Iron Maiden

11/01/2007 Maiden to play Greece in March

Iron Maiden have confirmed that they will be playing a headline show in Athens on Sunday March 11th 2007 as part of a short run of dates in mid March which include Dubai Desert Rock Festival and two more shows soon to be announced on ironmaiden.com.

The venue is the 10,000 capacity Faliro Pavilion Indoor Arena in Athens and tickets for the show will be going on sale on Tuesday 16th January.

Says Bruce Dickinson 'Greece has always given us such great support and we understand that 'A MATTER OF LIFE AND DEATH' was the number one album for 4 weeks and we will of course be playing some songs from that album . We were sadly unable to arrange a date in the first part of the tour so we are all very pleased to be now able to play in Athens and we expect to bring with us the full staging we have been using so far on this tour . The Greek audiences are amongst the craziest anywhere and we look forward very much to playing the show. And so of course does Eddie'
 
Alexander the Great & Flight O Icarus = Last chance !!!!!Πόσα θέλουν για να τ'ακούσω σε Ελληνικά χώματα?

Και φυσικά 7th Son , clairvoyant , rime of the ancient mariner (το λέω και ανατριχιάζω), powerslave....πολλά ζητάω!?
 
Alexander the Great θα πούνε αυτή τη φορά σίγουρα ;)

Rime of the Ancient Mariner?? Πολλά ζητάς (είναι και μεγάλοι άνθρωποι) :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
 
Παιδιά καμία σχέση (δυστυχώς). Έρχονται για promotion του καινούργιου τους δίσκου και το setlist είναι συγκεκριμένο και περιλαμβάνει ΟΛΟ το δίσκο και μερικά (πολύ λίγα) από τα παλιά. Αναλυτικά το setlist:

01. Different World

02. These Colours Don’t Run

03. Brighter Than a Thousand Suns

04. Pilgrim

05. Longest Day

06. Out of the Shadows

07. Reincarnation of Benjamin Breeg

08. For the Greater Good of God

09. Lord of Light

10. Legacy

11. Fear of the Dark

12. Iron Maiden

(Encore)

13. 2 Minutes to Midnight

14. The Evil that Men Do

15. Hallowed Be Thy Name

Ναι, από το 1 μέχρι το 10 είναι ΟΛΑ του καινούργιου δίσκου... Κρίμα.
 
Για τα πέντε τελευταία τραγούδια ενδιαφέρομαι, άντε και το πρώτο. Τι δεν θα παίξουν το Running free;;;
 
Ωραία setlist....

Να τους χαιρόμαστε .... :mad:
 
Γούσταρα τρελά να πάω, αλλά για να ακούσω κάνα "παλιατζίδικο".

Μέχρι "No prayer..." εποχή.

Με τέτοια τραγούδια, το βλέπω χλωμό ...
 
exetlaios είπε:
Γούσταρα τρελά να πάω, αλλά για να ακούσω κάνα "παλιατζίδικο".
Μέχρι "No prayer..." εποχή.

Με τέτοια τραγούδια, το βλέπω χλωμό ...
+1
 
Κάτι σε shitlist μου κάνει εμένα...:mad:
 
Ένα σχόλιο μόνο: Οι Maiden δεν είναι νεκρό συγκρότημα για να μην εστιάζουν συναυλιακά στα νέα τους κομμάτια. Η παγκόσμια απήχηση που έχουν το αποδεικνύει εξάλλου καθημερινά. To ότι έμειναν για 4 εβδομάδες στην κορυφή των ελληνικών charts εν έτει 2006 επίσης κάτι πρέπει να σημαίνει...

Δεν έχω χάσει καμμία συναυλία τους σε ελληνικό έδαφος και επομένως έχω χορτάσει όλα τους τα παλιά (*) και με το παραπάνω σε όλες τις πιθανές τους εκδοχές. Με περισσότερο ενδιαφέρον λοιπόν περιμένω να ακούσω πως θα αποδώσουν τα καινούργια, παρά να υποστώ ένα ακόμη αναμάσημα-ομφαλοσκόπηση.

Ειλικρινά χίλιες φορές μακάρι να παίξουν 10 κομμάτια από το AMOLAD παρά να ακούσω για 10η φορά το Trooper (το οποίο για να μην παρεξηγούμαι το υπεραγαπώ) ή να υποστώ τα εκνευριστικά γρατζουνίσματα πολύ κατώτερων μιμητών τους που δεν τους φτάνουν ούτε στο ένα τους δαχτυλάκι.

Τα παραπάνω τα λέω χωρίς ίχνος αντικειμενισμού, ως οπαδός που τους ακούει σταθερά και αδιάλειπτα από το '85 ως σήμερα. Και στα εύκολα και στα δύσκολα... Και φυσικά για άλλη μια φορά θα δώσω το παρόν εκεί, όπως πάντα.

* Αν εξαιρέσω 22 Αcacia Avenue και Children of the Damned (σνιφ σνιφ)
 
AEON: απλώς πιστεύω ότι ακριβώς ένα συγκρότημα με την ιστορία και την ποιότητα των Maiden θα έπρεπε να έχει ένα πιο ισορροπημένο playlist. Δεν υποστηρίζω το να παίζουν αποκλειστικά και μόνο παλιά κομμάτια, αλλά νομίζω ότι το να παίξουν όλο τον νέο δίσκο και μόνο ελάχιστα κλασσικά κομμάτια είναι υπερβολικό. Κάτι σε 60-40 ή 50-50 θα ήταν πιό "τίμιο" κατά την γνώμη μου. Όπως είναι τώρα μου φαίνεται σκέτο promotion.
 
Δεν είμαι σίγουρος ότι οι Maiden έμειναν 4 εβδομάδες στην κορυφή επειδή το AMOLAD είναι τόσο καλό, αλλά επειδή έχουν ίσως τους πιο φανατικούς οπαδούς από οποιοδήποτε άλλο συγκρότημα που και σκυλάδικα να βγάλουν θα το αγοράσει.

Και τώρα που είπα σκυλάδικα, είχε δει κανείς μια συλλεκτική φωτογραφία από την πρώτη φορά που ήρθαν οι Maiden στην Αθήνα για να προμοτάρουν το Flight of Icarus (το 1983), όπου μετά πήγαν στο Μανώλη Αγγελόπουλο;
 
Εγω τη θυμαμαι τη φωτο και τις ατακες που πεταξαν μετα (Manolis is good κλπ) εσυ δεν ησουν λιγο μικρος τοτε για μεταλλο? :biglaugh:
 
Πρέπει να είναι η φορά που είχαν πάει στο πάλαι ποτέ Happening για το promotion και τους συνόδευε ο Κουτουβός.

Ομολογώ ότι δεν την πρόλαβα αυτήν την περίοδο της πρώτης επίσκεψης, αλλά ακόμα κυκλοφορούν ιστορίες με παραλειπόμενα από τότε.
 
AEON είπε:
Πρέπει να είναι η φορά που είχαν πάει στο πάλαι ποτέ Happening για το promotion και τους συνόδευε ο Κουτουβός.
Ομολογώ ότι δεν την πρόλαβα αυτήν την περίοδο της πρώτης επίσκεψης, αλλά ακόμα κυκλοφορούν ιστορίες με παραλειπόμενα από τότε.

Πρόεδρε, μας εξάπτεςι την περιέργεια !

Για πες μας και εμάς καμιά από αυτές τις ιστορίες ...
 
telamonas.stokos είπε:
Εγω τη θυμαμαι τη φωτο και τις ατακες που πεταξαν μετα (Manolis is good κλπ) εσυ δεν ησουν λιγο μικρος τοτε για μεταλλο? :biglaugh:
Ε καλά δεν την έβγαζα στα μπουζούκια στα 8 μου, τη φωτογραφία είδα μετά μερικά χρόνια! :) Έχω φάει τον κόσμο να την ξαναβρώ, την είχα κόψει από μια εφημερίδα. Θυμάμαι ήταν ο Αγγελόπουλος στη μέση με τη μουστάκα και αριστερά του ο Dave Murray με το κλασικό χαμόγελο. Ήταν και άλλος ένας από την άλλη πλευρά αλλά μου διαφεύγει ποιος. Ίσως ο Adrian Smith.
 
αυτό το προϊόν εξάγουμε κύριοι, μαζί με σουβλάκι , μουζάκα.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και'γω όταν φιλοξενώ ξένους!

Που να τους πάω για βράδυ , στα καταγώγια που υποτίθεται ότι παίζουν rock και alternative (και μαζεύουν μόνο μουσάτους) ή στα τρεντομάγαζα της παραλιακής?
 
asikamin είπε:
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και'γω όταν φιλοξενώ ξένους!Που να τους πάω για βράδυ , στα καταγώγια που υποτίθεται ότι παίζουν rock και alternative (και μαζεύουν μόνο μουσάτους) ή στα τρεντομάγαζα της παραλιακής?
Δοκίμασε :

1) Φλωρινιώτη

2) Underworld

Που ξέρεις ; :D
 
Πίσω
Μπλουζα