Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Φιλε μου Wally για τις δηλωσεις Rein στα γραψα εδω

Σου απαντησα.. ;)

Και κατι για το PS3

Ιδου τα specs του πολυδιαφημισμενου RSX(η GPU του PS3)

Core clock: 500MHz (down from previous target of 550MHz)

Memory clock: 650MHz (down from previous target of 700MHz)

8 ROPs (other 8 disabled)

128bit bus to memory

24 pixel shader pipes

Δηλαδη μια 7600 GT.... :) :) :) :)

και 100 ευράκια το game..!!!!!!

Έχουν ξεφύγει!!!!!!!!!!!

και να πω και μια κακία για τη nortec για να δείξω πόσο αντικειμενικός είμαι...

Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την εκτιμώμενη προτεινόμενη λιανική τιμή τόσο του συστήματος όσο και των τίτλων, απλά διότι δεν γνωρίζουμε ακόμα την τιμή αγοράς τους από την προμηθεύτρια εταιρία Nintendo of Europe.
από το site http://www.nintendo.gr

Best graphics EVER....Gears of War (360 βεβαιως βεβαιως)

Welcome to the Next Gen (for good)

[edit]rapidshare[edit]

Υπομονη 15 μερουλες

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Graphics OK.

Gameplay ?

A cool quote from Ken Lobb (creator of Goldeneye):

Quote:

I finished the game for the first time this afternoon... This game is insanely good. I have always thought that this was going to be a game that would really matter to us, but DAMN!!! The story is cool, the gameplay is far more varied than I expected, the graphics blew my mind, and continued to get better and better through the whole experience. Every time I stopped playing over the last few days, I have been pulled back for more, and have been thinking about what I just went through, and where I was going to be headed next. Awesome!

OK! Γιατί graphics χωρίς gameplay δεν λέει τίποτε!!!!

Oh, Well, 360 rocks baby!!!!!!

Ωστόσο, η μαμά M$ ήδη ανακοίνωσε την παραγωγή περιφερειακού HD-DVD για την κονσόλα της με τιμή στην αμερικανική αγορά περί τα 200$ ενώ στην αντίστοιχη ιαπωνική κατά τι μικρότερη καθορισμένη περί τα 170$. (Για την ευρωπαϊκή περιμένουν να ψηφιστεί το ενιαίο ευρωπαϊκό σύνταγμα για να κάνουν τις ανακοινώσεις τους :( )

Τέσπα. Οι αρμόδιοι περί ηλεκτρονικών συσκευών υποστηρίζουν ότι η τιμή για μία συσκευή HD-DVD είναι λογική, όμως δεν ισχύει το ίδιο για επιπλέον αξεσουάρ παιχνιδοκονσόλας και ότι ίσως η M$ αναγκαστεί να προχωρήσει στην παραγωγή XBox360 με ενσωματωμένο το νέο περιφερειακό σε αντικατάσταση του παλιού drive. Όμως σαν απάντηση σε αυτό η MS θα συνοδεύει το περιφερειακό με έναν κινηματογραφικό τίτλο και με το τηλεκοντρόλ που θα χρειάζεται κάποιος για να μην σηκώνεται από τον καναπέ του.

Whatever, έχουν χρόνο κανένα εξάμηνο να αποφασίσουν στην M$ τί τελικά θα πράξουν, μιας και το αντίπαλο δέος βρίσκεται ακόμα σε Χειμερεία Νάρκη και δεν βλέπει κανείς να ξυπνάει πριν την άνοιξη.

Επίσης, η μαμά M$ προτίθεται να αναβαθμίσει δωρεάν (με κάποιο firmware υποθέτω) τα ήδη υπάρχοντα XBox360 σε 1080p.

Wally τα ιδια μας ελεγες και για το Prey το οποιο απεδειχθη μετριοτατο (για το ντορο που δημιουργησε)

;)

Μια χαρα doom-clone είναι το Prey με καλή underground ατμόσφαιρα και ευχάριστο gameplay. Όσοι το αποκαλούν μέτριο, το λένε μάλλον επειδή δεν το πάιζει η κονσόλα τους :P :p :P :D :D :D

Το Prey είναι άψογο και στο PC. Λίγο μικρό σε διάρκεια βέβαια.

Αν δεν είχα χάσει και τα saves λίγο πριν το τέλος.........

Εγώ βρε παιδιά να σας πω την αλήθεια το εγκατέστησα για να δω τι ψάρια πιάνει η νέα κάρτα μου και ενώ εντυπωσιάστηκα από την εισαγωγή (στο μπαρ) μετά λίγο βαρέθηκα. Δε λέω ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ τα γραφικά αλλά Duke Nukem 3D δεν είναι στο gameplay. :P :p

Περί ωραίξεως κολοκυθόπητα

Λοιπόν, τώρα αστεία αστεία ο Wally μας γκαντέμιασε την Παρασκευή.

Ο xalia έπαθε νήλα με τίτλο του Cube μια και αγόρασε παιχνίδι σφραφισμένο και μέσα δεν είχε δισκάκι, και εμένα μου ακυρώσανε την προπαραγγελία της Wii.

Α ρε Wally θα σε παιρνω μαζί μου σε γάμους για να δίνεις ευχές! :D :D :D :D

Aντε τοτε να ευχηθω στη Nintendo καλο launch και πολλες πωλησεις.

Oμοιως και στη Sony.... :D

Τι ήταν αυτό το τελευταίο;

Wally, σε επαναφέρω στην τάξη:

ΔΕΝ χρησιμοποιούμε ποτέ την λέξη Nintendo και της ακατανόμαστης (**ny) μαζί. Προσβάλουμε την Nintendo.

Αλλά καλά λες, καλές πωλήσεις στο PS3, τώρα μηχανήματα δεν θα υπάρχουν προς πώληση, εντάξει τι να κάνουμε.

Θα σου πάρουμε Wii στα γενέθλιά σου, έτσι για να δεις τι σημαίνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κονσόλα.

Πίσω
Μπλουζα