Aardvark είπε:
και καπως πιο βαθυ σεναριο
8)8)8)8)8)8)8)8)
Τύφλα νά'χει ο Τολστόι...
manos426f είπε:
Δε ξέρω ποιοι ή ποιες το "θάψανε" παγκοσμίως,πάντως η IMDB το βαθμολόγησε με 7.5/10,που είναι και η υψηλότερη βαθμολογία που έχει λάβει ποτέ Rambo ταινία εκεί..!Να σκεφτείς ότι ακόμη και το #1 είχε λάβει 7.3 !!!
Παρεξήγηση. Η ΙMDB δεν βαθμολογεί κανέναν και τίποτα. Αυτό είναι η βαθμολογία των θεατών και επισκεπτών του site.
Δεδομένου, τώρα, ότι την ταινία κατά κυριότατο λόγο την είδανε ήδη φαν του Ράμπο, δεν είναι και ψηλή βαθμολογία.
Και, εννοείται ότι οι κριτικοί το θάψανε. Τί να μή θάψουνε; Σενάριο? Ηθοποιία? Σκηνοθεσία? (ας σταματήσω, πίνω τον πρωινό καφέ και θα μου βγει από τη μύτη
)
Ας το δούμε λίγο αντικειμενικά, ακόμα και αν σου αρέσει, δεν μπορείς με τίποτα να το θεωρήσεις 'καλή ταινία'. Απλά ΄καλά άντερα που πετάνε τριγύρω ενώ εγώ τρώω τα πατατάκια μου καθηλωμένος'. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν το κατακρίνω αυτό το στυλ - έτσι κι αλλιώς κι εγώ συχνά βλέπω 'βλακείες' γιατί είναι διασκεδαστικές. Αλλά να αναγνωρίζουμε τί βλέπουμε...
manos426f είπε:
Kαι το ότι έκανε μεγάλες εισπράξεις είναι ελπιδοφόρο,από την άποψη ότι φαίνεται πεντακάθαρα ότι ο κόσμος μάλλον δεν εμπιστεύεται και πολύ τους κουλτουριαραίους κριτικούς ταινιών....
Πραγματικά, αν το θεωρείς ελπιδοφόρο ότι ο κόσμος κατάπιε αμασητί το marketing (κι εγώ marketeer είμαι) και έχωσε τόσα φράγκα σε ένα b-movie-καχέκτυπο των προκατόχων του (που πάλι ελεεινές ήτανε αλλά τουλάχιστον είχαν τη δικαιολογία της πρωτοτυπίας και του trend-setting)...
Πραγματικά, σκέψου ότι είσαι κριτικός ταινιών. Βλέπεις όλες τις ταινίες που βγαίνουν κάθε χρόνο στη χώρα σου και κάμποσες ακόμα. Βλέπεις όλα τα αριστουργήματα που θα σε κάνουν να γελάσεις μέχρι δακρύων, να κλάψεις, να αμφισβητήσεις, να προβληματιστείς, να έρθεις σε επαφή με τον εαυτό σου, να θυμώσεις, να σοκαριστείς... και μετά βλέπεις αυτό. Πώς να το περιγράψεις;
Δεν το 'παίζω' κάπως. Όπως είπα, διασκεδάζω κι εγώ με ανάλογες ταινίες συχνά-πυκνά (περιμένω να δω το Βατμαν πώς και πώς) (χμ, αυτό είναι μάλλον αριστούργημα συμπαντικού επιπέδου συγκρινόμενο...). Αλλά να ξεχωρίζουμε την τέχνη από τα υπόλοιπα...