[Hasbro] Subbuteo

Τους κανονισμούς που μπορούμε να τους βρούμε?
 
Ευχαριστω πολυ για το λινκ!

Ποια η διαφορα στους κανονισμους μεταξυ απλου και επαγγελματικου?

εννοεις τις "απλοποιησεις" που κανουμε οταν παιζουμε σπιτι? αυτοι τοτε δεν ειναι κανονισμοι...
 
Εχω βαρεθει να βλεπω τους παντες μολις τους ρωτανε για κατι να δινουν λινκ στο δικο τους κλαμπ. Απο τους Βολιωτες δεν το περιμενα μετα απο τα καλα που ακουσα στο ΓκρανΠρι. Αν θες τους επισημους κανονισμους του Επιτραπεζιου Ποδοσφαιρου πας στο www.fistf.info και εχει link για το official handbook και τα rules. Αν θες κανονισμους σουμπουετο, ειναι διαφορετικοι. Μερικοι ειναι πιο απλοι μερικοι ομως οχι.
 
Δεν νομιζω ο portarinos78 να ηθελε να προμοταρει κατι δικο του. Τοσα χρονια δεν εχει δωσει δικαιωμα. Ισως το εκανε επειδη εκει οι κανονες ειναι μεταφρασμενοι στα Ελληνικα.

Ας μην ειμαστε καχυποπτοι
 
Ας αποδωσω δικαιοσυνη λοιπον. Μπηκα και ειδα οτι στο σαιτ τους τα παιδια εχουν τα αρχεια της παγκοσμιας ομοσπονδιας. Αυτο ειναι καλο... επειδη κυκλοφορουν καποιες απλοποιημενες μορφες λιαν εκτος τοπου και χρονου.

Απλα να προσθεσω οτι η επισημη Ελληνικη μεταφραση ειναι σε σημεια ασαφης και εχει και μικρα λαθη σε σημαντικους ομως κανονισμους. Οποτε καλο θα ειναι , αν υπαρχει επαρκεια κατανοησης η εκμαθηση να γινει απ ευθειας απο τους Αγγλικους κανονισμους.

Το προηγουμενο ποστ μου αφορουσε σε μια κακη συνηθεια των Ελληνων παικτων να αναφερονται ΜΟΝΟ στο κλαμπ τους για να συλλεξουν μελη. Ομως αναγνωριζω οτι οι Αργοναυτες δεν εχουν δωσει τετοια δικαιωματα και ημουν υπερβολικος.
 
Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν το πακετάκι Ελλάδα-Αργεντινη από Ιταλία (total-soccer) έχει κανονικό κυπελλάκι mundial και όχι χάρτινο όπως στο ελληνικό?
 
athanasios είπε:
Ρε παιδιά, μήπως ξέρει κανείς αν το πακετάκι Ελλάδα-Αργεντινη από Ιταλία (total-soccer) έχει κανονικό κυπελλάκι mundial και όχι χάρτινο όπως στο ελληνικό?
χαρτινο εχει

βλακεια γιατι μονο κ μονο για το κυπελλακι το αγορασα :D :p :cool:
 
Τωρα εγω τι πρεπει να απαντησω ακριβως για τα σχολια περι Βολιωτων, κλαμπ, προσυλητισμου κλπ κλπ; Μαλλον τιποτα γιατι θα κρατηθω. Καλα ρε συ boukitsas, πρωτον αν δεν εχεις δει το site μας τοτε μη ξεκινας τα ασχετα σχολια. Οι κανονισμοι παρουσιαστηκαν ειναι αυτοι που πρεπει να ειναι και οχι αυτοι που εβγαλαν οι βολιωτες απο το μυαλο τους. Δευτερον, δε φτανει που κανουμε και το κοπο να ενημερωνουμε κοσμο για κατι που θα επρεπε θεωρητικα να κανουν αλλοι, θα βρουμε και το μπελα μας; Τριτον, υπαρχει ποτε περιπτωση να συζηταμε για προσυλητισμους σε μια χωρα στην οποια με το subbuteo ασχολουνται "αγωνιστικα" καμια 100αρια ατομα; Τεταρτον, να προβαλουμε το κλαμπ μας που ειναι στο Βολο για να τραβηξουμε νεα μελη που μενουν Αθηνα; Ελεος ρε παιδια. No further comment. Και σε τελικη αναλυση δεν εχουμε αναγκη να κανουμε κατι τετοιο. Αντι να πεις κι ενα μπραβο για την οργανωμενη δουλεια που εχει γινει στο site μας και τις πληροφοριες που μπορει να βρει καποιος μαζεμενες, μας τη λες κιολας; Δηλαδη αν του ελεγα να επισκεφτει το pseaep.gr θα ηταν καλα; Με το που θα εμπαινε εκει ακρη δε θα εβγαζε. Του εδωσα απλα μια ιδεα αν διαβασες καλα. Και επειδη προφανως δε παρακολουθεις τα οσα κατα καιρους (τα τελευταια 4 χρονια) εχω γραψει στο φορουμ αυτο περι Subbuteo να σε ενημερωσω οτι καθε φορα που γινεται ενδιαφερον στην Αθηνα ή καποιοι φιλοι ενδιαφερονται να μαθουν, ενημερωνονται αμεροληπτα και χωρις κανενα συμφερον απο τη μερια μου. Διακρινω και απο παλιοτερα ποστ σου μια αρνητικη σταση απεναντι μας (τους βολιωτες οπως γραφεις παραπανω). Αν τοσο πολυ σε χαλαει που για πρωτη φορα μετα απο αρκετα χρονια οργανωνεται κατι τοσο καλα και με διαρκεια και συμμετοχη στην επαρχια και οχι στην Αθηνα τοτε προβλημα σου. Εγω παντως αν θυμασαι σε καλεσα ωστε να γνωριστουμε και στο GP αλλα δεν εμφανιστηκες ή εμφανιστηκες και δε συστηθηκες ως boukitsas; ;)

Μεγαλη ιντριγκα για το τιποτα μου φαινεται αλλα τελικα μαλλον γι'αυτο ειμαστε 100 ατομα στην Ελλαδα και οχι πολλοι περισσοτεροι. Κριμα!!
 
boukitsas είπε:
Ας αποδωσω δικαιοσυνη λοιπον. Μπηκα και ειδα οτι στο σαιτ τους τα παιδια εχουν τα αρχεια της παγκοσμιας ομοσπονδιας. Αυτο ειναι καλο... επειδη κυκλοφορουν καποιες απλοποιημενες μορφες λιαν εκτος τοπου και χρονου. Απλα να προσθεσω οτι η επισημη Ελληνικη μεταφραση ειναι σε σημεια ασαφης και εχει και μικρα λαθη σε σημαντικους ομως κανονισμους. Οποτε καλο θα ειναι , αν υπαρχει επαρκεια κατανοησης η εκμαθηση να γινει απ ευθειας απο τους Αγγλικους κανονισμους.

Το προηγουμενο ποστ μου αφορουσε σε μια κακη συνηθεια των Ελληνων παικτων να αναφερονται ΜΟΝΟ στο κλαμπ τους για να συλλεξουν μελη. Ομως αναγνωριζω οτι οι Αργοναυτες δεν εχουν δωσει τετοια δικαιωματα και ημουν υπερβολικος.
Αυτό θα έπρεπε να σε είχε καλύψει portarinos78. :xm:

Σαν τρίτος και άσχετος με το χώρο του Subbuteo πάντως, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με το κλείσιμο του μηνύματος σου...μόνο κίνητρο για να συμμετάσχει κάποιος νέος δεν είναι οι προφανείς "κόντρες" μεταξύ των υπαρχόντων χρηστών. Μήπως τελικά ο φανατισμός πάει πακέτο με κάθε είδος μπάλας; :flower:
 
Maddog, τη προταση που επισημαινεις την ειδα προτου ποσταρω αλλα επιτηδες τα εγραψα ολα αυτα. Οταν καποιος κρινει ετσι αβιαστα μια καλη προθεση δεν αρκει μια διατυπωση 5 λεξεων. Και σε τελικη αναλυση δεν απευθυνθηκε στη λεσχη στην οποια δραστηριοποιουμαι αλλα σ'εμενα προσωπικα οποτε καλως τα εγραψα. Αν ειναι ποτε δυνατον να θελω να αποκτησω καποια αξια ή προβολη μεσω του Subbuteo που ειναι απλα ενα χομπυ για μενα! Τελος εδω. Ας μη χαλασουμε αλλο το thread. Και για να απαντησω και στο φιλο που ενδιαφερθηκε για τους κανονισμους απλα να πω οτι εφοσον παιζετε σπιτι σας ακολουθηστε απλα τους βασικους κανονες, συμπεριλαβετε την αμυντικη κινηση και το offside, που μικροι δεν τα λαμβαναμε υποψη. Φερτε το παιχνιδι στα μετρα σας και αν σας αρεσει περνατε και στους επομενους κανονισμους. Παρεπιπτοντως, αυτοι στους οποιους σας παρεπεμψα ειναι οι επισημοι κανονισμοι του Επιτραπεζιου Ποδοσφαιρου στα ελληνικα.
 
Ποτέ μου δεν είχα Subbuteo και ποτέ δεν μου άρεσε πολύ... Καλά, μην βαράτε! :p

Μικρός είχα παίξει μερικές φορές με φίλους που είχαν, αλλά ποτέ δεν το αγάπησα...

Μάλλον γιατί είχε κερδίσει την καρδιά μου κάτι παρόμοιο, ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι που είχα πάρει από το ΜΙΝΙΟΝ, σαν της εικόνας:

footballgb.jpg


Θυμάμαι πως ήταν πανάκριβο και κατάφερα να τους πείσω να μου το πάρουν μετά από πολλά πολλά παρακάλια! Είναι από τα ελάχιστα παιχνίδια που έχω κρατήσει! Το έχω σε κούτα στο βάθος αποθήκης, ελπίζω τις επόμενες μέρες να βρω χρόνο και να το βγάλω και να το παρουσιάσω...
 
Για καποιο λογο δεν μπορω να δω την εικονα σου. Παντως το σουμπουτεο ηταν και ειναι μακραν το καλυτερο ποδοσφαιρακι απο αποψη τακτικης. Πιστευω οτι αυτο ηταν που το εκανε να ξεχωριζει. Τεχνικη ηθελε ακομα και αυτο με τα παικτακια με τις σουστες αλλα το σουμπουτεο ειναι το σκακι των ποδοσφαιρικων παιχνιδιων.
 
athanasios είπε:
Από Ιταλία το αγόρασες online ή από εδώ?
απο εδω το αγορασα αλλα τους εστειλα μειλ μετα γιατι ηθελα να αγορασω κ καποιο αλλο πακετο που θα ειχε μεσα κανονικο κυπελλακι..αλλα ειπαν πως ειναι χαρτινα κ δεν πηρα
 
Μήπως το ιταλικό έχει μέσα κυπελλάκι. Το μέιλ το έστειλες Ιταλία?
 
athanasios είπε:
Μήπως το ιταλικό έχει μέσα κυπελλάκι. Το μέιλ το έστειλες Ιταλία?
το εστειλα σε αυτους totalsoccer.net/

να δες κ εδω ,γραφει Miniature Cardboard World Cup Trophy Cutout
 
¨εχεις δίκιο... τζίφος, πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά!
 
Σε παιχνιδάδικο στο Χολαργό και κατόπιν στο internet βρήκα αυτό http://www.insidefootball.eu/en/index.html το οποίο βγαίνει παράλληλα με το total soccer. Λεπτομέρειες περισσότερες γνωρίζει κανείς...?
 
Αυτό με το Inside Football, δεν το γνώριζα. Είχα ακούσει για το Total soccer παλαιότερα αλλα για το Inside Football το βλέπω τώρα με το post που έκανε ο athanasios.

Βασικά βλέπω πως έχει αρκετές ομοιότητες με το Total Soccer και δύσκολα θα τα ξεχώριζα.

Πάντως είναι καλή φάση που βγαίνουν "κλώνοι" του Subbuteo, αρκεί βέβαια να υπάρχει υποστήριξει και νο βγούν πολλές ομάδες.

Απ' οτι είδα για τιμές στο Total Soccer, η μία ομάδα κοστίζει περίπου 15 euro και να σκεφτεί κανείς οτι δύσκολα θα σπάσουν οι παίχτες με το υλικό που έιναι φτιαγμένοι.
 
Πίσω
Μπλουζα