[Hasbro] Sindy

mytinyworld είπε:
Προφανώς Αναστασία μου, η giochi preziosi χρησιμοποιούσε ότι καλούπια είχε πρόχειρα.... Γι'αυτό σας λέω ότι από ένα σημείο και μετά η ιστορία της sindy καλύπτεται με ένα πέπλο μυστηρίου... Σαφώς και η δέυτερη Τάνυα με τις sindy που λέω ότι διαφέρουν από τις άλλες και γράφουν πίσω στο κεφάλι τους ceppiratti μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό! Και επειδή τις είχα στο κουτί, σας παραθέτω αμέσως ότι αποδείξεις πρόλαβα να καταγράψω, γιατί ομολογώ πως έκανα την χαζομάρα και δεν τις φωτογράφησα όλες τις sindy μου πριν τις βγάλω από τα κουτιά. Βέβαια τα κουτιά τα έχω κρατημένα αλλά είναι πλέον βάααααααααθος πατάρι....Προβολή συνημμένου 3652Προβολή συνημμένου 3653Προβολή συνημμένου 3654

κ να ρωτησω παλι κατι που ολο αποριες εχω???

κ αν πεσει στα χερια μας μια σιντοτανια χωρις κουτι τι κανουμε?? πως τις ξεχωριζουμε?

κυκλοφορησε στην ελλαδα η τανια?? ή η σιντι με τη μορφη της τανιας, κυκλοφορησε στην ελλαδα???

αυτες τις δυο γλυκιτατες φατσουλες τις πετυχα σε παζαρακια στην αθηνα κ ημουν μες την τρελη χαρα γιατι ειχα διαβασει τα ποστ της ιταλιδας τανια, αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι, μηπως ειναι σιντι??πφφφ

υπαρχει κατι στο μακιγιαζ ή καπου αλλου που διαφερει?

κ οι 2 γραφουν στο κεφαλι ceppiratti κ στο σωμα made in china. η αριστερη εχει χαραμενο στο κεφαλι, αναμεσα στα μαλλια τον αριθμο 85 κ η δεξια το 74, αν αυτα τα στοιχεια λενε κατι..

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Lne μου, μάλλον δεν κυκλοφόρησε η Τάνυα στην Ελλάδα. Επομένως, αυτές που βρήκες είναι Σίντυ. Στο μακιγιάζ είχε εντοπίσει η Αναστασία μια διαφορά, μια λεπτομέρεια με τα φρύδια, αλλά δεν είχα διαβάσει καλά το μάθημά μου και δεν το θυμάμαι να στο πω... :precry: #)
 
κ γω που το διαβασα μαλλον δεν εδωσα προσοχη στα μικρα γραμματα....παντως σ ευχαριστω για την πληροφορια!

οπως κ να χει, η sindy ειναι μια αγαπημενη κουκλιτσα οτι προσωπο κ αν εχει απλα χαρηκα που νομιζα οτι ειχα μια τανια!
 
στο παρακατω βιντεο βρηκα 3διαφημισεις με τη Sindy :


απο 05:00 - 05:33 βλεπουμε τη "Sindy beautiful μποουζ "

απο 05:44 - 06:08 "ντενιουζ Sindy "

απο 08:28 - 08:51 "Sindy party letters"

χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια!!!!!!
 
πολυ ωραια katerinak!!

καλη χρονια σε ολους κ ναι παλι δεν αντισταθηκα αλλα δεν το εκανα για μενα...οοοοοοοοχι!για τις φουκαριαρες τις κουκλιτσες μου που πρεπει να φορεσουν το κατιτις τους!!

με χαρα σας παρουσιαζω το sindy rainbow collection του 1992 να το φορα η maxie by hasbro που ειχα αναφερει παλιοτερα. το πακετο εχτος απ το φορεμα ειχε παπουτσια, σκουλαρικια κ τον υπεροχο πορτοκαλι φιογκο που κολλαει στα μαλλια με σκρατς (ωραια ιδεα γενικα)

attachment.php
attachment.php
 
Lne με γεια τη νεα Sindy rainbow!!!!!!!!!!!δε μπορεσες να αντισταθεις μπροστα στην ομορφια αυτου του φορεματος και με το δικιο σου!!!!!!!!!!!!

Στο http://www.club-sindy.com/hasbro_92.htm βρηκα αυτη τη φωτογραφια id_rainbow_box.jpg,τη συγκεκριμενη κουκλα την ειχε η αδερφη μου και ειμαι σιγουρη οτι ονομαζοταν "rainbow Sindy" .Mπερδευτηκα ομως λιγο:αλλη η σειρα "rainbow Sindy" και αλλη η κουκλα στη φωτογραφια του σαιτ;
 
Πολύ ωραίο το σύνολο Lne. Katerinak αυτή που η φώτο που μας έδειξες είναι η πιο ωραία sindy που έχω δει.:dribble::dribble:
 
ευχαριστω πολυ!!

λογικα μετα την κουκλα βγηκε η σειρα ρουχων μιας κ ανηκουν στην ιδια χρονολογια
 
katerinak, ευχαριστούμε για τις διαφημίσεις

Lne, με γεια το φόρεμα!

Συνήθως, παράλληλα με την κυκλοφορία μιας κούκλας sindy, κυκλοφορούσε παράλληλα και μια τετράδα ρούχων με την ίδια ονομασία!

Η κούκλα που μας έδειξε η katerinak παραπάνω είναι αυτή

attachment.php
 
mytinyworld σ ευχαριστουμε πολυ για τη φωτογραφια της "sindy rainbow" και για τις πληροφοριες,το ιδιο κι εσενα Lne:thanx2: :thanx2: :thanx2:

χαιρομαι πολυ που ξαναβλεπω μετα απο χρονια την κουκλα της αδερφης μου!!!!!

ΥΓ:αφου δεν εχω τιποτα για να φωτογραφισω προσπαθω να συνεισφερω με καποιο αλλο τροπο :)
 
ποποοοοοοοοοοοο mytinyword τι ομορφια ειναι αυτη???? θα αρκεστω στο φορεματακι κ θα ευελπιστω να την αποκτησω καποια στιγμη...!ευχαριστουμε που την μοιραστηκες μαζι μας!

katerinak αρκει που εισαι στην παρεα μας, κανε υπομονη σιγουρα περιμενοντας τις ευκαιριες θα βρεις κατι να ανεβασεις!!
 
Lne με γεια το υπέροχο ρουχαλάκι!! Να το χαίρεσαι! Σου εύχομαι να βρεθεί σύντομα και η κουκλίτσα!! Καλή μου mytiny είναι θε'ι'κή!!:dribble::dribble::dribble::dribble:Θα συμφωνήσω με την katerinak πως είναι η ωραιότερη Sindy που έχει κυκλοφορήσει!! Να τη χαίρεσαι!!
 
ευχαριστω σουφλε μου!!

επειδη εχω διαβασει πολλες φορες τα προηγουμενα ποστ κ δε θα το αρνηθω οτι δε θελω να ψαξω τωρα, θα σας δειξω τη my first sindy του 1994 που απεκτησα μολις χτες κ εχω πολυ χαρα!!!εχω δει τοσες φατσουλες τις sindy που εχω μπερδευτει καθε φορα εμπιστευομαι το τευτερι μου για να θυμηθω!! αυτη λοιπον οπως αναγραφει το κουτι ειναι απο την funskool που λογικα εκανε την παραγωγη κ η hasbro ειχε τα δικαιωματα, διορθωστε με αν κανω λαθος! δε θυμαμαι αν εχουμε δει κουκλα απ αυτη την εταιρια αλλα ειναι πανεμορφη κ τρελαινομαι για τα σκουλαρικια της!!!

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
 
Lne πολύ ομορφη και η Σιντυ σου, αλλά εμένα μεγάλη περιέργεια μου κινησε η συλλογή με ji-joe (??) που φαίνεται σε βιτρίνα πίσω απο την κουκλα..!!! Κανεις συλλογή και με τετοιες φιγούρες???? Πολύ ενδιαφέρουσα συλλογη πρεπει να ειναι..!! Να μας την δειξεις αν θελεις καποια στιγμή..!!
 
Lne συγχαρητηρια για την ανακαλυψη σου!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τη νεα σου κουκλα :cheers: ειναι πραγματικα πολυ ομορφη,προσωπικα πρωτη φορα τη βλεπω.Παρατηρησα και 2εγχρωμες τουφιτσες :) Με γεια σου και σ ευχαριστουμε που μοιραστηκες τις φωτογραφιες μαζι μας :thanx2: :thanx2: :thanx2:
 
Ευχαριστω πολυ!!ναι εχει 2 σγουρες τουφιτσες,μια φουξια κ μια κιτρινη!

Λοιπον οσον αφορα τις φιγουρες gi joe μακισιμε,δεν ειναι δικες μου,ειναι του φιλου μου!εγω ειχα χαρα κ βιαζομουν να βγαλω φωτο της κουκλας μου χωρις να σκεφτω τι εχει απο πισω!η αληθεια ειναι πως εχει μια αξιολογη συλλογη με φιγουρες κ οχηματα.στο αντιστοιχο θρεντ εχω προσεξει οτι δεν εχει κινηση αλλα σου υποσχομαι οτι θα τα φωτογραφισω κ θα τα ανεβασω ολα μιας κ σημερα θα καθαριστουν κ υποσχεθηκα να βοηθησω... :-S

Συγνωμη αν βγηκα εχτος θεματος!
 
Lne μου να τη χαίρεσαι! Είναι η ίδια με αυτή που μου χάρισε η soufle μας!
 
Lne είπε:
πολυ ωραια katerinak!!καλη χρονια σε ολους κ ναι παλι δεν αντισταθηκα αλλα δεν το εκανα για μενα...οοοοοοοοχι!για τις φουκαριαρες τις κουκλιτσες μου που πρεπει να φορεσουν το κατιτις τους!!

με χαρα σας παρουσιαζω το sindy rainbow collection του 1992 να το φορα η maxie by hasbro που ειχα αναφερει παλιοτερα. το πακετο εχτος απ το φορεμα ειχε παπουτσια, σκουλαρικια κ τον υπεροχο πορτοκαλι φιογκο που κολλαει στα μαλλια με σκρατς (ωραια ιδεα γενικα)

attachment.php
attachment.php
Πολύ ωραίες οι κούκλες και τα φορέματα που έχετε ανεβάσει τελευταία! Να χαίρεστε τις ανακαλύψεις σας και να έχετε μια καλή χρονιά!!

Αυτό που ερωτεύτηκα :dribble:όμως είναι το rainbow set (πολύ χαρούμενο, με πολύ κοριτσίστικο φιόγκο και σικάτη πινελιά τα σκουλαρίκια!Όσο για τη sindy maxie, δεν έχω λόγια, είναι μια θεά! Η κούκλα αυτή έχει τέλεια μάτια! Ποιό ήταν το ρούχο με το οποίο κυκλοφόρησε?
 
mytiny μου σ ευχαριστω πολυ!!

aggalitsa κ γω ετσι ξετρελαθηκα!! παλιοτερα ειχα γραψει ενα μικρο αφιερωμα για τη maxie αλλα σ αυτη τη σελιδα μπορεις να βρεις οτι πληροφορια θελεις http://marilynsmyth.free.fr/maxie.php
 
Lne μου με γειά σου!!! Αυτή η συγκεκριμένη κούκλα έχει αποδειχτεί πολύ τυχερή!! Σε όποια χέρια πέσει ανοίγει το δρόμο και για άλλες Sindy της Funskool!!! Να τη χαίρεσαι και πάλι!!!
 
Πίσω
Μπλουζα