Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
ο συντροφος που δεν νηστευει,η εστω νηστευει τρωγοντας καραβιες απο θαλασσινα,με εννοησε πληρως..Rygar είπε:Προφανώς ο don αναφέρεται σε συγκεκριμένους μαιντανούς που κάθονταν στις πρώτες θέσεις. Σορι αλλα στο Ταεκ κβον ντο δεν πάω...
![]()
το θέμα είναι για τη συναυλία του jarre ....τα μαρούλια τώρα που κολάνε???Paspartoo είπε:ευχαριστουμε
Εσεις τα μαρουλια δηλαδη που θα τον δειτε στη Σαλονικη ? θα ειστε πιο ανετα ?
Επ ουδενί δε συνέβη αυτό. Τραβούσα με κάμερα, και σε συγκεκριμένες στιγμές ζουμάριζα στα χέρια του αλλά και στων συνεργατών του φέρνοντάς τα μπροστά μου στο εκατοστό και είδα ότι έπαιζαν ακριβώς όπως πηγαινε η μουσική. Αν εκαναν καποιο λαθάκι, θα φαινόταν. Αλλωστε δεν παίζουν όλη τη μουσική μονοι τους, αλλα βοηθούν και τα sequencers και καποιοι προγραμματισμένοι ρυθμοί. Τα βασικά όργανα όμως, παίζονταν από τους ίδιους.Amstrad1981 είπε:Παιδιά oJean Michel Jarreείναι ένα μεγάλο ταλέντο στην ηλεκτρονική μουσική και ένας από τους αγαπημένους μου συνθέτες. Όμως άκουσα κάτι που με ξενέρωσε, ενώ είχα πάει στην tickethouse για να αγοράσω εισιτήριο. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά άκουσα πως στα τελευταία του liveπαίζει playback!
Και μετά απ'αυτή τη φράση μου, δεν είπα τίποτα...Rygar είπε:Δεν έχω λόγια για να περιγράψω ο,τι άκουσα, όπως ερμηνεύτηκε.
Καλησπέρα. Όσο playback έπαιξε ο Jarre άλλο τόσο έπαιξαν και οι Kraftwerk. Στην ηλεκτρονική μουσική είναι λογικό να υπάρχουν έτοιμες λούπες, beat, φωνητικά κλπ και οι καλλιτέχνες να επεμβαίνουν βάζοντας από πάνω τη μελωδία τους, πιτσάροντας, αλλάζοντας tempo κλπ. Έτσι είναι αυτό το είδος της μουσικής. Αν θεωρείς πως αυτό είναι playback τότε ναι είναι. Για μένα όμως δεν είναι. Σαν να ζητάμε από τους Future Sound Of London να παίξουν κάθε όργανο ζωντανά. Δεν είναι δυνατόν αυτό. Δεν είναι δυνατόν ούτε στους Kraftwerk ούτε και στον Jarre. Στο κομμάτι της επαφής των Kraftwerk θα έπρεπε να περιμένεις κάτι τέτοιο σαν σκηνική παρουσία μιας και είναι σήμα κατατεθέν τους. Αποστασιοποιημένοι. άκαμπτοι, σχεδόν ρομπότ. Εμένα αυτό μου έλεγε πάρα πολύ και το βρίσκω σε πλήρη ισσοροπία με τη μουσική τους. Όταν δε έφυγαν από τη σκηνή και είχαν μείνει τα ρομπότ και ακούγαμε we are the robots ήταν απλά μια από τις καλύτερες συναυλικές εμπειρίες μου. Αυτό είναι οι Kraftwerk. Μίνιμαλ ανθρώπινα ρομπότ. Μόνο τα απαραίτητα, όπως άλλωστε και ο ήχος τους. Λιτός όσο δε παίρνει. Ο Jean Michel Jarre από την άλλη είναι άλλο πράγμα. Πιο λυρικός, πιο ρομαντικός σε κάποια του στοιχεία και πολύ πιο αδύναμος από τους Kraftwerk στο σύνολο, πάντα κατά τη δική μου άποψη χωρίς αυτό να του αφαιρεί την σημαντικότητά του στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής για μένα.Amstrad1981 είπε:Επ ουδενί δε συνέβη αυτό. Τραβούσα με κάμερα, και σε συγκεκριμένες στιγμές ζουμάριζα στα χέρια του αλλά και στων συνεργατών του φέρνοντάς τα μπροστά μου στο εκατοστό και είδα ότι έπαιζαν ακριβώς όπως πηγαινε η μουσική. Αν εκαναν καποιο λαθάκι, θα φαινόταν. Αλλωστε δεν παίζουν όλη τη μουσική μονοι τους, αλλα βοηθούν και τα sequencers και καποιοι προγραμματισμένοι ρυθμοί. Τα βασικά όργανα όμως, παίζονταν από τους ίδιους.
Χαίρομαι που δε συνέβη! Δεν λυπήθηκα τα 55 euro που έδωσα και πέρασα πολύ καλά σε όλο το Live! Πάλι καλά που τελικά αγόρασα το εισιτήριο!
Πριν από 5 χρόνια παρακολούθησα και το Live των Kraftwerk. Αγαπημένο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής που όμως με απογοήτευσε! Έπαιξαν playback, κάτι που είναι απαράδεχτο, και επίσης ήντουσαν εντελώς ακίνητοι μπροστά στα synthesizer-laptop τους! Καμία επαφή με το κοινό, απουσία φωτορυθμικών και laser, μονάχα μια μεγάλη οθόνη με διάφορα video που συνόδευαν τη μουσική τους.
Ο Jarre έπαιξε τίμια!![]()
Που να τον κουβαλάει τον άνθρωπο για ενα κομμάτι μόνο;sparklingeagle είπε:Ο μεγάλος απών από τις δυό συναυλίες δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον HANK MARVIN. Ο θρυλικός κιθαρίστας των Shadows γνωστός από τις κλασσικές επιτυχίες WONDERFUL LAND και APACHE συνόδευσε τον Γάλλο μάγο της ηλεκτρονικής μουσικής σ'ένα άγνωστο μέχρι πρότινως κομμάτι που γράφτηκε ειδικά για το album "Revolutions": LONDON KID!
Ναι, έχει! Αλλά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία, και με τέτοιο χοροπηδηχτό επί δύο ώρες συνεχώς, θα του πέσει σίγουρα!Rygar είπε:Ρε συ! Εχει κοιλίτσα ή μου φαίνεται;![]()
Νταξει ειναι 62, αλλα ξερω γω;
![]()