Kabamaru Iga-No, Ninja Boy (1983)

Τίποτα. Εγω το μετέφρασα! Θα το διαβάσω σιγά σιγά μαζί με άλλα, όπως το Λοκ τον Σούπερμαν, το Τζουμαρου και το Αrea88. Νιώθω σαν ένα μικρό παιδί που του λένε ένα ωραίο παραμύθι και να το κόβουν στο καλύτερο.
Περιμένουμε κι άλλα;)
 
Τίποτα. Εγω το μετέφρασα! Θα το διαβάσω σιγά σιγά μαζί με άλλα, όπως το Λοκ τον Σούπερμαν, το Τζουμαρου και το Αrea88.

Βάλε την μετάφραση της ελληνικής βιντεοκασέτας... :) (πλάκα κάνω)..
 
Δεν έχω δει πολλά άνιμε, αλλά εκείνο που παρατήρησα στον Καπαμαρού είναι ότι τα πρόσωπα και τα σώματα των ηρώων μεταμορφώνονται από φυσιολογικά σε κωμικά με μεγάλα μάτια, αστείο στόμα, αστεία χέρια και πόδια. Αυτό είναι κάτι που προκαλεί απίστευτο γέλιο.
Στις σκηνές που ανέβασε ο petran79 φαίνεται αυτό ακριβώς που αναφέρω: Στην πρώτη εικόνα η Μάι έχει αστείο πρόσωπο, το οποίο αλλάζει στην αμέσως επόμενη εικόνα :rofl: Το ίδιο συμβαίνει παρακάτω με τον Καπαμαρού :rofl:
 
Κάπου διάβασα ότι την φωνή του Καμπαμαρου την έκανε ο Γιάννης ΜαταράγκαςScreenshot_20210106-214106~2.png
 
ωχ μολις ειδα πιο παλιά ανάρτηση φίλου εδώ πως ο Γιάννης Ματαράγκας είπε πως δεν έκανε την φωνή του Καμπαμαρού,αλλά ο Νέστωρ Κατσιμίχας τελικά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Το φαινόμενο Καμπαμαρού στην Ελλάδα, που προηγήθηκε των Pokemon. Η σειρά άνιμε με τους κωμικούς διαλόγους, τις αστείες φωνές και τα τραγελαφικά λάθη στη μετάφραση...

Η σειρά ήταν ήδη γνωστή σε βιντεοκασέτες χρόνια πριν προβληθεί στις τηλεοράσεις.

Επισης πριν το Πόκεμον υπήρχε εδώ και ο Τζουμαρου με επίσης τραγική μετάφραση και ερμηνείες αλλά τέλειο σε όλα τα υπόλοιπα, ακόμα καλύτερο και από το manga. Ο σκηνοθέτης ήταν ο ίδιος με των Πόκεμον
 
Παιδιά χθες το πρωί επειτα απο αναμονή 3 ολόκληρων μηνών μου ήρθε δέμα απο Ιαπωνία με το δίσκο βινυλίου του soundtrack του Καμπαμαρού! Πραγματικα δε μπορω να σας περιγράψω τον ενθουσιασμό μου που επιτέλους το εχω στα χέρια μου! Δείτε και τη φωτογραφία:
DSCN4873.jpg
 
Πίσω
Μπλουζα