Juanita
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 376
Εγώ ήμουν από τις φαν της Μανίνας αλλά όποτε μπορούσα (η γιαγιά μου δλδ) αγόραζα και την Κατερίνα.
Σε περιόδους παχιών αγελάδων έπαιρνα και την 15ήμερη Πάττυ.
Στην Κατερίνα δε θυμάμαι αρθρογράφους.
Στη Μανίνα όμως έπαιζε τρομερό καστ: Νίκος Μουρατιδης στα μουσικά νέα, Βίκυ Βανίτα, Πέπη Ραγκούση στις συμβουλές ομορφιάς και στα καλλιτεχνικά πολύ... μα πολύύύ παλιά -αν θυμάμαι καλά- η Κική Σεγδίτσα.
Από ένα σημείο και μετά, ο ανταγωνισμός των δύο περιοδικών ήταν μεγάλος.
Η Μανίνα προκειμένου να "κρατηθεί" έβαζε όλο και περισσότερες αφίσες αφού η "Σουπερ Κατερίνα" και το Αφισόραμα με τις μεγάλες αφίσες τους έκαναν θραύση... Θυμάμαι έντονα που για παραπάνω από ένα εξάμηνο η μία στις 10 αφίσες ήταν DURAN DURAN... Έλεος...
Σε περιόδους παχιών αγελάδων έπαιρνα και την 15ήμερη Πάττυ.
Στην Κατερίνα δε θυμάμαι αρθρογράφους.
Στη Μανίνα όμως έπαιζε τρομερό καστ: Νίκος Μουρατιδης στα μουσικά νέα, Βίκυ Βανίτα, Πέπη Ραγκούση στις συμβουλές ομορφιάς και στα καλλιτεχνικά πολύ... μα πολύύύ παλιά -αν θυμάμαι καλά- η Κική Σεγδίτσα.
Από ένα σημείο και μετά, ο ανταγωνισμός των δύο περιοδικών ήταν μεγάλος.
Η Μανίνα προκειμένου να "κρατηθεί" έβαζε όλο και περισσότερες αφίσες αφού η "Σουπερ Κατερίνα" και το Αφισόραμα με τις μεγάλες αφίσες τους έκαναν θραύση... Θυμάμαι έντονα που για παραπάνω από ένα εξάμηνο η μία στις 10 αφίσες ήταν DURAN DURAN... Έλεος...