Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν έχει τίποτα να πει για το pii εχμ συγνώμη το wii.

Amiga Forever

Joy ζεις εσύ μας οδηγείς

Agnus δείξε τα κιλά σου

Αντε ρε Πάνο που είσαι; :cool:

pooky(1) είπε:
WAAALLLYYYYYYYYY!!!!!
Πες κάτι κακό για το Wii, έχω όρεξη για τσάκωμα...!!!!!!

360 sucks!!!!! Oυ!!!!!!:boxing:
Έλεγα να βάλω και εγώ κάτι για Amiga να πειράξω τον Πάνο αλλά είναι δύσκολη μέρα η σημερινή. Άλλη φορά.

Αλήθεια αν αποτύχει η Sony με το PS3 θα κυριαρχησει ΚΑΙ εκεί η M$ έτσι; Το λέω αυτό γιατί (η M$) έχει πολλά φράγκα από πίσω για να χτυπήσει την N στην 7η γενιά ή απλά να την αγοράσει. Μήπως αυτό πρέπει να μας φοβίζει λίγο;

Αν το xbox 3 γίνει το settop box (ή όπως αλλιώς λέγεται) στα σπίτια μας ,πολύ φοβάμαι ότι έτσι όπως πάμε αφήνουμε σε κάποιους πολύ μεγάλες εξουσίες. Παλιά ήταν ο έλεγχος των εφημερίδων σήμερα είναι της τηλεόρασης αυριο του internet. Πήγα μακριά;

Με το βαμβάκι θα μας κόψουν (λέγεμαι παιχνίδια).

@ Ambu: Γιατί βρε παιδί μου έσβησες το μήνυμά σου; Μια χαρά ήταν!!!

Shock δυστυχώς έτσι είναι φίλε, όπως τα λες. Να σου πω την αλήθεια το PS3 είναι, πιά, μέσα στα σχέδιά μου, όταν με το καλό γίνει η πρώτη μείωση τιμής, μια και το Oblivion θα βγει και εκεί με πολλά extras.

(Οι υπόλοιποι xalia, telamonas, Ambu και τα λοιπά, μπορείτε να βαρέσετε ελεύθερα).

Και θα το πω, το έχω απωθημένο καιρό

PS3 Rulessss!!!!!!!!!

Είπαμε να κάνουμε που και που καμιά πλάκα έτσι;:drunken:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pooky(1) είπε:
Είπαμε να κάνουμε που και που καμιά πλάκα έτσι;:drunken:
Πως το πέτυχες και άλλαζε και η σελίδα και έτσι δεν είδα αμέσως το παραπάνω μήνυμα.

Επίσης για να λυθούμε στα γέλια διαβάστε και το παρακάτω....

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4507

Ρε παιδιά τι παίρνουν στην Sony για να λένε τέτοια πράγματα; Πάνε καλά; Την παλεύουν καθόλου;

pooky μετά από αυτές τις δηλώσεις δε σε ξέρω δε με ξέρεις!

Ps: εδώ το καλό game cube με soft mod και όλα τα extra!!! πωλείται επειδή ο ιδιοκτήτης του αλλαξοπίστησε!

Ε, καλά και συ μια πλάκα δεν σηκώνεις;

Ομολογώ, τα παίρνω από τη Sony!!!!!

Αφιερωμένο αποκειστικά στον xalia

I LOVE NINTENDO

Τελικά όσο αξίζει το cube............

Χμ...Το cube είναι με διαφορά η χειρότερη home κονσόλα της Ninty.

Κανένας τίτλος της προκοπής και καμία αποκλειστικότητα.

ούτε καν θα σχολιάσω!!!

Εγω θα σχολιασω

Το αν ειναι η χειροτερη κονσολα της Nintendo ειναι κατι που στεκει εν μερη - δεν εχει ουτε θα εχει ποτε την ιστορικοτητα του NES και του SNES - ουτε εφερε μια επαναστατικη προοπτικη οπως προσπαθησε να κανει το N64 - μεχρι εδω καλα.

Ομως κανενας τιτλος της προκοπης ? καμια αποκλειστικοτητα ?

Το πρωτο ειναι καθαρα προσωπικη εκτιμηση - δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο :D

Αλλα καμια αποκλειστικοτητα ? Αυτο δεν θα μπορουσε να ειναι αληθεια ποτε - μιλαμε για κονσολα της Nintendo - υπαρχουν τιτλοι (και ειναι πολλοι) που βγαινουν μονο ενδοοικογενειακα.

Ενδεικτικα αναφερω απο τις σειρες Mario , Donkey Kong & Zelda

Paper Mario - The Thousant year door

Super Mario Sunshine

The Legend of Zelda - Windwaker

Mario Power Tennis

Mario Party (τουλαχιστον 4)

Super Smash Bros Melee

Donkey Kongas (ειναι καμποσα)

Mario Kart Double Dash

αλλα και παιχνιδια που αφησαν εποχη οπως

Resident Evil 4 (πρωτοβγηκε για cube και ανεβασε καθετα τις πωλησεις της κονσολας)

Ikaruga (η μονη κονσολα της γενιας αυτης που το εχει port)

και ποσα αλλα.

Μιλαμε για παιχνιδια με υψηλοτατες βαθμολογιες σε ολα τα gamesites - αλλα και γενικα παραδεκτα απο ολους τους gamers.

Για το οτι το cube δεν πηγε τελικα καλα φταιει και η Nintendo φταιει και το καρτελ των ΣΟΝΥ και M$ αλλα σιγουρα δεν φταινε οι τιτλοι και δη οι αποκλειστικοι. Επισης η πορεια του cube σαν retroconsole που θα αρχισει συντομα - μετα την κυκλοφορια του Wii δηλαδη - αναμενεται να το καθιερωσει ως μια απιστευτα βολικη λυση για moding και retrogaming. Θα δειξει :cool:

+ τα Pikmin + τα StarFox και πολλά ακόμα....

Αν και σεβαστή η άποψη όλων εγώ απλά θα κρίνω από την δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής:

1). Controller: Αν και είχα προσπαθήσει να συνηθίσω τον controller της Sony, ποτέ δεν τα κατάφερα. Αντίθετα του Cube κάθισε καλούπι στο χέρι μου.... Η ποιότητά του δε απλά άριστη.

2). Μηχάνημα: Δεν ζεσταίνεται, δεν ακούγεται και τι ίδιο ισχύει και για το μετασχηματιστή. Αντίθετα με το PS2 το οποίο γίνεται διλοφουρνιστό μετά από λίγο. Άσε, δε, το γενικότερο design του μηχανήματος! Το Cube παίρνει άριστα !

3). Media: Μην βγει κανείς και πει οτι το Cube δεν παίζει DVDs! Έλεος πια! Καταντάει τουλάχιστον σπαστικό! Πάρτε ένα DVD player Amstrad από Media Markt με 19,99 και ξεκολλήστε!!!!! Οι παιχνιδομηχανές πρέπει να παίζουν παιχνίδια!

4). Αποκλειστικότητες: Με κάλυψαν οι προλλαλήσαντες. Τίποτε άλλο!!!!

Πίσω
Μπλουζα