[Hasbro] Sindy

Sindy Hasbro -Tanya CeppiRatti/Giochi preziosi, και στην μεση μια Barter;

*Προσθεση στοιχειων στο τελος! :) .

Και εκει που μοιαζανε ολα οτι ειχανε μπει σε μια σειρα και ειχαμε βρει μια ακρη με αυτην ρημαδα την Σιντοτανυα, πεταγεται και μεσα στην μεση, σαν την **ρδη, ενα κεφαλι να μας ταραξει τα νερα. :eek:

Το κεφαλι, οπως βλεπετε, βρηκε και ενα μοναχικο σωμα και αποφασισανε να δωσουν ζωη σε μια νεα κουκλα που δεν εχω καταφερει να βρω απο που κραταει η σκουφια της.

Το καλουπι της και το υλικο της ειναι ακριβως τα ιδια με την Σιντοτανυα της CeppiRatti/Giochi preziosi/Hasbro. Καλοφτιαγμενο υλικο, οπως το ξερουμε. Διπλα της ειναι και μια τελευταιας γενιας Σιντοτανυα, που εριξε ενα ρουχο επανω της να φυγει με αυτην την μαυρομαλλα ξαδερφη για το MytinyWorld's House of Sindy για μια καλυτερη τυχη! Οπως βλεπετε μοιαζουν φοβερα.

Με τρεις ομως διαφορες:

1. Στο πισω μερος του κεφαλιου, δυστυχως στην φωτογραφια δεν φαινεται τιποτα γιατι ειναι πολυ θολη, αντι για το γνωστο στις Σιντοτανυες CEPPI RATTI, γραφει BARTER.

2. Τα μαλλια ειναι μαυροτσουκαλα, τρομερα πλουσια, μιλαμε ετσι και πιασει ψειρες την κατσαμε κανονικα. Ποσες Σιντοτανυες ξερουμε με τοσο μαυρα μαλλια? Καμια μεχρι τωρα...

Το κουρεμα παλι ειναι περιεργο... Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα αν ειναι ενα κουρεμα κοντο καρέ ντεγκραντέ περασμενων δεκαετιων ή δημιουργημα μιας μικρης κομμωτριας με εμπνευση. Εχει τοσο πολυ μαλλι που αν αποφασισει η MytinyWorld μας να του κανει reroot θα την ανακηρυξουν πρωταθλητρια... :D

3. Το μονο διαφορετικο που εχει στο προσωπο ειναι τα ματια της, τα οποια ηταν με μια κλιση προς τα κατω και για αυτο δεν αντεξα, τα περασα ενα ελαφρο φρεσκαρισμα, εβαλα δηλαδη λιγο eyeliner επιπλεον μπας και ισιωσουν.

Τωρα θα μου πειτε, τι τα βαφεις και μετα μας τα δειχνεις; :xm:

Αμα θελετε βρε παιδια της τα ξεβαφω, αλλα βασικα μονο το eyeliner με τα ματοκλαδα της εβαλα....

Την λυπηθηκα την κακομοιρα γιατι ποιος ξερει τι ιστορια εχει πισω της...τι δραμα εχει περασει...8)

υγ. Βρηκα σε εναν πληστηριασμο μια κουκλα με το ονομα της εταιρειας Barter, ως κλωνος της Μπαρμπι, μα τονιζω οτι αυτη η κουκλα εχει ακριβως το ιδιο καλουπι και το ιδιο δυνατο υλικο της Σιντοτανυας μας. Κοιταχτε την τελευταια φωτο.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βρε Αναστασία μου, αφού τα είχαμε βάλει σε μια τάξη, τι τα σκαλίζεις τώρα εκεί πέρα!!! :burn:

Πράγματι αυτή η κούκλα μοιάζει πολύ με τη σιντοτάνυα μας. Αυτή όμως από την τελευταία φωτο, δείχνει να είναι πιο βινταζ, οπότε, λογικά η Τάνυα μπορεί να την ακολούθησε... :xm: Ομως από μια μικρή έρευνα που έκανα, δεν κατάφερα να βρω τίποτα για την κούκλα αυτή...

Αναστασία μου, αν τη στείλεις κι αυτή εδώ μέσα στις σιντοτάνυες, αλίμονό μας, γιατί έχει μείνει μόνο μία βάση από την τελευταία δωδεκάδα, που είχα υποσχεθεί ότι θα είναι η τελευταία!! :eeek: :icon_cry: :help:

Οχι, δεν θα έρθεις να δείρουμε μαζί τη ραπουνζέλ, θα αναλάβω μόνη μου με την καθεμία σας ξεχωριστά! :frypan: :tease:
 
Παρτην παρτην και κρυφτην να μην μας χαλασει την ωραια μας διατριβη με καινουρια μπερδεμενα στοιχεια!!! :eek: o_Oo_O Βαλτην εκει καπου καθιστη, που θελει και σταντ...ειχε και στο χωριο της...8)

Δεν την μπορω, με μπερδεψε τρελα!!!! :precry:

Τι ηθελα εγω με τις Σιντοτανυες καλε!!! Μπορει να ειναι το πρωτοτυπο, ξερω γω... οποτε εδω σε μενα δεν εχει καμια δουλεια. Να παει στο σπιτι της, δηλαδη σε σενα, οπως λεει και η Ραπουνζελ μας!!! :D
 
Sindy by Hasbro

Πολυαγαπημένη μου ραβδούχα mytinyworld το σταντ το τελευταίο το θέλει και μια Sindy που σου χρωστώ ακόμη! Μην πάω να την πάρω και δεν έχει σταντ! ;)

Η λατρεμένη έχει δίκιο :κάθε παιχνίδι σπίτι του!Το μαλλί της Σιντοτάνυας ή το κλώνου της Σιντοτάνυας, είναι κομμένο φαίνεται.Ειναι κυκλικό κόψιμο χωρίς φυλλάρισμα.Ερασιτεχνικό!

Πολυαγαπημένη προτείνω να μας δείρεις με τις κούκλες που σου στείλαμε... :D
 
Ραπουνζελ μου εσυ εισαι η αυθεντια στο μαλλι!!! :) :) :) :) Εγω σε αυτα ειμαι ασχετη! :D

Δεν πρεπει να προκειται για κλωνο, παιδια, γιατι το υλικο ειναι ακριβως το ιδιο, πολυ σκληρο και με τρυπουλες για σκουλαρικια, και τα μαλλια που της εχουν βαλει ειναι τα δεκαπλασια σε σχεση με την Σιντοτανυα!

Η εταιρεια Barter, επισης, ειναι απο Hong Kong, και οι κουκλες που ειχαν φτιαχτει εκει ηταν συνηθως καλυτερης ποιοτητας απο αυτες που εγραφαν Made in China. Για αυτο πιστευω αυτο που ειπε η MytinyWorld, οτι δηλαδη η Barter εφτιαξε για πρωτη φορα αυτο το καλουπι και μετα περασε στην Ceppi Ratti.

H αποψη μου ειναι οτι προκειται για τον προγονο της Sindy Hasbro, και δηλαδη ειμαστε στην κουκλοπροιστορικη εποχη.:burn:

Καλα ξεμπερδεματα. :D
 
Επειδή βλέπω να γίνεται χαμός για το τελευταίο σταντ, μιας και είναι ζόρικη η ορθοστασία, εγώ για καλό και για κακό θα παραγγείλω άλλη μια δωδεκάδα να'ρχεται γιατί διασχίζει και ολόκληρο ωκεανό... Και σας στέλνω το λογαριασμό κορίτσια σπίτι! :p :cool:

Αναστασία μου, ιστορία, προϊστορία, εγώ με σιντορούχα θα την ντύσω, ελπίζω να μην έχει παράπονο! :D

Κέρδισα λοιπόν σε μια δημοπρασία δυο σίντυ χάσπρο πρώτης γενιάς, την μια την έχετε δει, είναι αυτή με το basic body, την άλλη σας δείχνω σήμερα. Είχε όμως η καημένη τα μαύρα της τα χάλια... Το σώμα είχε ένα πρόβλημα στην τρύπα του λαιμού, με αποτέλεσμα να μην κάθεται καλά το κεφάλι, και να "κλωτσάει". Κάθισα το λίμαρα, το έκοψα, τέλος πάντων έστρωσε κάπως. Και επειδή η κούκλα ήταν λίγο καραφλή, πήρα μαλλάκι να της βάλω μιας και δεν είχα ξανθό, αλλά στο μεταξύ κατέφθασε μια λατινοαμερικάνα με μαλλί ψιλοράστα και της το έφαγε το μαλλί, γιατί ήταν έκτακτο περιστατικό! :D Σας τη δείχνω λοιπόν όπως είναι, γιατί προς το παρόν ντεν-έχει-άλλο-μαλλί. Φοράει ρούχα disco mixers collection, απο το 1988

picture.php


picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Sindy by Hasbro

Πολυαγαπημένη είναι εντυπωσιακή! Αν χρειαστείς μαλλί πες μου να σου στείλω το γνωστό μπαρμπίστικο μαλλί! ;)
 
mytinyworld είπε:
Επειδή βλέπω να γίνεται χαμός για το τελευταίο σταντ, μιας και είναι ζόρικη η ορθοστασία, εγώ για καλό και για κακό θα παραγγείλω άλλη μια δωδεκάδα να'ρχεται γιατί διασχίζει και ολόκληρο ωκεανό... Και σας στέλνω το λογαριασμό κορίτσια σπίτι! :p :cool:
πωπω πλακα!!!! :D :D:D Εχμ...οι δικες μου καθονται και ξαπλωτες δεν εχουν προβλημα!!! #)

Η κουκλα σου ειναι τρελα Μytinyworld!!! Με γεια!!!! :) :) :) Τα ρουχα που φοραει ειναι απλα μοναδικα! Το χρυσο καλσον το δικτυωτο...το λατρεψα!!! :D
 
Σιντοτανυα Ceppi Ratti, λιγο πριν την Hasbro

Σας χρωσταγα μια φωτο απο μια ΣιντοΤανυα κοκκινομαλλα, η οποια ερχομενη απο ιταλικο σπιτι εχει τα χαρακτηριστικα μιας κουκλας απο σπιτι κι οχι απο παζαρακι. Ειναι δηλαδη με φυσιολογικο μαλλι και οχι τζιβα. :)

Η συγκεκριμενη, βλεπετε συνημμενη φωτο γιατι μαλλον παιδια εχω τελειωσει τον χωρο που μου αναλογει στο αλμπουμ και δεν μπορω να φορτωσω αλλες, με μαγεψε με τα κοκκινα μαλλια της :flower: Ανηκει στην δευτερη γενια Tanya Ceppi Ratti, οταν τα φρυδια και το eyeliner εγιναν πιο λεπτα.

Εδω μπορειτε να δειτε τις Σιντοτανυες οπως της βρηκε η Μytinyworld, ως Sindy Hasbro. Προσεξτε τα φρυδια τους, ειναι χοντρα και ζωγραφισμενα τριχα τριχα. Τα κατω ματοκλαδα ειναι παχια, και η γαλαζια σκια φτανει μεχρι τις ακρες των πανω ματοκλαδων.

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=192471&postcount=39

Στην συνημμενη φωτο θα προσεξετε οτι τα φρυδια ειναι μια πολυ λεπτη γραμμη μονοκομματη, ενω τα κατω ματοκλαδα ειναι παρα μικρα, σχεδον αορατα.

Αραγε αυτη η Σιντοτανυα με αυτο το στυλ μακιγιαζ να ηρθε και στην Ελλαδα σαν Sindy Hasbro;

Κοριτσια εχω την εντυπωση οτι αυτο το μακιγιαζ ειναι ενα βημα πριν απο την γενια Sindy Vivid Imaginations, με αλλο καλουπι αλλα με λεπτα φρυδια, ανοιχτη σκια και αορατα κατω ματοκλαδα.

Ριχτε μια ματια εδω σε μια φωτο της Μytinyworld απο Sindy Vivid Imaginations.

picture.php
 
Η μελέτη προχωράει ένα βήμα παραπέρα! :cool: Το έλεγες Αναστασία μου για τις διαφορές στα δύο βαψίματα της tanya/sindy αλλά δεν το είχα παρατηρήσει με προσοχή... Τώρα το κατάλαβα και θα παρατηρήσω με τη πρώτη ευκαιρία το μακιγιάζ όσων έχω αγορασμένες ως sindy να σου πω ποια τεχνοτροπία ακολουθείται στο μακιγιάζ!

Μια μικρή διορθωσούλα μόνο, η κούκλα που μας έδειξες παραπάνω με το μπλε ταγέρ, η working girl που φοράει city chic collection, δεν είναι μια vivid imagination, αλλά μια giocchi preziosi! Ξέρω, ξέρω, είναι μπέρδεμα όλο αυτό!

Rapunjel μου, ευχαριστώ για την προσφορά του μαλλιού! Θα σε ενημερώσω αν χρειαστώ, έχω κρατήσει μια τούφα για μπροστά που έχει το πρόβλημα, ίσως να μην χρειαστεί περισσότερο! :)
 
Εγω δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με sindy...Αλλά διαβάζοντας σας εδώ, έμαθα το φαινόμενο της σιντοτανιας!

Ψαχνοντας λοιπόν λιγάκι στο διαδίκτυο, βρήκα την πραγματική σιντοτάνια! Μια sindy και μια tanya...πολύ μπλεγμένες!! :D :D

picture.php
 
Απίστευτο Penny! 8) Το πιο περίεργο είναι ότι η Tanya έχει μια φάτσα πολύ διαφορετική από αυτές που ξέρουμε και νομίζω ότι με αυτή τη φωτο έβαλες πολλή δουλειά στην Αναστασία, που είναι και στην πηγή της Τάνυας, να μας βοηθήσει να διαλευκάνουμε αυτό το σιντο-τανυο-μπλέξιμο! Ευχαριστούμε για τη φωτογραφία! :)
 
Sindy by Hasbro

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld σου βάζω συνημμένη φωτογραφία με τα αυθεντικά ρούχα της Sindy Hasbro.Εαν θες κάποιο ή όλα ευχαρίστως στα στέλνω!Η θέση τους είναι στο σπίτι της Sindy Hasbro. Όσο για το μαλλί πες το κι έγινε!!!

Η Sindy Hasbro έχει τρομερή ιστορία και δεν βαριόμαστε ποτέ!Και μόνο που έχει κλώνο τη Σιντοτάνυα δείχνει πόσο σημαντική κούκλα είναι!
 
Penny εισαι φοβερη, οπως παντα μας καραφλιασες με τις πληροφοριες σου!!!!! :eek: o_Oo_O:D:D:D

Λοιπον μεχρι τωρα ουτε στα παζαρακια ουτε στο εμποριο εχω δει ποτε μου τη Σιντυ οπως ειναι αυτη στα δεξια με το κοκκινο! Αυτη η κουκλα δηλαδη καποια στιγμη ή επαψε να κυκλοφορει, ή δεν κυκλοφορησε ποτε στην Ιταλια γιατι δεν υπαρχει ιχνος της ουτε απο δευτερο χερι.

Μιλαω παντα για Ιταλια, και θυμιζω οτι για Σιντοτανυες ψαχνω απο περσι που μας τις εδειξε η ΜytinyWorld, οποτε δεν μπορω να πω οτι εχω και μεγαλη εμπειρια. Ομως ρε παιδια εγω δει απειρες κουκλες, τετοια Σιντυ ομως ποτε!

Η αλλη στα δεξια μοιαζει με την Σιντοτανυα που λεμε ομως δεν βλεπω να γελά, να της φαινονται τα δοντια δηλαδη, οπως σε αυτες που ξερουμε...θελω να ελπιζω οτι ειναι προβλημα της λιγο χαμηλης ποιοτητας της φωτογραφιας κι οχι να μπλεχτουμε κι αλλο με Σιντοτανυες που δεν γελουν! Ελεος!!! :D

Κοιταχτε τι βρηκα εδω

πηγη http://home.alphalink.com.au/~jenjoy/Sindydolls.html

Around 1996, Sindy met her first celebrity friends. The 'Top Models', Claudia Schiffer, Naomi Campbell and Karen Mulder all carried the Sindy logo. These dolls are relatively hard to find. (Ασχετο αυτο αλλα για να τονισουμε οτι ευτυχως η ΜytinyWorld ειχε πεισθει, ειχε σφιξει το ζωναρι αλλα την πηρε την μαυρουλα για την ομορφη συλλογη της!!! :flower: :) )

1996 saw Sindy paired with Tanya in the 'Sindy & Tanya Twister Gift Set'.

Ειναι λοιπον ενα Gift Set αυτο που μας εδειξε η Penny, το οποιο ομως δεν πρεπει να το ειδαν οι Ιταλοι!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναστασια είπε:
Around 1996, Sindy met her first celebrity friends. The 'Top Models', Claudia Schiffer, Naomi Campbell and Karen Mulder all carried the Sindy logo. These dolls are relatively hard to find. (Ασχετο αυτο αλλα για να τονισουμε οτι ευτυχως η ΜytinyWorld ειχε πεισθει, ειχε σφιξει το ζωναρι αλλα την πηρε την μαυρουλα για την ομορφη συλλογη της!!! :flower: :) )
Αναστασία, εγώ τι να κάνω τώρα που έχω βρει και τις άλλες δύο μοντέλες? ε? ε? :xm: :precry: :cry: :D

Φοβερή η συνοπτική ιστορία που ξετρύπωσες, θα την διαβάσω με την ησυχία μου (λέμε τώρα!) το βράδυ.

Ραπουνζέλ μου, μη μου στείλεις κανένα ρούχο, γιατί έχει γίνει ένας φαύλος κύκλος με τα ρούχα και τις κούκλες, που στο τέλος δεν θα χωράμε στο σπίτι! Δεν χωράνε και οι μικροντουλάπες άλλα ρούχα, ούτε οι ντουλάπες άλλες μικροντουλάπες!:burn: Καταλαβαίνετε?

Παιδιά, εγώ δεν ξέρω τι να πω για το σύμπλεγμα σίντυ-τάνυα.... Δεν μοιάζει με καμία από τις σίντυ που έχω, αλλά ούτε θυμάμαι να έχω δει κάποια που να της μοιάζει, δεν είναι και η φωτογραφία κοντινή και μπορεί και να μας μπερδεύει...
 
Sindy by Hasbro

Λατρεμένη Αναστασία σε ευχαριστώ πολύ για το site της Sindy!

Πολυαγαπημένη mytinyworld καταλαβαίνω με το θέμα του χώρου απόλυτα!

Ότι πάντως θελήσεις να μου το πεις!!! ;)
 
mytinyworld είπε:
Αναστασία, εγώ τι να κάνω τώρα που έχω βρει και τις άλλες δύο μοντέλες? ε? ε? :xm: :precry: :cry: :D
Θα σφιξεις κι αλλο το ζωναρι, Μytinyworld μου, και θα πας να τις παρεις για την συλλογη σου!!! Ειμαι ο δαιμων της κουκλοσπαταλης!!! :diablotin:

Ειναι μια επενδυση γιατι αυριο μεθαυριο μπορει η μικρη να τις πουλησει και να παρει αυτοκινητο. :D

These dolls are relatively hard to find. Δεν το ειπα εγω η εγγλεζα στο σαιτ της Σιντυ το λεει. :p

Τελικα η Σιντυ και η Τανυα δεμενες φιογκο εχουν πολυ πλακα... :D :D:D
 
Sindy and her fun bike, 1990

picture.php


Sindy and her fun bike, 1990

Οταν τράβηξα το τεράστιο κουτί να πάρω αυτή την πανέμορφη σίντυ, το οποίο βρισκόταν χωμένο σε ένα ράφι που έκανα... μονόζυγο για να το φτάσω :p , από πίσω ξεπρόβαλε μια bibi-bo πίτσυ και ντόλυ!! :D Ο μαγαζάτορας μου είπε ότι δεν είχε ιδέα ότι βρισκόταν εκεί, μιας και είχε χρόνια να φτάσει άνθρωπος σ'εκείνο το σημείο! :p

Αυτή είναι η τυχερή μου σίντυ, που στάθηκε ο λόγος να ανακαλύψω (εγώ προσωπικά και όχι άλλος για μένα) την πρώτη μου bibi-bo! Μετά από 3 περίπου χρόνια ψαξίματος!! :D
 
Ειναι υπέροχη!!!! Και έχει πολύ ωραία κίνηση! Σαν αληθινή ειναι. Το ποδηλατο ειναι πολυ περιποιημενο σε ολες τις λεπτομέρεις!
 
Τα γόνατά της είναι σαν της action girl, δηλαδή "σπάνε" και μπορούν να κάνουν την κίνηση πιο αληθοφανή!! Πράγματι είναι πανέμορφη κούκλα. Είναι από τις πιο όμορφες φατσούλες οι hasbro 2ης γενιάς!!
 
Πίσω
Μπλουζα