Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
εχω γενεθλια 31 φλεβαρη.... :P

Μέχρι τότε θα έχουμε προλάβει να μαζέψουμε το τραγικό ποσό των 250ε!!!!

τελικά το παιχνίδι μου το άλλαξαν :)

Όχι xalia, έχουν δίκιο. Είναι ακριβό το Wii.

Άσε δεν παίζει και DVDs!!!! Ε, καλά πάρτε το HD DVD του 360 με 200, και απολαύστε ταινίες στην οθόνη σας.........

LOL!!!!

Matt Cassamassina: "Wii is $50 too expensive and three weeks too late."

http://blogs.ign.com/Matt-IGN/2006/10/02/32421/#comments

Aντε με 200 ευρακια High Definition στο winning format.

Επιτελους τα artifacts και τα bandings του mpeg στο συρταρι...

next gen ^ 3

Οπλιστειτε!!!

στα πλαισια της οικονομιας,περιμενετε τον Wii emulator για 360...

the Wii controller, which could represent one of the biggest hardware innovations the industry has seen in years.

But here's the thing: Nintendo is a business, and selling Wii for $249 through the holiday is a smart business move. As much as I'd prefer it were cheaper, even I recognize that.
I think Wii has a chance for the number one spot.
από το παραπάνω άρθρο...

α ναι, το virtual console θα έχει και c64 games!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αυτο ελειπε...Ο τυπος ειναι Editor-in-chief, IGNcube... :) και πολλα ειπε κατα του Wii

Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου..

Οπως ελεγε και ο αρχηγος Λεβεντης "καποια ζωα δε με πιστευανε-τωρα θα με πιστεψουν ακομα και τα ζωα" :D :D :D (jocking παιδια)

Περιμενω δυο τιτλους να για να με δικαιωσει η ιστορια...

S.T.A.L.K.E.R

και

CRYSIS

Τοτε θα εχω ντοκουμεντα,οτι η απολυτη "κονσολα",ειναι ο Η/Υ

IN PC WE TRUST

ενα προβοκατορικο και outsider post,απο ενα παιδι που ποτε δεν καταφερε να παιξει αξιοπρεπως,με joypads,sniff

shadowdancer δοκίμασε το wiimote, μπορείς!!!

Ευκαιρία να καταθέσω τις απόψεις μου για τη νέα γενιά.

Θα αφήσω έξω το X-BOX καθώς δεν έχω ασχοληθέι καθόλου ούτε με το απλό ούτε με το 360.

Για το Wii:

Η καθαρά προσωπική μου άποψη είναι ότι το νέο στιλ παιχνιδιού που θέλει να λανσάρει η κονσόλα θυμίζει περισσότερο γελοιοποίηση παρά gaming. Γενικά είναι πολύ δύσκολο η Ninty να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Το GameCube ήταν μια μάλλον μέτρια κονσόλα. Τα μόνα παιχνίδια που ξεχώριζαν ήταν remakes παλιών τίτλων. Επίσης εκνευρλιστηκα με το ότι η Ninty σκότωσε το GBA για χάρη του DS και ουσιαστικά όσα παιχνίδια ήταν να βγουν στο GBA τα port-αρε γρήφορα στο DS. Μόνο τρίτες εταιρίες υποστηρίζουν ακόμη την πιο επιτυχημένη φορητή κονσόλα. Καλό το DS αλλά περισσότερο μοιάζει με μία βελτιομένη έκδωση του GBA παρά με νέα κονσόλα. Κακά τα ψέματα αν δεν υπήρχαν τα Πόκεμον η Ninty θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από την SEGA. Όσο βγαίνουν καλά rpg και 2D παιχνίδια στα GBA και DS θα τα στηρίξω πάντως. Στο GC θα πάρω μόνο το νέο Zelda που μάλλον δεν θα είναι μούφα σαν το Wind Waker. Wii αποκλείεται να αγοράσω, τον πρώτο καιρό τουλάχιστον. Εξάλλου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη πρωτοκλασάτα rpg για αυτό.

Playstation 3

Το πρώτο και το δεύτερο με κάλυψαν απόλυτα τα τελευταία χρόνια προσφέροντας μερικά πό τα καλύτερα rpg που έπαιξα ποτέ (Final Fantasy 7, Xenosaga, Xenogears), μερικά απίστευτα old school παιχνίδια (Castlevania, R-TYPE, Mortal Kombat), απίστευτες κόντρες (FIFA) και τα μοναδικά 3d παιχνίδια που με μάγεψαν (Silent Hill, Metal Gear). Οι συνέχειες αυτών των παιχνιδιών θα εμφανιστούν στο PS3. Αν έχω λευτά (πράγμα που μάλλον αποκλε'ιτεαι αλλά τέσπα...) θα το αγοράσω οποσδήποτε. Όσο για το PSP το αγάπησα και για τους emulators αλλά και για κάποια παιχνίδια και θα το στηρίξω αγοράζοντας retro συλλογές και rpg.

Δε μπορω να πω κακια....

Εχουν περασει μολις 4 λεπτα απο τη δεσμευση μου... :)

Άσε θα την πω εγώ... όμως για άλλη εταιρεία:

Λοιπόν ήδη ανέφερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σιδηρά κυρία και επειδή πέρασε καιρός θα τα αναφέρω ξανά με τις πρόσφατες εξελίξεις:

Προβλήματα με τις μπαταρίες φορητών υπολογιστών:

Προστέθηκε και άλλη εταιρεία στο "γκρουπ των εκλεκτών" που έχουν προβλήματα και προχορούν στην αντικατάστση τους. Πρόσφατο "θύμα" η Ιαπωνική Jujitsu (Siemens), η οποία ανακοινώνει την άμεση αντικατάσταση 287.000 μπαταριών φορητών υπολογιστών. Γενικό σύνολο: 7,5 εκατομμύρια μπαταρίες.

Η Sony εδώ, μάλλον πάει για ρεκόρ ώστε να γραφτεί στο βιβλίο Guinness, δεν εξηγείται αλλιώς.

Τερματισμός παραγωγής τηλεοράσεων LCD:

Μετά τον τερματισμό των τηλεοράσεων Plasma από την Sony, έρχεται νέα ανακοίνωση που αναφέρει ότι λόγω χαμηλού περιθώριου κέρδους η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την αγορά οθονών LCD, αφήνοντας ετσι το πεδίο ανοιχτό στην αιώνια αντίπαλο Philips αλλά και τις πολύ δυνατές τον τελευταίο καιρό Samsung / LG. Ως ημερομηνία παράδοσης των τελευταίων τηλεοράσεων LCD από τα εργοστάσια ανακοινώθηκε το τέλος του χρόνου...

Παύση παραγωγής συσκευών πολυτελείας

Για τους παραπάνω λόγους (χαμηλό περιθώριο κέρδους) αποσσύρθηκε από την αγορά των συσκευών πολυτελείας σταμματώντας την παραγωγή όλων των συσκευών Qualia.

Τερματισμός τμημάτων έρευνας

Εξαιρετικά πρωτοποριακές και ρομποτικές εφαρμογές εγκαταλείπονται οριστικά και οι QRIO - ΑΙΒΟ πλέον θα αντιμετωπίζονται ως συλλεκτικά κομμάτια αφού τερματίζεται η παραγωγή και αναβάθμιση τους.

-----Συμπεράσματα-----

Αναλυτές υποστηρίζουν ότι η Sony ετοιμάζεται να ρίξει όλο της το βάρος σε αυτό που έχει επενδύσει πολλά τα τελευταία χρόνια: Το Blu Ray. Επειδή ήδη έχει πολλά προβλήματα και τα πρώτα σύννεφα αμφισβήτησης απέναντι στο φορμά του Blu Ray έχουν αρχίζει να δημιουργούνται (δίνοντας άλλο "αέρα" έτσι στο HD-DVD), η Sony συγκεντρώνει όλες της τις δυνάμεις ώστε να κάνει την μεγάλη επιστροφή και τελικά να επικρατήσει σε αυτόν το "πόλεμο" των φορμά... (?)

Εάν τελικά θα συμβεί αυτό - ο χρόνος θα δείξει.

Εξαιρετικά νέα ambu_dare....Δεν πίστευα ποτέ πως η Sony θα αποσύροταν από το παιχνίδι των LCD ιδικά τώρα που το παιχνίδι γίνεται όλο και ποιο σκληρό......Λέτε να έχει έτοιμη κάποια καινούρια τεχνολογία στις τηλεοράσεις?

Η ιστορια κανει κυκλους...

Ειναι καιρος και η Sony να παρει τα κατω της....

Αρχιζουν να ηρεμουν τα κοκαλακια του Dreamcast!!!

H Sony θα καταντίσει τελικά ο "κινέζος" κατασκευαστής και προμηθευτής χαμηλής ποιότητας ηλεκτρονικών συσκευών. Κάτι αντίστοιχο παλιά είχε γίνει με την Sanyo, μια εταιρεία όπου την δεκαετία του 80 ήταν συνώνυμη με την ποιότητα και αναγκάστηκε να ξεπέσει πολύ χαμηλα ποιοτικώς. Σήμερα φυτοζοεί.

Blue ray = Betamax format της τωρινής δεκαετίας.

HD-DVD = the next winner.

Πια κοκαλάκια βρε Wally..........το Dreamcast ζει και βασιλεύει!! :)

Εχει σταματησει εδω και χρονια η παραγωγη του μιας και η μαμα SEGA το εγκατελειψε (κι αυτο..) :(

Περιμενουμε πλεον ,πως και πως, κανα 4αρι τιτλους το χρονο...

WAAALLLYYYYYYYYY!!!!!

Πες κάτι κακό για το Wii, έχω όρεξη για τσάκωμα...!!!!!!

360 sucks!!!!! Oυ!!!!!!:boxing:

Πίσω
Μπλουζα