλα μονη της καθεται πιο καλα, παρα δυο δυο σαν τους χιωτες.
Εδω φωτο απο την κουκλα με τα οριτζιναλ ρουχα της. (πηγη flickr)
Εδω μας την εχει δειξει η Mytinyworld
http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11703-Sindy-by-Hasbro&p=199827&viewfull=1#post199827