Και συνεχίζω μέρος αυτών που ανακάλυψα σήμερα. Είχα πολύ καιρό να ανοίξω αυτό το ρημάδι το σύνθετο.
Οι Υπεργάτες. Ιστορίες από την Πάττυ που λάτρευα. Ενδεικτικά, κάποιοι τίτλοι. Οι σελίδες ήταν όλες ασπρόμαυρες. Μην κοιτάτε τον χρωματισμό. Είναι δική μου κατασκευή. Δια χειρός Βαράγκη, που λέμε? Ε, κάτι τέτοιο.
Επιχρωματισμός δεν ξέρω αν είναι. Ζωγραφική εφήβου με ξυλομπογιές είναι. Κανονικά.Βλέπεις τις στολές τους? Εϊναι ίδιες σε όλα τα επεισόδια. Καθεμιά από τις ηρωίδες έχει άλλο χρώμα στολή. Κόκκινη, πράσινη, μωβ και πορτοκαλί. Τα έχω όλα τα επεισόδια που είχε βάλει η ΠΑΤΤΥ τότε και τα έχω ζωγραφίσει όλα. Αύριο θα σκανάρω και τους υπόλοιπους τίτλους.
Μακάρι να είχαν κυκλοφορήσει οι ιστορίες της Πάττυ όπως στην Ισπανία, συγκεντρωμένες. Είχαν και συνέχεια, με την Πάττυ να είναι ενήλικη με κόρη στην αρχή της εφηβείας!Μα ναι, είναι φανταστικά. Έχω πολλές κρατήσει πολλές ιστορίες με αυτό το στυλ σχεδιασμού, αλλά δεν έχω καλή ανάλυση. Παρόλα αυτά μπορώ να ανεβάσω μερικά. Το post σου είναι υπέροχο!!! Μπήκα και είδα τα στοιχεία που δίνει για τον τόμο. Σαν να βλέπω ιστορίες από την ΠΑΤΤΥ στα αγγλικά. Αχ, τι ωραίο!