[Hasbro] Sindy

Να'σαι καλα soufle μου, καθολου κοπος! Χαιρομαι που σου αρεσουν και που θελεις να δεις και τα υπολοιπα!

Απο την ιδια περιοδο ειναι και η ντουλαπα που σας δειχνω σημερα. Εχω την εντυπωση οτι η τουαλετα και η ντουλαπα ειναι πιο παλια απο τα υπολοιπα που θα ακολουθησουν και πρεπει να ειναι απο το 1988.

Μεσα στην ντουλαπα υπαρχουν κρεμαστρες για τα ρουχα της sindy και τρια συρταρακια που ανοιγουν.

picture.php
 
Sindy by Hasbro

Γλυκιά Δωροθέα υπέροχα τα έπιπλα και ιδίως η ντουλάπα ονειρική!Να τα χαίρεσαι!!! ;)
 
soufle είπε:
Πανέμορφες οι Sindy σου abbey μου!! Ειδικά οι 2 πρώτες του '95 και '94 αντίστοιχα είναι μοναδικές :eek: :flower:!!!!! Έχεις 2 αποκτήματα από τις σπάνιες Sindy της Fanskool!! Να τις χαίρεσαι καλή μου και ευχαριστούμε για τις φωτό!! :thanx2:
Θα συμφωνησω με την soufle μας!!! Ειναι γλυκυτατες! Εχουν ματαρες και πλουσια βλεφαρα! :)

Δωροθεα σε υπερευχαριστουμε που μας δειχνεις αυτα τα μοναδικα επιπλα της Σιντυ Χασμπρο!!!!! Πω.... η τουαλετα ομορφιας ειναι ονειρεμενη.... ::)
 
Χαιρομαι Αναστασια που σου αρεσουν κι εσενα!

Ψαχνοντας χθες στα διαφορα sites σχετικα με την sindy, ανακαλυψα οτι η τουαλετα ομορφιας και η ντουλαπα αυτη, κυκλοφορουσαν ηδη απο το 1984 απο την Pedigree! Εγω βεβαια την αγορασα σε κουτι Hasbro. Αυτο σημαινει οτι ειχαν πολυ μεγαλη επιτυχια για να παραμεινει το σχεδιο αυτο τοσα χρονια, ακομα και μετα την αλλαγη της κουκλας και των εταιριων.

Δεν εχω βρει πουθενα το κρεβατι της Sindy. Οποτε, την κρεβατοκαμαρα συμπληρωνει αυτο το κρεβατι/καναπεδακι που σας δειχνω σημερα! Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν η Sindy Hasbro ειχε ποτε κανονικο κρεβατι..

picture.php


Τα αξεσουαρ πολλα: πικαπ με δισκους και ακουστικα, ενας δισκος για πρωινο στο κρεβατι, τηλεφωνο, ημερολογιο, χτενες, κορνιζα, ραδιοφωνο...
 
Κάτι μου λέει ότι η Hasbro διέθετε ένα πλήρες σετ Sindy για την παραλία. Το ίδιο έκαναν η Mattel (Barbie) και η El Greco (Bibi-bo).

Μπρατσάκια Sindy δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ μου. :sleep:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εννοεις σετ παραλιας για τα παιδακια sparkingeagle; απο τι αποτελουνταν; μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;

Εγω εχω βρει τσαντα για το σχολειο, τετραδια και αποκριατικη στολη αμαζονας απο sindy.
 
Δωροθέα είπε:
Εννοεις σετ παραλιας για τα παιδακια sparkingeagle; απο τι αποτελουνταν; μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες;Εγω εχω βρει τσαντα για το σχολειο, τετραδια και αποκριατικη στολη αμαζονας απο sindy.
Ένα τέτοιο σετ αποτελείται συνήθως (εκτός από τα μπρατσάκια) από μια πετσετούλα θαλάσσης, μια πολύχρωμη μπάλα για water-sports και μια κουλουρίτσα. Πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται επίσης ένα φουσκωτό γιλέκο και μια φουσκωτή βαρκούλα.

Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι η Barbie και η Bibi-bo διαθέτουν η καθεμιά ένα σετ για την παραλία. Για τη Sindy δεν είμαι δυστυχώς σε θέση να γνωρίζω κάτι ιδιαίτερο επί αυτού του θέματος.

Dear Dorothy, νομίζω ότι θα χρειαστεί αρκετό ψάξιμο για περαιτέρω φωτογραφικό υλικό. Εξάλλου οι πληροφορίες που σου έδωσα για τώρα ελπίζω να σου φανούν πολύ χρήσιμες.
 
Δωροθέα μου απίστευτα και αυτά τα έπιπλα!! Η ντουλάπα μοναδική και για τον καναπέ με τα αξεσουάρ δεν έχω λόγια!! Ειδικά ο δίσκος πρωινού είναι υπέροχος!!!!!!!!!!!!!:dribble:Τελικά η Hasbro ήταν πολύ παρεξηγημένη!!Απορώ πως την πήρε φαλάγγι έτσι η Mattel! Να τα χαίρεσαι καλή μου και εύχομαι να βρεις γρήγορα ένα υπέροχο σπιτάκι να τα στεγάσεις!!
 
Επομενως, αν ποτε κανεις βρει αυτα τα αξεσουαρ για τη θαλασσα, θα ειχε ενδιαφερον να τα δουμε!

Soufle μου σ'ευχαριστω! Εγω φτιαχνω την προικα της Sindy κι εσυ της Barbie! Οταν τελειωσω την παρουσιαση, θα τα περασω και στο thread με τα επιπλακια, για να τα βρισκει κανεις κι εκει.

Στην κρεβατοκαμαρα, θα εβαζα και τα επομενα δυο επιπλακια. Το πρωτο ειναι το στερεοφωνικο, με τηλεοραση και ενα πουφ οπου εχω ακουμπησει τα ακουστικα και το remote control. Και το δευτερο ειναι μια κουνιστη πολυθρονιτσα, με ενα μαξιλαρακι, ενα αρκουδακι και χαλακι!

picture.php


picture.php
 
Για την ώρα σας βρήκα μπρατσάκια της Barbie σε διάφορα χαρούμενα, πολυ "girlie" σχέδια. Είμαι σίγουρος ότι θα ξετρελαθείτε.

Barbie%20Armbands.jpg


4758.jpg


138507690.jpg


GB600001.jpg


bratsamondobarbie.jpg


Τι θα λέγατε για μια φουσκωτή πισίνα;

barbie_bazen_net.jpg


Τέλος, ιδού και η κουλουρίτσα για τις απανταχού λιλιπούτειες θαυμάστριες της Pam Anderson:

8610304830950128.jpg
 
Ευχαριστουμε για τον κοπο σου! Χαριτωμενα ειναι. Ομως δεν ειναι ρετρο... Αυτη η φιγουρα της Barbie ειναι αυτη που κυκλοφορει σημερα.
 
Λυπάμαι, χρυσή μου, είναι τα μόνα που βρήκα.

Καταλαβαίνω την απαγοήτευσή σου, αλλά για retro σετ θαλάσσης θα απαιτηθεί χρόνος ατέλειωτος για ψάξιμο στο Internet και μιαν ολόκληρη ημέρα μπροστά στο PC, κάτι για το οποίο δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι σε θέση ν' ανταποκριθώ.
 
Δωροθέα είπε:
Αυτη η καρεκλιτσα με το αρκουδακι ειναι μουρλια! :) Και το κρεβατι/καναπεδακι απλα ονειρο!!!

Εχει δικιο η αγαπημενη Mytinyworld που εχει τετοια αγαπη για την Sindy Hasbro! :flower:
 
Αναστασια μου, η Sindy ειναι μια αξιολατρευτη κουκλα, με πολυ ομορφα ρουχα και αξεσουαρ! Απλα η Mattel ειναι υπερδυναμη!

Ολα τα παραπανω επιπλα που σας εδειξα, θα τα τοποθετουσα στην κρεβατοκαμαρα. Στη συνεχεια θα επιπλωσω το σαλονι/τραπεζαρια!

Ξεκιναω λοιπον με την τραπεζαρια. Τα αξεσουαρ πολλα, αρκετα για ενα επισημο στρωσιμο τραπεζιου!

picture.php
 
Και στη συνεχεια το σαλονι. Πιστευω οτι σαν στυλ δεν ταιριαζει με την τραπεζαρια, θα ηταν πιο καλα στη βεραντα η σε ενα αιθριο, ομως νομιζω οτι αυτο ηταν το σαλονι της Hasbro. Τουλαχιστον δεν εχει πεσει κανενα αλλο στην αντιληψη μου!

picture.php


Και τα αξεσουαρ του ειναι πολυ "βεραντας" δεν βρισκετε; Καρπουζι στο σαλονι;
 
sparklingeagle ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες φωτογραφίες!! Δεν είναι βέβαια ρετρό αλλά η ιδέα και το στυλ είναι τα ίδια

Δωροθέα μου είναι όλα πανέμορφα!!!! Χαίρομαι που η HASBRO επέλεξε το λευκό σαν κύριο χρώμα και ξέφυγε λίγο από την απόλυτη ροζ θύελλα!!! Το σαλονάκι δε σε απομίμηση ψάθας με το γυάλινο τραπεζάκι άπαιχτο!!!! Να τα χαίρεσαι!!! Επίσης το ύφασμα από το πουφ είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τα εσώρουχα της Crazy dancing Sindy που κυκλοφόρησε το 1989. Οπότε νομίζω ότι βρήκαμε μια άκρη με τη χρονολογία που έψαχνες. Σου βάζω και το link

http://www.retromaniax.gr/vb/showpost.php?p=239583&postcount=288
 
Ευχαριστω soufle μου και για την πληροφορια και για τα σχολια! Χαιρομαι που σου αρεσουν!

Συνεχιζω με την κουζινα. Εδω προκειται για τεχνολογικο ντελιριο! Απο που να ξεκινησω: Πανω απο το τηλεφωνο, το φουρνο μικροκυματων και την τηλεοραση υπαρχει αντιστοιχα ενα κουμπι που πατωντας το κανει ηχους και φωτισμους αναλογους. Πατωντας τα ματια της κουζινας ακουγεται να βραζει νερο και οι καταρολες κουνιουνται! Ανοιγοντας το ψυγειο και το φουρνο εχει φως. Και απ'οσο θυμαμαι, θελει πολλες μπαταριες για να λειτουργησει!!

picture.php
 
Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτό θα πει τεχνολογία!!! Όχι της Mattel που ανοίγουν 2 πορτάκια και 2 συρτάρια και νομίζει ότι κάτι έκανε!! Τέλεια κουζίνα Δωροθέα μου!!! Ειδικά το μπαράκι-τραπεζαρία με τα σκαμπό απίθανο!! Να τα χαίρεσαι και αυτά!!!
 
Χα, χα soufle μου, να που μια φορα την τρωει λαχανο η hasbro τη mattel! Παντως, γενικα, πιστευω οτι τα παιχνιδια της hasbro (πχ playskool, sindy) ειναι πιο "εξυπνα" από αυτα της mattel (πχ fisher price, barbie).

Και ολοκληρωνω την παρουσιαση των επιπλων της sindy hasbro με δυο κομματια απο το μπανιο. Δυστυχως δεν εχω καταφερει να βρω μπανιερα η ντουζιερα. Συνεχιζω ομως την αναζητηση!

picture.php
 
Καταπληκτικά και αυτά Δωροθέα μου!! Ειδικά ο νιπτήρας αχιβάδα απίθανος!! Εύχομαι σύντομα να βρεις και το υπόλοιπο σετ!! Τελικά η Sindy είναι πιο νορμάλ κούκλα!! Η Barbie μπορεί να μαγειρεύει θαυμάσια φαγητά, να έχει ένα γεμάτο ψυγείο και να τρώει σπεσιαλιτέ στην απαστράπτουσα τραπεζαρία της αλλά όταν πηγαίνει στο μπάνιο της μόνο λούζεται και μπανιαρίζεται... Τραγικό!! :eek: :D:D

Για σήμερα σας περνάω ένα μεγαλούτσικο αξεσουάρ... Μη θορυβηθείτε κυρίες και κύριοι... Δεν πρόκειται για αξεσουάρ της Barbie όσο και αν η κούκλα που ποζάρει στη φωτό του κουτιού είναι αυτή. Πρόκειται για μία convertible διθέσια Ferrari σε όλο της το μεγαλείο από την εταιρία Union. Η οροφή βρίσκεται στο port baggage και ανοιγοκλείνει με ένα κουμπάκι που βρίσκεται στην πλευρά του οδηγού. Με μπαταρία πάντα. Θα το δείτε στην κοντινή φωτό αριστερά. Έχω την εντύπωση ότι είναι από τα τέλη '80 ή αρχές '90 γιατί θυμίζει το αστέρι της Mattel για τη Barbie, την κόκκινη convertible Ferrari 328 Sport (1988).

Mattel

picture.php


Union
 
Πίσω
Μπλουζα