[Hasbro] Sindy

MytinyWorld μου ειναι πανεμορφη αυτη η φωτογραφια με αυτες τις Σιντυ!!! Θα μπορουσε καλλιστα να χρησιμοποιηθει σε διαφημιση στα μικυ μαους!!! :flower: Τα ρουχαλακια τους ειναι αψογα, τα αξεσουαρ, το σταντ, οι ποζες!!! Αν καταλαβα ειναι απο την βιτρινα που τις εχεις στο σπιτι;

Μακαρι η αγαπημενη Ραπουνζελ μας να δει αυτην την αφιερωση... Μας λειπει πολυ...

soufle μου η Σιντυ σου ειναι πολυ τεχνολογικη και ομορφη!!!!

Βρε παιδια εχω στην διαφημιση της Σιντυ Ντενιμ κατω δεξια εχει και το λογοτυπο της Ελ Γκρεκο; Και εκει το ειχε κοτσαρει; Γιατι δεν το θυμαμαι να το ειχαμε αναφερει! :eek:

http://www.youtube.com/watch?v=LkzqfZVvS_g&feature=player_embedded
 
Να'σαι καλά Αναστασία μου! :) Οι τέσσερις κορασίδες είναι μέσα σε μία βιτρίνα! Τους είπα να βγουν έξω να φωτογραφηθούν, αλλά αυτές την έχουν δει κάπως, έτσι trendy και στυλάτες που είναι και δεν ήθελαν! :p

Για το λογότυπο της el greco είχε αναφερθεί για τη διαφήμιση του GoGo. Ηταν μόλις η hasbro είχε εξαγοράσει την el greco και προφανώς χρησιμοποιούσε το λογότυπο για "εγγύηση" στο ελληνικό κοινό. Και το ξαναείδαμε ότι το έκανε με την κούκλα Amy το 2003 και ποιός ξέρει και που αλλού... Και επειδή σε κάποιο θρεντ (δε θυμάμαι που ακριβώς) αναφέρθηκε να ζητηθεί απο τον mr. jumbo η επανακυκλοφορία της bibi-bo, να θυμηθούμε ότι μετά την εξαγορά της el greco από την hasbro δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει λόγο σε αυτό, ακόμη και να το ήθελε... :xm:
 
Να ειδες, δεν ειχα διαβασει καλα το μαθημα, και ητανε και ΣΟΣ!!! Θυμομουνα για τα αλλα παιχνιδια αλλα για την Σιντυ οχι! Οι κουκλιτσες ειναι τοσο ομορφες εκει στην βιτρινα που καλα κανουν και δεν το κουνανε ρουπι! Ευτυχως που εβαλες λογοτυπο γιατι ειναι φωτογραφια για download!!!! :D

thebest20 σε ευχαριστουμε πολυ για τα βιντεακια! :)

spine21r στην δευτερη φωτο η Sindy εχει απιστευτο λουκ! Δεν το περιμενα! :cool: Οχι για να μην λεμε συνεχεια για την Μπαρμπι οτι ειναι προχωρημενη κουκλα! :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mytiny και Αναστασία μου χαίρομαι που σας άρεσαν τα νέα μου αποκτήματα!! Ήταν μεγάλη η χαρά μου όταν τις βρήκα!!

mytiny ευχαριστούμε πολύ για τις sindoπληροφορίες!!! Πανέμορφες οι go girls να τις χαίρεσαι!!!
 
Ευχαριστώ soufle μου!

Λέω να ανοίξουμε την εορταστική περίοδο με μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία! :)

picture.php
 
:dribble: Κούκλα η κούκλα Mytinyworld μου! Να τη χαίρεσαι!!! Καλές γιορτές να έχουμε! :)

Η Sindy Sweet Secret έχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και είναι μία από τις δύο παιδικές μου Sindy που έχω κρατήσει. Τώρα... εχμ... φωτογράφισα κι εγώ μαζί τις 3 Sindy μου, τις δύο παιδικές μου και την Twist n Twirl που την ξαναπήρα καινούργια... Τα ρούχα της Twist n Turn τα έχασα σε κάποια μετακόμιση, αν και τα πρόσεχα ως κόρην οφθαλμού και στη φωτογραφία φοράει τη φόρμα της sindy με το σκυλάκι του 1993, η οποία χάθηκε στην ίδια μετακόμιση... :(
 
Πανέμορφες κοριτσάκια μου!! Ευχαριστούμε πολύ mytiny για τη Χριστουγεννιάτικη φωτό!!! Μύρισε Χριστούγεννα βρε παιδί μου!!

fraoulitsa μου η μία καλύτερη από την άλλη! Και τι θεϊκό παπουτσάκι φοράει η τρίτη Sindy!!! Αχ!! Ακούω για μετακομίσεις και χαμένα παιχνίδια και μου σηκώνεται η τρίχα!! Θυμάμαι και εγώ τα δικά μας... στο ένα από τα σπίτια που μέναμε και φύγαμε το 1996 έκανα κάποιο κοριτσάκι πολύ τυχερό καθώς ξέχασα στο πατάρι του δωματίου μου ένα κουτί με το στρουμφοτηλέφωνο, μία ΒΙΒΙ ΒΟ , παπουτσάκια και μερικά ρούχα ανάμεσα στα οποία και ένα υπέροχο κίτρινο που φωσφόριζε από τη σειρά φωτεινό όνειρο. Το είδα πάλι σε ένα οπισθόφυλλο της σειράς και μαλιοτραβήχτηκα!! Άσε που είχα 3-4 ζευγάρια από εκείνες τις απίστευτες διάφανες γόβες με τη χρυσόσκονη και τώρα έχω ένα μονό!!Το ίδιο και με τα κόκκινα παντοφλάκια από το Αλκυονίδες! Γκρρρρρ.... Δεν κάνω όμως παράπονο!!! Η κολλητή μου στη μετακόμιση στο σπίτι τους έπαθε πολύ χειρότερη νίλα!! Είχαν βάλει με τη αδελφή της όλες τους τις κούκλες και τα ρούχα και αξεσουάρ σε σακούλες σκουπιδιών και μαντέψτε... μέσα στην αναμπουμπούλα πετάχτηκαν στα σκουπίδια!! Πως τη γλύτωσαν μία ΒΙΒΙ ΒΟ και 3-4 ρουχαλάκια άγνωστο!! Τουλάχιστο τα δικά μου όλο και κάποιο παιδάκι τα χάρηκε, τα άλλα που κατέληξαν στη χωματερή; :xm: :(
 
Πω πω MytinyWorld μου τι ομορφη εορταστικη φωτογραφια, και τι γλυκο προσωπο που εχει!!!! Για το ημερολογιο του ρετρομανιαξ κατευθειαν!!!! :) :flower:

Fraoulitsa μου ειναι πανεμορφες αυτες οι 3 κορασιδες σου!!! :flower:

Soufle μου τι νηλα ηταν αυτη με την κουτα που ξεχασες!!!! Πιστευω πως αν μου τυχαινε εμενα τωρα θα ημουν ενα παιδι με κουκλοψυχολογικο τραυμα!!! :precry:

Αυτο που επαθε η κολλητη σου με τα παιχνιδια στην σακουλα ειναι ακριβως αυτο που επαθε ο ηρωας του Toy Story 3 (Pixar & Walt Disney)!!! Πω πω τι αγχος ειχα φαει σε εκεινη την προβολη!!! :eek: o_Oo_O:D
 
Να'στε καλά κορίτσια μου! :flower:

Fraoulitsa μου, είναι υπέροχες οι sindy σου και πολύ όμορφες οι δύο ακριανές, γιατί έχουν αυτή την όψη του παιδικού παιξίματος και αυτό τις κάνει πάνγλυκιες! :) Η τρίτη soufle μου πρέπει να φοράει τα παπουτσάκια της edwardian dream sindy, έτσι όπως τα βλέπω! :xm:

Soufle μου, ανατρίχιασα και μόνο που άκουσα τις δύο ιστορίες χαμένων παιχνιδιών! :eek: :precry: Μήπως να πήγαινες καμιά βόλτα προς το σπίτι εκείνο, μπας και τα έχουν ακόμη στο πατάρι, λέω εγώ τώρα? :xm: :xm:

Αχ, Αναστασία μου, θέλω να τις δω κι εγώ αυτές τις ταινίες Toy Story, αλλά δεν έχω καταφέρει να δω ολοκληρωμένη ταινία σε τηλεόραση ή dvd από το Μάρτιο του 2009!!! :D Για ευνόητους λόγους! :D

Soufle μου, αν το μονό παπουτσάκι που έχεις είναι αυτό της φωτογραφίας, στο έστειλα αμέσως! ;)

picture.php


Είναι τα μονά της δικής μου παιδικής ηλικίας και μάλιστα η fraoulitsa ανέλαβε να συμπληρώσει την καταταλαιπωρημένη άσπρη πουέντ!! :flower:
 
Χαίρομαι που σας άρεσαν κορίτσια! :flower: Soufle μου, τα παπουτσάκια της τελευταίας είναι, όπως πολύ σωστά είπε η mytinyworld, από την Edwardian Dream. Για το παπουτσάκι με τη χρυσόσκονη που έχεις μονό, έχω ένα μονό με κόκκινη χρυσόσκονη, οπότε είναι αυτό πες μου να σου το στείλω! :)

Αχ αυτές οι μετακομίσεις... πόσα παιχνίδια την πληρώνουν... Εγώ τα περισσότερα παιχνίδια που είχα κρατήσει τα έχασα όταν μετακομίσαμε πρώτη φορά το 2001: Τα είχα αφήσει σε μια τσάντα στη ντουλάπα του δωματιου μου και ξέχασα να τα πάρω... Νόμιζα πως τα είχα πάρει όμως και έτσι όταν ο μπαμπάς μου ρώτησε αν είχαμε πάρει όλα μας τα πράγματα και είπαμε "ναι" ό,τι είχε μείνει πεταχτηκε... :cry: :cry: :cry: Εκεί μέσα, εκτός από τα πράγματα των Sindy που σας είπα, είχα και το μοναδικό ελληνικο μου πόνυ, τη Λεμονίτσα, δύο άλλα πόνυ, την πρώτη μου συλλεκτική Barbie και 2-3 ρουχαλάκια Bibi-bo που μου είχαν ξεμείνει... Στην ουσία, ό,τι μου έμεινε σώθηκε γιατί... είχε μπει κατά λάθος στα πράγματα της αδερφής μου... Κλαψ!
 
Να ρωτήσω?Υπάρχει περίπτωση,με τη συνεργασία όλων όσους έχουν κούκλες,να βρεθούν και να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες photos από sets που έχουν κυκλοφορήσει?Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον,να είναι συγκεντρωμένα!Πρέπει να είχαν καταλογάκι μέσα που διαφημίζονταν περίπου 20 sets!
 
Άστα να πάνε Αναστασία μου!! Το φυσάμε και δεν κρυώνει που λένε!! Άσε που βλέπαμε πρόσφατα με την κολλητή μου και εμείς το Toy story και την έπιασε μια μίνι κρίση... τελικά το ''όλα από τη ζωή είναι βγαλμένα'' αποδεικνύται περίτρανα... ποιος ξέρει πως την είχε πατήσει και ο σεναριογράφος!!!

Fraoulitsaki μου τραγικό και το δικό σου!! Πως συμβαίνουν βρε παιδιά τέτοια πράγματα?? Δεν θυμάμαι ποτέ να έχω ακούσει από κανένα να έχει χάσει άλλα πράγματα σε μετακόμιση εκτός από παιδικά παιχνίδια!! Λες και είναι η κατάρα των παιχνιδιών!!! Χίλια ευχαριστώ όπως και να χει για το παπουτσάκι!! Το δικό μου είναι με γαλάζια χρυσόσκονη και ανέλαβε η καλή μας mytiny που έχει το ίδιο να το κάνει και πάλι ζευγάρι!!! :thanx2: :thanx2: Είστε απίστευτα παιδιά όλοι!! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω!!

Δεν είχα ιδέα fraoulitsa μου ότι είχε βγει και με κόκκινη χρυσόσκονη!! Ξέρει κανένας αν κυκλοφόρησε και σε άλλα χρώματα εκτός από αυτά τα δύο και με τι ρουχαλάκια?? Μαύρα μεσάνυχτα έχω μου φαίνεται...

mytiny μου το λευκό μποτάκι επίσης δεν το έχω ξαναδεί ποτέ!! Τελικά είχε αρκετές παραλλαγές σε παπουτσάκια για την εποχή της!! Από πουέντ έχω μόνο ένα ζευγάρι σε μαύρο το οποίο συνόδευε ποιο ρουχαλάκι αν σας πάει το μυαλό?? Το λευκό με το κόκκινο μπούστο φόρεμα που μοιάζει με της loving Barbie!! Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση τότε γι αυτό και το θυμάμαι. Αυτός ήταν και ο λόγος που το φορούσα στην ΒΙΒΙ ΒΟ κατά την ''αναβίωση'' της λίμνης των κύκνων για την bibi bo-Οντέτ. Άλλο αγαπημένο στόρι...
 
Soufle μου, το παπουτσάκι με τη χρυσόσκονη είναι της star, τα έχω σε θαμπό διάφανο με ασημί χρυσόσκονη από τη στολή χανούμισας, (αυτό που θα σου στείλω δεν είναι ακριβώς γαλάζιο, είναι προς το πράσινο, ελπίζω να κάνει ταίρι σωστό! :xm: ) και αν δεν κάνω λάθος, συνόδευε το χρυσό στενό μάξι φόρεμα της ξαδέρφης μου με δέσιμο στο λαιμό(ξέρω, δεν ταιριάζει, αλλά η ελ γκρέκο το έκανε συχνά αυτό :p )Το μποτάκι είναι από το Σεντενιάλ και έχω μόνο το ένα.. :cry: :cry: Και να ρίξω και λίγο δάκρυ και για το χαμένο πουκάμισο του Σεντενιάλ :cry:

Καλά, μόλις συνειδητοποίησα ότι είμασε οφ τόπικ! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγω όσο μπορώ, αποφεύγω να γράφω σε αυτο το θρεντ, γιατι βλέπω ότι η Sindy Hasbro, που αρχικά πήραμε με τις πέτρες την ΜΥΤΙΝΥ και μόνο που την ανέφερε, ξαφνικά, έχει γίνει ένας επικίνδυνα κολλητικός ιός... :shake:

Κι εγω επειδή δεν φημίζομαι για την εγκράτειά μου, και επειδή παρασύρομαι εύκολα και έχω ανοιχτό μυαλό στο να μαθαίνω νέα παιχνίδια-μην ξεχνάτε πως αρχικά νόμιζα οτι ΒΙΒΙ ΒΟ λέγονται όλες οι κούκλες αυτού του τυπου και μια ΣΙΝΣΤΥ ΠΕΝΤΙΓΚΡΙ που είχα βρει ήμουν βέβαιος ότι ήταν ΒΙΒΙ ΒΟ- φοβάμαι ότι θα με επηρεάσετε άτιμες κουκλομάνες και σε αυτον τον τομέα..... :bash: :rant: :rant: :frypan:

Οπότε μπαίνω σε αυτό το θρεντ στα γρήγορα, κοιτάζω με το ένα μάτι:super: στα κλεφτά, και όπου φύγει φύγει...!!!! :go:
 

Προσπαθώ να βάλω αυτό το video και το βγάζει μόνο σαν link!
 
Aυτός ο Νότης θα μας τρελλάνει.,.,!!!!!!! Μιλάμε μεγάλη ρετροπροσφορά στην ιστορία των διαφημήσεων έτσι..????
 
Ναι, πράγματι! Τον ευχαριστούμε πολύ που ανεβάζει αυτές τις μοναδικές διαφημίσεις και επίσης και τον thebest20 που τις ανακάλυψε και μας τις δείχνει! :)

Makisime, ένα μόνο θα σου πω: η sindy hasbro είναι πολύ... εθιστική, εάν πέσεις στην παγίδα και αγοράσεις έστω και μία έχεις θέσει τα θεμέλια! :xm:

Τα θεμέλια της... οικονομικής σου καταστροφής! :p
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
:dribble:Να τις χαίρεσαι καλή μου mytiny!! Πω Πω!! Ειδικά η τουαλέτα που φοράει η κούκλα Ναόμι θεϊκή!! Καταπληκτική σειρά!!Ευχαριστούμε πολύ για τη φωτό!!
 
Πίσω
Μπλουζα