Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κοιτα, αποκλειστικοτητες ειχε σχεδον ΜΟΝΟ απο τα Franchize της(που γενικα πιστευω οτι τα εχει ξεχειλωσει...Ελεος!!!!)

Το καλυτερο RPG του Cube ηταν port απο το Dreamcast (skies of arcadia)

Το καλυτερο ArcadeShooter του Cube ηταν port απο το Dreamcast (Ikaruga)

Καλυτερο FPS,Sports,Fighting και driving...χμμ...κανενα exclusive που να ξεχωρισε.

Ολα αυτα σε φτωχο hardware με μια καλη ποιοτητα κατασκευης (τυπικη Nintendo)

Γενικα τα χειριστηρια της N ποτε δεν μου αρεσαν.Κυριως του N64..

Το οτι δεν παιζει DVD εχει το εξης μειονεκτημα.Οσοι παιζεται σε TV ξερετε οτι απο ολες τις Scart εισοδους μονο μια ειναι RGB.Που θα θυσιασεις ποιοτητα απεικονισης?Στα παιχνιδια?Στις ταινιες?Θα κανεις τον D.J και θα αλλαζεις βυσματα καθε φορα?Θα παρεις splitter και θα εχεις υποβιβασμενο σημα?

Ο Wally απάντησε για εμένα.

Θα αναφερθώ αναλυτικότερα πάντως.

1.Αρχικά θα αναφέρω ποια παιχνίδια έχω original:

Eternal Darkness

Final Fantasy Crystal Cronicles

Metal Gear Solid : Twin Snakes

Metroid Prime

Resident Evil 0

Resident Evil 4

Sonic Adventure

Sonic Adventure 2

Tales of Symphonia

Zelda : Wind Waker

2.Χειριστήριο

Με διαφορά το πιο μούφα χειριστήριο.Ήταν αδύνατον να πατηθεί το Ζ και αδύνατον να παίξεις με τον κλασικό σταυρό.

Μόνη η πρώτη PS2 παρτίδα είχε πρόβλημα με το ζέσταμα.

3.Αποθηκευτικό μέσο

Τεράστια προβλήματα λόγω μικρού χώρου ζωρίζοντας τους developers.

4.Πάω να εξηγήσω το "καμία αποκλειστικότητα":

Για τα Μάριο Τένις πάρτυ καρτ κτλ δεν αξίζει τον κόπο να μιλήσω.Είναι ακριβώς ίδια με τις Ν64 εκδώσεις.

Το Wind Waker είναι με διαφορά το χειρότερο Ζέντα.Χαζή και βαρετή πλοκή που τα καταλαβαίνεις όλα στο πρώτο δεκάλεπτο,εξαιρετικά βαρετό,χαζή διαδικασία sailing, απουσία ομιλίας λόγω βαρεμάρας.

Eternal Darkness καθόλου φοβηστερό, χαζή και χωρίς ενδιαφέρον πλοκή.

Sonic Adventure 1+ 2,Ikaruga,Skies of Arcadia τέλεια αλλά μάλλον βιαστικά dreamcast ports που οι περισσότεροι ήδη τα είχαν.

Metroid Prime: σπαστική κάμερα,επαναλαμβανόμενο gameplay.

Όσο για το περιβόητο Resident Evil 4 δεν ανέβασε σχεδόν καθόλου τις πωλήσεις της κονσόλας και για αυτό κυκλοφόρησε και στο PS2. Η PS2 έκδωση μάλιστα ήταν καλύτερη (την έχω και αυτή αλλά όχι original)

Paper Mario : η πιο χαζοσειρά της βιντεοιστορίας με χιούμορ για τρίχρωνα άτομα κοιμηστερή πλοκή και περίεργο χειρισμό.

Κανένας αποκλειστικός τίτλος δεν ξεχώρησε.

Δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ rpg της προκοπής. Ακόμα και το Tales of Symphonia κυκλοφόρησε σε καλύτερη έκδωση στο PS2.

Starfox : μη το πέξετε αν θέλετε την ψυχοσωματική σας υγεία.

Metal Gear : τέλειο αλλά οι περισσότεροι το είχαμε ήδη.

Final Fantasy Crystal Cronicles : η σειρά πήγε χρόνια πίσω με αυτό το παιχνίδι.

Άμα κάτσω θα βρω και άλλα...

Δυστυχώς ή ευτυχώς το PS2 παρότι κατότερο τεχνικά ήταν έτη φωτός μπροστά από τον κύβο σε επίπεδο software.

Για την αποτυχία του κύβου (θυμίζω πως ο μόνος τίτλος της προκοπής που αναμένεται είναι το νέο Ζέλντα αλλά πλεον είναι πολύ αργά όταν στο PS2 αναμένονται τουλάχιστον άλλοι 10 πρωτοκλασάτοι τίτλοι) ευθύνεται μόνο και μόνο η Nintendo που δεν το στήρηξε σε επίπεδο software.

Με την αποτυχία του Κύβου, με το παράτημα του GBA την πρώτη σε κυκλοφορία κονσόλα (οι μόνοι τίτλοι που αναμένονται είναι της Square) και με την συνεχή κυκλοφορία χαζών τίτλων του DS που είναι βιαστικά GBA ports (οι μόνοι καλοί DS τίτλοι προέρχονται από 3rd party developers : Konami, EA, Capcom κτλ ) η Nintendo έχει χάσει παντελώς την εμπυστoσύνη μου.

Ειδικά το cube έχει ένα κάρο rpg που βγήκαν σε αποκλειστικότητες! Αναφέρω μόνο τα baten kaitos και το tales of symphonia, final fantasy chronicles (που κλαίγανε τα sony fan boys)...

ακόμα πολλά παιχνίδια ξεκίνησαν μόνο για cube πχ τα monkey ball και vietifull joe (ΔΕΝ είναι franchise της Ν) έκαναν τόσο μεγάλη επιτυχία που κυκλοφόρησαν μετά οι συνέχειες τους και στις υπόλοιπες κονσόλες...

τώρα για fps πολύ απλά είσαι αισχρά σε οποιαδήποτε κονσόλα και δε παίζονται!

a) wally λογικό να σε καίει το hardware αφού το χρυσοπληρώνεις

b) wally πάλι, όταν θα παίζεις hallo 2099 να δω τι άποψη θα έχεις για τα ξεχειλωμένα franchise...

c) wally τελευταίο είναι dude, το Ikaruga ήταν arcade port και όχι dreamcast port

d) ας κάνουμε και ένα googling πριν κρίνουμε μια κονσόλα, όχι τίποτα άλλο αλλά να ξέρουμε τι λέμε!

Συνεχίζω ακάθεκτος κι εγώ.

Ε. άνθρωποι είμαστε μπορεί να κάνουμε και λάθη, γι'αυτό λοιπόν ανέβηκα στο ανιψάκι μου να παίξω λίγο με το PS2.

Έχουμε και λέμε....

1). Ούτε με σφαίρες δεν πρόκειται να συνιθίσω το χειριστήριο του του PS2. Αμέσως μετά έπαιξα Mario Cart στο Cube και μου φάνηκε η νύχτα με τη μέρα. Για μένα προσωπικά το χειριστήριο του Cube σκίζει.

2). Ε καλά χειμώνας είναι.... αλλά και πάλι το PS2 έγινε φούρνος....... έχω μια προσωπική ψύχωση με hardware που ανεβάζει θερμοκρασία δεν μπορώ να το αντέξω με τίποτε.

3). Δέχομαι ότι το χειριστήριο του 360 μου άρεσε αρκετά. Αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται με το κλασσικό mouse και πληκτρολόγιο στα PCs. Φυσικά συμφωνώ απόλυτα με τον xalia. Οι κονσόλες και τα fps είναι κάτι ασυμβίβαστο για μένα λόγω χειρισμού. Αν και με το χειριστήριο του 360 νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας.

4). Μου αρέσει πολύ όταν παθιάζεστε!!!! ΧΕ ΧΕ!!!!!

5). Cube simply rules.

6). To PS2 είχε πολλά παιχνίδια και αναμφισβήτητα πούλησε σαν τρελλό αλλά σε μεγάλο βαθμό γιατί πάτησε πάνω στο PS1. Αν δεν υπήρχε το PS1 πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Κοιτα Wally...

Κοιτα, αποκλειστικοτητες ειχε σχεδον ΜΟΝΟ απο τα Franchize της(που γενικα πιστευω οτι τα εχει ξεχειλωσει...Ελεος
ΟΛΑ τα παιχνιδια των Nintendo consoles ειναι franchise .... τεσπα...

Ξεχειλωμενα ή οχι κραταν ακομα τα σκηπτρα στις κατηγοριες που "αγωνιζονται"...Αναμενωντας το καινουργιο Zelda...

Το καλυτερο RPG του Cube ηταν port απο το Dreamcast (skies of arcadia)
Το καλυτερο RPG του Cube ηταν και ειναι το Paper Mario - The thousant year door .. στοιχειωδες Watson... :cool:

Το καλυτερο ArcadeShooter του Cube ηταν port απο το Dreamcast (Ikaruga)
Το καλυτερο shootemup ever ειναι το Ikaruga και εγινε port στο DC και στο Cube κατευθειαν απο το Arcade....για να ειμαστε ακριβεις.

Ολα τα τρελλα shooters που ξερουμε ερχονται ειτε απο το Saturn ειτε απο το DC και υπαρχουν αρκετα ported στο cube (Chaos Field, Shikigami no shiro II) .....στο XBOX πχ ?

Καλυτερο FPS,Sports,Fighting και driving...χμμ...κανενα exclusive που να ξεχωρισε.
Εδω γελαμε - και κλαιμε ταυτοχρονα...

Exclusive FPS ? Για αρχισε να μου γραφεις κορυφαιους τετοιους τιτλους του XBOX πχ ? και μην ακουσω για HALO γιατι θα φωναξω και τον xalia να γελασουμε παρεα...

Για Driving ομως δεν μπορω να γελασω (οσο θα ηθελα LoL) εχω παιξει πολυ το Rallysport Challenge II στο XBOX και εχω μεινει αναυδος...απορω πως καποιοι παιζουν ακομα Mcrae.

Παντως ριχνω καμποσες ωρες στο αριστουργημα F-Zero GX ... :thumb:

Exclusive Fighting ?? Οσα μου ρχονται προχειρα...

Viewtiful Joe (με βαθμολογιες πανω απο 9.5 - κυκλοφορησε και στο PS2 ενα χρονo μετα απο το cube)

Zatch Bell: Yuujou no Tag Battle - Full Power (το ξερω οτι δεν το ξερεις , να ναι καλα η Nortec...)

Super Smash Bros. Melee (μιλαμε για παιχνιδι 5 ετων που δεν ξεκολλας με τιποτα..)

Soulcalibur II (κατευθειαν απο τα Arcades και 6 μηνες μετα εγινε port στα M$ και ΣΟΝΥ μηχανακια...)

Naruto: Clash of Ninja (on Cube only)

Naruto: Clash of Ninja 2 (μια απο τα ιδια)

Naruto: Clash of Ninja 3 (....μεχρι να βρεθουμε για να το δεις...ριξε μια ματια)

Naruto: Gekitou Ninja Taisen 4 (τι εγινε βρε παιδια ? Ολοκληρη η Ιαπωνια εχει τρελλαθει - δεεεν θα βγει για XBOX ?)

Bleach (αυτο πρεπει να το δεις Wally)

Το οτι δεν παιζει DVD εχει το εξης μειονεκτημα.Οσοι παιζεται σε TV ξερετε οτι απο ολες τις Scart εισοδους μονο μια ειναι RGB.Που θα θυσιασεις ποιοτητα απεικονισης?Στα παιχνιδια?Στις ταινιες?Θα κανεις τον D.J και θα αλλαζεις βυσματα καθε φορα?Θα παρεις splitter και θα εχεις υποβιβασμενο σημα?
Δεν εξηγειται αλλιως, πρεπει να εχεις ενσωματωσει καποια συσκευη μετρησης απο το HITECH για να πιανεις τις διαφορες σε απλη τηλεοραση....αλλα ξεχασα...το παμφτηνο (και συμφερον) 360 σε αναγκασε να παρεις projectορα για να βλεπεις καλυτερα τα παιχνιδια του :biglaugh:

Ας εχουν παντως υποψη τους οσοι "ταλαιπωρουν" τις κονσολες τους για να βλεπουν DVD οτι τα "ματακια" του drive καιγονται σαν χαρτακια....

Πρέπει να ξέρεις πολύ καλά γιαπωνέζικα belmont! Βλέπω ότι το tales of symphonia στο ps2 κυκλοφόρησε μόνο japan!

Συζητάμε για παιχνίδια που έχουμε παίξει η ότι έχουμε διαβάσει online??

εγώ και ο telamonas τουλάχιστον έχουμε παίξει και 100 διαφορετικούς τίτλους στο cube!

Φιλε μου Belmont μερικες σκεψεις πανω στα γραφομενα σου.

Αρχικα αναφερεις ποια παιχνιδια εχεις original για cube και μετα τα θαβεις ενα ενα. Αυτο δειχνει οτι (τουλαχιστον για το δικο σου γουστο) εχεις κανει 10 αποτυχημενες αγορες , μεχρι εκει.

Το ποσο βολευει τον καθενα το χειριστηριο της καθε κονσολας ειναι υποκειμενικο - εγω βρισκω μια χαρα το pad του cube και με βολευει το Z εκει που ειναι - το καλυτερο μου παντως ηταν το παλιο του XBOX (το τεραστιο).

Τι εννοεις πρωτη παρτιδα του PS2 ? Ολα τα PS2 ακομα και τα slim ανεβαζουν υψηλες θερμοκρασιες. Πρωταθλητης βεβαια ειναι το XBOX που ανετα διοργανωνεις BBQ χωρις καν να αγορασεις ψησταρια...

Τα περισοοτερα παιχνιδια της γενιας των cube , XBOX και PS2 ειναι λιγο πανω απο το 1GB και μαλιστα με τετοια πληθωρα videos που ειναι να απορει κανεις ποσο μεγαλο ειναι στα αληθεια το πραγματικο παιχνιδι. Δεν αποτελει δικαιολογια το 1.4GB διαθεσιμου χωρου για τις περιπτωσεις που οι software teams δεν ηθελαν (για λογους που καποτε θα πρεπει να εξηγησουν στον κοσμο) να ασχοληθουν λιγο παραπανω με τa ιδιαιτερa χαρακτηριστικα του cube. Παντως οσα παιχνιδια δεν χωρουσαν σε ενα minidvd κυκλοφορησαν χωρις προβλημα σε 2 με την ιδια τιμη - καμια δυσκολια.

Τωρα, πια σχεση εχουν το double dash και tennis με τα αντιστοιχα του N64 ? τι να πω ? οποιος παιζει Ν64 και cube καθημερινα ξερει οτι δεν ειναι με τιποτα "ακριβως ιδια"...

Για το Zelda - Wind waker θα θελα απλα να πω οτι για τους φιλους της σειρας που ξεκινησαν το 1987 το ταξιδι δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι που να ειναι κακο και σιγουρα στα 10 πρωτα λεπτα δεν καταλαβαινεις τι θα συμβει στον Link μετα απο 10 ωρες παιχνιδιου.

Το Eternal Darkness σιγουρα στα 10 πρωτα λεπτα δεν φοβιζει κανεναν - μετα απο 1 μερα παιχνιδιου ομως τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα. Το εχεις τερματισει ?

Το Ikaruga πχ και το εξηγω και στο προηγουμενο post μου ειναι port απο το arcade και οχι απο το DC (υπαρχει μια συγχιση σε αυτο γιατι το hardware του DC ειναι σχεδον το ιδιο με το αντιστοιχο του Arcade) - οσο για τους "περισσοτερους" που το ειχαν ηδη , μιλας φυσικα ΜΟΝΟ για τους κατοχους DC γιατι κανεις αλλος δεν το ειχε παιξει σε αλλη κονσολα.

Σπαστικη καμερα εχουν τα 9 στα 10 (3D) παιχνιδια ολων των κονσολων. Αυτο δεν εμποδιζει το Metroid να βγαζει βαθμολογιες πανω απο 9.5 απο ολους τους testers.

Paper Mario : η πιο χαζοσειρά της βιντεοιστορίας με χιούμορ για τρίχρωνα άτομα κοιμηστερή πλοκή και περίεργο χειρισμό.

Κανένας αποκλειστικός τίτλος δεν ξεχώρησε.

Δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ rpg της προκοπής. Ακόμα και το Tales of Symphonia κυκλοφόρησε σε καλύτερη έκδωση στο PS2.

Metal Gear : τέλειο αλλά οι περισσότεροι το είχαμε ήδη.

Final Fantasy Crystal Cronicles : η σειρά πήγε χρόνια πίσω με αυτό το παιχνίδι.

Aυτες ειναι βαριες κουβεντες - τι να σχολιασω ?

:confused:

(Θυμαμαι βεβαια οταν πηγα να αγορασω το Paper Mario κατι κοντουληδες μπροστα απο μενα - αλλα δεν πηγε το μυαλο μου οτι ηταν 3χρονοι μπομπιρες....)

η Nintendo έχει χάσει παντελώς την εμπυστoσύνη μου.

Αυτο φαινεται :biglaugh: - και δεν εισαι ο μονος που το λεει -ολοι καταλαβαμε και απο πρωτο χερι τις λαμθασμενες κινησεις της Μαμας Nintendo αλλα και της Nindendo Europe και της Nortec. Απλα κοιταμε με διαφορετικο ματι το τελικο αποτελεσμα οπως διαμορφωνεται σημερα - anyway καποια μεριδα των gamers αισιοδοξει για το Wii και πιστευει οτι θα αλλαξουν τα πραγματα πολυ συντομα.

Θα ήθελα να απαντήσω σε μερικά πράγματα.

Αρχικώς γενικά παρόλο που ήμουν SEGA-κιας διασκέδασα πολύ με Nintendo παιχνίδια κυρίως στα διάφορα Gameboy.

Παίρνω βαθιά ανάσα και ξεκινάω!!

final fantasy chronicles (που κλαίγανε τα sony fan boys)...
Προφανώς λάθος γιατί την ίδια μέρα βγήκε το πολύ ανώτερο FF10-2.

ακόμα πολλά παιχνίδια ξεκίνησαν μόνο για cube πχ τα monkey ball και vietifull joe (ΔΕΝ είναι franchise της Ν) έκαναν τόσο μεγάλη επιτυχία που κυκλοφόρησαν μετά οι συνέχειες τους και στις υπόλοιπες κονσόλες
Αυτά βγήκαν σε άλλες κονσόλες περισσότερο γιατί δεν πούλησαν και τα port-αραν για να τις αυξήσουν.

Ε καλά χειμώνας είναι.... αλλά και πάλι το PS2 έγινε φούρνος....... έχω μια προσωπική ψύχωση με hardware που ανεβάζει θερμοκρασία δεν μπορώ να το αντέξω με τίποτε.
Καμία παρτίδα πέρα από την αρχική δεν καιγόταν από την πολύ χρήση.

To PS2 είχε πολλά παιχνίδια και αναμφισβήτητα πούλησε σαν τρελλό αλλά σε μεγάλο βαθμό γιατί πάτησε πάνω στο PS1. Αν δεν υπήρχε το PS1 πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.
Η Νιντυ χρησιμοποεί χρόνια την πρακτική αυτή στις διάφορες εκδώσεις του Gameboy. Δεν ήταν ανακάλυψη της Σόνυ.

Το καλυτερο RPG του Cube ηταν και ειναι το Paper Mario - The thousant year door .. στοιχειωδες Watson
Αν αυτό το χαζοπαίχνιδο είναι το καλύτερο rpg του Κύβου καλύτερα να πάμε να πνηγούμε ομαδικώς. Ειλικρινά δεν βρίσκω το τι ιδιαίτερο έχει αυτή η σειρά παιχνιδιών.

Το καλυτερο shootemup ever ειναι το Ikaruga και εγινε port στο DC και στο Cube κατευθειαν απο το Arcade....για να ειμαστε ακριβεις.
Δεν παύει να είναι το ίδιο παιχνίδι όμως.

Ολα τα τρελλα shooters που ξερουμε ερχονται ειτε απο το Saturn ειτε απο το DC και υπαρχουν αρκετα ported στο cube (Chaos Field, Shikigami no shiro II) .....στο XBOX πχ ?
Εδώ συμφωνούμε στο πρώτο σκέλος. Σχετικά με την ερώτηση στο τέλος δεν ξέρω για το Χ-Κουτο αλλά για PS2 σε διαβεβαιώ ότι τα υπάρχουν πολλά φοβερά 2d shoot-em-up αποκλειστικά για την κονσόλα για τα οποία προσωπικά τρελένομαι πχ r-type final, gradius 5.

Για Driving ομως δεν μπορω να γελασω (οσο θα ηθελα LoL) εχω παιξει πολυ το Rallysport Challenge II στο XBOX και εχω μεινει αναυδος...απορω πως καποιοι παιζουν ακομα Mcrae.
Προσωπικά καλύτερο ραλάκι των τελευταίων ετών θεωρώ το Outrun 2006 (arcade,X-box,PS2,PSP)

Soulcalibur II (κατευθειαν απο τα Arcades και 6 μηνες μετα εγινε port στα M$ και ΣΟΝΥ μηχανακια...)
Η εκδώσεις βγήκαν μαζί.Αυτή του κύβου δεν πούλησε καθόλου με αποτέλεσμα το τρίτο μέρος να βγει αποκλειστικά στο PS2.

Ας εχουν παντως υποψη τους οσοι "ταλαιπωρουν" τις κονσολες τους για να βλεπουν DVD οτι τα "ματακια" του drive καιγονται σαν χαρτακια....
Από όσο ξέρω εγώ μόνο από κακιές κόπιες παιχνιδιών επιβαρύνονται τα ματάκια.

Πρέπει να ξέρεις πολύ καλά γιαπωνέζικα belmont! Βλέπω ότι το tales of symphonia στο ps2 κυκλοφόρησε μόνο japan!
Να μην αρχήσουμε να μιλάμε για Ιαπωνία γιατί εκεί ο Κύβος είναι έτη φωτός πίσω σε ποσότητα και ποιότητα τίτλων από το PS2 κυρίως λόγω των jrpg.

Αρχικα αναφερεις ποια παιχνιδια εχεις original για cube και μετα τα θαβεις ενα ενα. Αυτο δειχνει οτι (τουλαχιστον για το δικο σου γουστο) εχεις κανει 10 αποτυχημενες αγορες , μεχρι εκει.
Δεν τα έθαψα όλα.Τα Sonic,Metal Gear και RE4 τα έκρινα σε άλλη βάση.

Τι εννοεις πρωτη παρτιδα του PS2 ? Ολα τα PS2 ακομα και τα slim ανεβαζουν υψηλες θερμοκρασιες.
Απάντησα σε αυτό στην αρχή του post.Μπορεί να ανεβάζει θερμοκρασία αλλά δεν καίγεται.

Τα περισοοτερα παιχνιδια της γενιας των cube , XBOX και PS2 ειναι λιγο πανω απο το 1GB και μαλιστα με τετοια πληθωρα videos που ειναι να απορει κανεις ποσο μεγαλο ειναι στα αληθεια το πραγματικο παιχνιδι. Δεν αποτελει δικαιολογια το 1.4GB διαθεσιμου χωρου για τις περιπτωσεις που οι software teams δεν ηθελαν (για λογους που καποτε θα πρεπει να εξηγησουν στον κοσμο) να ασχοληθουν λιγο παραπανω με τa ιδιαιτερa χαρακτηριστικα του cube. Παντως οσα παιχνιδια δεν χωρουσαν σε ενα minidvd κυκλοφορησαν χωρις προβλημα σε 2 με την ιδια τιμη - καμια δυσκολια.
Επειδή έχω αντιγράψει πάνω από 100 PS2 παιχνίδια και έχω παίξει και αρκετά γνήσια σε βεβαιώ ότι σχεδόν όλα ήταν 4,3GB οπότε δεν χωράνε ούτε σε 2 δισκάκια του κύβου.Υπάρχουν και πολλά που είναι χωρισμένα σε 2 dvd συνολικά δηλαδή 8,5GB,αδύνατον για τον Κύβο.Δεν ασχολήθηκαν οι εταιρίες παραπάνω γιατί θα μεγάλοωνε το κόστος και δεν συνέφερε.Κακά τα ψέματα μεγάλη βλακεία που η Νίντυ δεν έβαλε DVD.

Τωρα, πια σχεση εχουν το double dash και tennis με τα αντιστοιχα του N64 ? τι να πω ? οποιος παιζει Ν64 και cube καθημερινα ξερει οτι δεν ειναι με τιποτα "ακριβως ιδια"...
Επέτρεψε μου να διαφωνήσω.

Για το Zelda - Wind waker θα θελα απλα να πω οτι για τους φιλους της σειρας που ξεκινησαν το 1987 το ταξιδι δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι που να ειναι κακο και σιγουρα στα 10 πρωτα λεπτα δεν καταλαβαινεις τι θα συμβει στον Link μετα απο 10 ωρες παιχνιδιου.
Έλα αμεσως φαίνεται ότι είναι ΠΑΛΙ το σώσε τη Ζέλντα και σκότωσε τον Γκάνον. Δεν έχει κανένας μυαλό μέσα στη Νίντυ να σκευτεί να αλλάξει΄λίγο το σενάριο;

Τα Ζελντα είχαν πολλές μούφες παιχνίδια.Τελευταίο παράδειγμα το minish cap.

Το Eternal Darkness σιγουρα στα 10 πρωτα λεπτα δεν φοβιζει κανεναν - μετα απο 1 μερα παιχνιδιου ομως τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα. Το εχεις τερματισει ?
Φυσικά και το τερμάτισα.Κανένα ενδιαφέρον στην ιστορία.πολύ κατώτερη από πχ τα Silent Hill.

Το Ikaruga πχ και το εξηγω και στο προηγουμενο post μου ειναι port απο το arcade και οχι απο το DC (υπαρχει μια συγχιση σε αυτο γιατι το hardware του DC ειναι σχεδον το ιδιο με το αντιστοιχο του Arcade) - οσο για τους "περισσοτερους" που το ειχαν ηδη , μιλας φυσικα ΜΟΝΟ για τους κατοχους DC γιατι κανεις αλλος δεν το ειχε παιξει σε αλλη κονσολα.
Προφανώς ναι όμως τα είχαν αρκετοί γιατί διαδόθηκαν σε κόπιες.

Αυτο φαινεται - και δεν εισαι ο μονος που το λεει -ολοι καταλαβαμε και απο πρωτο χερι τις λαμθασμενες κινησεις της Μαμας Nintendo αλλα και της Nindendo Europe και της Nortec. Απλα κοιταμε με διαφορετικο ματι το τελικο αποτελεσμα οπως διαμορφωνεται σημερα - anyway καποια μεριδα των gamers αισιοδοξει για το Wii και πιστευει οτι θα αλλαξουν τα πραγματα πολυ συντομα.
Για τη Νιντέντο Ευρώπης και τη Νόρτεκ δεν λέω τίποτα. Τα λένε μόνοι τους με τα 20 ευρώ καπέλο που έχουν όλα τα παιχνίδια συγκρινόμενα με τις Αμερικάνικες τιμές.

Το Wii το κόβω πολύ χλωμό.Προσωπικά μάλλον δεν θα το αγοράσω.

Δεν δινετε βαση στη πενια και με στεναχωρειτε!!!!!

Εμενα με ενδιαφερει ποιο ειναι το καλυτερο deal software-hardware για τα λεφτα του.Για τον επομενο χρονο η προσφορα της MS δεν παιζεται.

Οποτε δεν θεωρω οτι χρυσοπληρωσα τιποτα.Αν επαιρνα το Wii σιγουρα θα το χρυσοπληρωνα..πολλα ευρω για current^-1 gen μηχανημα!!!!μα πολλα...

Αν επισης ριχνατε ματιουλα θα βλεπατε οτι το Halo ειναι τριλογια και θα βγει και ενα RTS.Οποτε αμα δεις HALO 9 τοτε πες μου και τα καλαντα.Μεχρι τοτε ομως...

Για το θεμα του Icaruga μιλαγα για console exclusives!!!!!!!ελεος διαβαστε και μια φορα τι γραφω (και κανω και θυσια να μην γραφω greeklish!!!!!!).Οποτε ουτε να googlaρω χρειαζεται.Εχω πολλα κονσολο-χρονια στην πλατη μου.Δεν τις εμαθα τις κονσολες απο emulatoria,ημουν εκει ;)

Εξεπλαγην οταν διαβασα οτι υπαρχουν ανθρωποι που προτιμουν τα Paper Mario απο το Skies of Arcadia!!!!!

Επισης να επιστρεψω τη συμβουλη του googlarισματος..τα Shikigami no shiro και αλλα jap shooters υπαρχουν στο XBOX....

Επισης που ειδες XBOX να ανεβαζει θερμοκρασια?εμενα με το καλοκαιρι με 240gb σκληρο 7200 η CPU temp δεν εχει περασει το 51....

Για το SoulCalibur 2 απλα δεν το σχολιαζω :D

Aααα αμα μαθω οτι την πεσατε στο CallofDuty 3(θεος να το κανει) ,θα σας λιωσω στην καζουρα.Αντε ολοι αντι-FPS εχετε γινει.Παντως θελω να δω ποσα FPS εχουν ποιο ζυγισμενο gameplay και AI εχθρων απο τα Halo...

Εν συντομια

@Belmond

Το Soulcalibur II βγηκε πρωτα για cube και 6 μηνες μετα παρουσιαστηκαν τα ports για τις υπολοιπες κονσολες - επιμενω :cool:

O xalia ηθελε να πει οτι το tales of symphonia βγηκε μονο στα Γιαπωνεζικα αρα ηταν μη playable στις Δυτικες χωρες.

Σχεδον ολα τα PS2 games "δειχνουν" οτι ειναι 4.3gbs αλλα φυσικα και δεν ειναι - κανοντας απλα μια αντιγραφη ISO δεν μπορεις να δεις το πραγματικο μεγεθος. Αν ασχοληθεις με την "αντιγραφη" XBOX παιχνιδιων - μεσω ftp κλπ - θα δεις ποσο ακριβως χωρο καταλαμβανουν τα "συγχρονα" παιχνιδια και θα ριξεις πολυ γελιο. :thumb:

Φανταζομαι οτι εχουμε και υλικο και χρονο να διαφωνησουμε οσο θελουμε :) κραταω δυναμεις για τη συνεχεια.

@Wally Watson

Εμενα με ενδιαφερει ποιο ειναι το καλυτερο deal software-hardware για τα λεφτα του.Για τον επομενο χρονο η προσφορα της MS δεν παιζεται.Οποτε δεν θεωρω οτι χρυσοπληρωσα τιποτα.Αν επαιρνα το Wii σιγουρα θα το χρυσοπληρωνα..πολλα ευρω για current^-1 gen μηχανημα!!!!μα πολλα...
Μισο λεπτο - κλεινω μια tv 4000euro για να παιζω HD...τσαμπα θα μουρθει...

Shoot em ups και console exclusives ? δεν μας τα λες καλα αρχηγε :biglaugh:

Shoot em ups = Arcades απο αμνημονευτων χρονων και βαλε...ουτε εμεις αγορασαμε το 1995 υπολογιστη για πρωτη φορα...

Εξεπλαγην οταν διαβασα οτι υπαρχουν ανθρωποι που προτιμουν τα Paper Mario απο το Skies of Arcadia!!!!!
Εγω να δεις... :biglaugh:

Δεν θυμαμαι να σου πα να googlισεις τιποτα :confused: και ναι το Shikigami υπαρχει για XBOX δεν ειπα οτι δεν υπαρχει ΑΥΤΟ συγκεκριμενα - γενικα λεω - που ειναι τα υπολοιπα ? Ikaruga ? Border Down ? Chaos field ?

Παλι καλα υπαρχει και το Psyvariar για να ξεδινετε λιγακι... :biglaugh:

51 C καλοκαιριατικα ? μπραβοο...στο σαλονι ή στο ψυγειο παιζεις ? στειλε μου μετα σε pm τι ανεμιστηρα εχεις βαλει γιατι του Νικου με το ιδιο conf ανεβαζει 71 ..... :cool:

Ε ναι το ειχα ξεχασει :diablotin: τα FPS τα προτιμουν οι παλιοι κονσολαδες ... :biglaugh:

*Ο google-συμβουλος ειναι ο xalia.

*του Νικου μπορει να φτανει και 71... :D

*Αυτο με τα shootemups ντεν καταλαβαινει...Εγκω μιλησε γκια exclusives ανα genre στις previous-gen κονσολες

*Ikaruga ? Border Down ? Chaos field ?..τα παιζω εκει που πρεπει να παιζονται..στο DC.. :P α ρε Τριανταφυλλοπουλε...

*Προς τι το μισος για τα FPS? Θα 'ανεβω' αν αποταχθω τα FPS και φορτωνω games με Intersonic C-46min? :D

*Ειναι καλο παιδι ομως - εχει και το tosecsaturn :biglaugh:

* Και γιατι βρε (παλια)ανθρωπε δεν εχεις βαλει το χερακι σου να "ριξουμε" λιγο τις θερμοκρασιες ??? Το ξερεις οτι περσι βαζαμε ξυλινα πηχακια απο κατω για να μην ακουμπαει μπας και πεσει η ενδειξη κατω απο τους 70 ? :biglaugh:

*και εγω απλα ξεκαθαρισα οτι exclusives στην κατηγορια shootemups χωρις portαρισμα απο arcades δεν υπαρχουν...μαλλον συμφωνουμε.

*Για να τα παιξεις εκει που πρεπει - θες ενα υπογειο καποιων διαστασεων :cool:

*Intersonic ?????? Χαθηκαν οι BASF ? :thumb:

Wally είσαι καλό παιδί και σε συμπαθούμε (αν εξαιρέσουμε τις απόψεις σου για gaming) και το googling δε πήγαινε για σένα! Αν πρόσεξες στο post μου επίτηδες έχω γράψει το nick σου μπροστά στο a) b) και c). τουλάχιστον εσύ έχεις επιχειρήματα...

anyway τα λέει σωστά το telamonas δεν έχω να πω κάτι άλλο

xalia μου τα χαλας.Πανω που παει να ανεβει η θερμοκρασια... :D

*Για να τα παιξεις εκει που πρεπει - θες ενα υπογειο καποιων διαστασεων
εκει παει το σχολιο για τον Τριανταφυλοπουλο ;)

*Intersonic ?????? Χαθηκαν οι BASF ?
ειχαν τη μιση τιμη και ασε που το σλογκαν τοτε στα λεωφορεια και τρολλευ ηταν "Ο επιμενων ελληΝΙΚΑ" :)

όπωες λέει και ο telamonas έχω updated saturn tosec :P

belmont είπε:
Για ποιο starfox μιλάς? Το rpg που είναι άπαιχτο! α ξέχασα δεν έχει καλά rpg το cube.. άρα θα λες για το satrfox assault! Επειδή δε το είχα παίξει το έκαψα πριν λίγο και έβαλα να το δω... WOW και OMG!!! το παιχνίδι είναι απίστευτο! Γραφικά γαμάτα και τέλειος χειρισμός! Τι δε σου άρεσε δηλαδή?? αλήθεια τα έχεις παίξει?? α ναι θα είναι χαζοπαίχνιδο και αυτό... πάω πάσο! :cool:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η επιλογή μιας παιχνιδομηχανής είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Η κάθε μία υπερτερεί και κάπου .Άλλη έχει ποιο καλά γραφικά άλλη ποιο γρήγορο scrolling και πάει λέγοντας…Η δικιά μου γνώμη είναι πως η Nitendo έχει μια μεγάλη ιστορία στα games και μεγάλη τεχνογνωσία…Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό να κρατήσει πίσω τα νέα ονόματα DC PS1 PS2 XBOX 360.....Για μένα στο σύνολο όλα τα προιόντα της nitendo είναι πολύ πίσω…Τελευταίο πείραμα μου ήταν η σύγκριση του DS με το PSP…Τα γραφικά του DS θυμίζουν PS1 δεν μπόρεσα να ασχοληθώ περισσότερο από μισή ώρα αντιθέτως το PSP ήταν εντυπωσιακό σε όλα!!

H σύγκριση DS με PSP είναι το λιγότερο άστοχη.

Τι δεν σου άρεσε δηλασή στο DS; Οι δύο οθόνες; Η οθόνη αφής;

Η έξοχη ποιότητα κατασκευής; Τα απίθανα games;

To PSP είναι ένα μηχάνημα που και πάλι κατά τη γνώμη μου πάσχει από έλειψη προσωπικότητας. Η SONY όταν το πρωτοκυκλοφόρησε σνόμπαρε απίστευτα το DS προσπαθώντας να λανσάρει και πάλι ένα προϊόν που κάνει τα πάντα αλλά, έ, κάπου πάιζει και παιχνίδια.

Θυμάμαι την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του PSP στην οποία συνέβησαν πράγματα τραγελαφικά. Οι πρώτοι χρήστες πήγαιναν όλο χαρά στο σπίτι τους και άνοιγαν το νέο τους μηχανάκι για να ανακαλύψουν ότι οι οθόνες ήταν τίγκα στα καμένα pixels.

Τι δεν σου αρέσει λοιπόν στο νέο DS? Α, ναι ξέχασα το PSP είχε UMD disk drive το οποίο μπορούσε να παίξει και ταινίες!!!!!!!! Ε, καλά τι λέμε τώρα............ το DS δεν παίζει ταινίες τι τραγικό πράγμα!!!!! Μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα η ίδια η SONY παραδέχτηκε την παταγώδη αποτυχία του όλου εγχειρήματος και αυτό ήταν..... Και μην βγει κανείς να πει ότι σόνυ και καλά μπορεί να απολαύσει κάποια ταινία στην απαράδεκτη οθόνη του PSP, γιατί δεν πρόκειται να τον πιστέψω......

Τι στην τελική σου άρεσε δηλαδή; Μήπως η απίστευτη προπαγάνδα της SONY όταν κυκλοφόρησε το DS lite ότι δήθεν και καλά σπάνε τα πλαστικά του; Τα δικά τους καμένα pixels τα σκέφτηκαν ποτέ; Ε, καλά λέμε τώρα, εδώ η πσόνυ βγήκε ανοιχτά και έλεγε ότι το Wii είναι..... ακριβό μηχάνημα τι άλλο μπορεί να πει κανείς......

Έλεος!!!!!! Οι κονσόλες είναι για να παίζουν παιχνίδια και τίποτε άλλο. Θέλετε ταινίες πάρτε DVDs θέλετε MP3s πάρτε κινητό με Mp3 Player ή κάποιο I-pod και τελειώσατε.....

Α, και για την ιστορία, χαίρομαι πάρα πολύ για την πορεία του 360 και εύχομαι τα καλύτερα για το Wii, αλλά θα ήθελα να δω την SONY να πέφτει. Γιατί αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ είναι να μας φλομώνουν στο μούσι και να μας λένε σόνυ και καλά να δεχτούμε τη δική τους γνώμη λες και δεν έχουμε δική μας κρίση σαν άτομα....... Έλεος πια με τη SONY.

:D Pooky....To PSP δεν μπορεί να συγκριθεί με το DS...

Πάντως σεβαστή η γνώμη σου! :)

Αυτό λέω κι εγώ καρντάσι μου.... έρχεσαι ακριβώς στα λόγια μου!!!!!!!

Πίσω
Μπλουζα