- Αντιδράσεις
- 1.485
Nope καμία διαφορά. Κρασάρει και πάλι.arximidis είπε:Ανέβασα την καινούργια pre-release (ίδιο Link) για να δοκιμάσεις όποτε θα έχεις χρόνο
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Nope καμία διαφορά. Κρασάρει και πάλι.arximidis είπε:Ανέβασα την καινούργια pre-release (ίδιο Link) για να δοκιμάσεις όποτε θα έχεις χρόνο
Το ίδιο και η καινούργια η έκδοση 2.7;Kambia είπε:Nope καμία διαφορά. Κρασάρει και πάλι.
Android έκδοση;;;Kambia είπε:Η εντολή shutdown machine βολεύει πολύ. Στο Maximus παιδεύομαι με τους συνδυασμούς κουμπιών!
Με την android έκδοση τί γίνεται?
Ναι την εφαρμογή ήθελα να πω.arximidis είπε:Android έκδοση;;;Μήπως εννοείς την android εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια με το κινητό/tablet;
Μάλιστα. Thanks για τις πληροφορίεςarximidis είπε:Την έχω έτοιμη και τώρα διορθώνω bug-άκια που εμφανίζονται. Η εφαρμογή αυτή λειτουργεί μόνο με τον δικό μου (αυτοσχέδιο) ελεγκτή (interface) και δεν θα λειτουργήσει με κάτι σαν το i-pac
Στην επόμενη εικόνα φαίνεται η εφαρμογή στο κινητό
Προβολή συνημμένου 103472
Και φαντάζομαι δεν θα ήταν αυτές που θα ήθελες να ακούσειςKambia είπε:Μάλιστα. Thanks για τις πληροφορίες![]()
Μια χαρά το εξήγησεςΕλπίζω να έγινα κατανοητός, γιατί δεν "φημίζομαι" για τις επεξηγηματικές μου ικανότητες
Ναι τα σχέδια θα τα ανεβάσω...Kambia είπε:Ε, ναι. Αν κάποια στιγμή αντικατασταθεί η ipac που έχω θα ήθελα να δοκιμάσω το δικό σου ελεγκτή (αν υπάρχει η δυνατότητα -σχέδια και λοιπά μπλα μπλα -βέβαια μέχρι τότε βλέπουμε)
Μια χαρά το εξήγησες. Thanks και πάλι