Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
301cu3.jpg

Όλο αυτό αφιερωμένο στην Sony? Μπράβο αγάπες!!!

Τι λέγαμε για το PS3…….Τίποτα?Οκ:biglaugh: :biglaugh:

Φυσικά και το PSP δε μπορεί να συγκριθεί με το DS! Ρίξτε μια ματιά στις πωλήσεις που έχει κάνει το καθένα και θα πάρετε τα αποτελέσματα...

για την ιστορία η Nintendo έβγαλε internet browser για το DS (τον opera) + το ds τρέχει και mp3 και videos....

To DS έχει περισσότερες πωλήσεις από το PSP γιατί είναι περισσότερο καιρό στην αγορά. Μήπως να συγκρίνουμε και τις πωλήσεις του DS με το GBA;

Που τα είδατε ρε παιδιά τα καλά παιχνίδια για το DS;

Εγώ τα μετράω και πάνω από 5 δεν τα βγάζω.

Σημειώστε ότι εχω original καμία δεκαριά.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ DS παιχνίδι δεν εκμεταλεύεται τις τεχνικές δυνατότητες της κονσόλας που είναι περίπου εφάμηλες του Ν64.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ports παιχνιδιών που προορίζονταν για GBA.

Αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.

Όλα τα παιχνίδια που έγβαλε η Νίντυ για το DS είναι απίστευτες μούφες με εξαίρεση το Μάριο 64. Δεν υπάρχει κανάνα rpg της προκοπής.

Άμα δεν υπήρχαν η Κονάμι και η Κάπκομ το DS θα ήταν για τα σκουπίδια.

Δεν λέω πως το PSP είναι καμιά φοβερή κονσόλα αλλά τουλάχιστον υποστηρίζεται πλήρως με τίτλους που εκμεταλεύονται τις δυνατότητές του σε αντίθεση με τους χαζούς touch screen τίτλους του DS.

για την ιστορία η Nintendo έβγαλε internet browser για το DS (τον opera) + το ds τρέχει και mp3 και videos....
O opera είναι γεμάτος bugs και για να παίξεις μουσική και βίντεο χρειάζεται να ακριβοπληρώσεις για κάποιο flash σύστημα ενώ στο PSp τα έχεις εξ ορισμού και με καλύτερη ποιότητα.

belmont αφού δε γουστάρεις την Ν και φαίνεται πως είναι δυνατόν να αγοράζεις τις κονσόλες και τα orignal ανά 10??? και μετά λες είναι ακριβή η flash που κάνει κάτω από 100ε ???

από rpg του DS μου άρεσε πάρα πολύ το χαζοπαίχνιδο mario and luigi... άλλα rpg στο ds δεν έχω παίξει...

για να δούμε και τα launch dates στις δύο φορητές...

PSP

Japan December 12, 2004

United States March 24, 2005

South Korea May 2, 2005

Europe September 1, 2005

Australia September 1, 2005

NDS

United States Canada November 21, 2004

Japan December 2, 2004

Australia February 24, 2005

European Union March 11, 2005

People's Republic of China July 23, 2005

:eek:πράγματι το DS κυκλοφορεί χρόνια πριν το PSP!!!!

Παντως εγω συνεχιζω να διαχωριζω τα handhelds απο τις κονσολες....αλλο πράγμα,αλλες απαιτησεις,αλλο κοινο

τα λόγια σου wally μπαίνουν στο αρχείο μέχρι να βγάλει η ms handheld...

καλη φαση να βγαλει...αλλα και παλι δεν θα ειναι κονσολα...θα ειναι μπλιμπλικι οπως και τα αλλα handhelds

Τουλαχιστον σε γλυτωνει απο 1000-4000Euro για tv...... :biglaugh::biglaugh::biglaugh:

belmont αφού δε γουστάρεις την Ν και φαίνεται πως είναι δυνατόν να αγοράζεις τις κονσόλες και τα orignal ανά 10??? και μετά λες είναι ακριβή η flash που κάνει κάτω από 100ε ???
από rpg του DS μου άρεσε πάρα πολύ το χαζοπαίχνιδο mario and luigi... άλλα rpg στο ds δεν έχω παίξει...
Για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αναφερόμουνα μόνο στη δικιά μας ήπειρο.
Το ότι αγοράζω κονσόλες της Νιντέντο δεν σημαίνει ότι αγοράζω και τα παιχνίδια της. Στο DS το μόνο παιχνίδι της που έχω είναι το Μάριο 64. Τα άλλα είναι από Konami, Capcom, EA και φυσικά SEGA. Στο GBA έχω περίπου 20 τίτλους και από Ninty είναι τα Zelda 1,2 και το Μάριο Καρτ. Τα άλλα είναι από Konami,Square,SEGA,Gameloft,EA κτλ

Το ότι έχω flash δεν σημαίνει ότι δεν την θεωρώ ακριβή.

Δεν έχεις παίξει άλλο από το Mario & Luigi γιατί απλούστατα δεν υπάρχει άλλο πέρα από κάποια που κυκλοφορολυβ τώρα Αμερική σχεδόν 2 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.

Πάντως αυτή η σειρά Μario & Luigi,Paper Mario κτλ είναι με διαφορά η χειρότερη σειρά rpg που κυκλοφορεί. Σε κάποιον που έχει παίξει επικά παιχνίδια όπως final fantasy, phantasy star, golden sun, xenosaga κτλ μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί.

Για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αναφερόμουνα μόνο στη δικιά μας ήπειρο.
Αυτο το ξεκαθαριζεις τωρα, μια που βολευει το επιχειρημα σου - η αληθεια ομως ειναι οτι κοιτωντας την αγορα της Ιαπωνιας οπου τα νουμερα ΚΑΙ τεραστια ειναι ΚΑΙ καταγραφονται , βλεπει κανεις οτι οι διαφορα στις πωλησεις των 2 κονσολων ειναι της ταξης των εκατομυριων κομματιων.....

Το ότι έχω flash δεν σημαίνει ότι δεν την θεωρώ ακριβή.
Ε οκ αλλα μην ξεχναμε οτι με μια καλη flash για το ds θα παιξεις και τα χιλιαδες παιχνιδια του gba και ολο και καποια ακομα απο αλλους emus και τελικα για ολα αυτα το κοστος δεν ειναι υπερβολικο

Δεν έχεις παίξει άλλο από το Mario & Luigi γιατί απλούστατα δεν υπάρχει άλλο πέρα από κάποια που κυκλοφορολυβ τώρα Αμερική σχεδόν 2 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.
Καλα μην τρελλαθουμε κιολας :biglaugh:

Pokemon Mystery Dungeon - Blue Rescue Team

Dragon Quest Heroes - Rocket Slime

Harvest Moon DS

Deep Lavyrinth

Lost Magic

Tao's Adventure - Curse of the demon seal

Mario and Luigi - Partners in time

Mega Man Battle Network 5 - Double Team DS

Spyro - Shadow Legacy

Lunar - Dragon Song

Τα περισσοτερα κυκλοφοριες του 2005 - και θα βγουν και αλλα συντομα - το θεμα με τα rpgs ειναι ο χρονος που χρειαζεται για να ολοκληρωθουν - δεν ειναι αναγκαστικο και σε ΚΑΜΙΑ κονσολα δεν εχει συμβει να βγαινουν 3 κινουργια καθε μηνα.

Πάντως αυτή η σειρά Μario & Luigi,Paper Mario κτλ είναι με διαφορά η χειρότερη σειρά rpg που κυκλοφορεί. Σε κάποιον που έχει παίξει επικά παιχνίδια όπως final fantasy, phantasy star, golden sun, xenosaga κτλ μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί
.
Αυτο το εχεις γραψει ηδη αρκετες φορες και το εχω εμπεδωσει - οι δεκαδες εκατομυρια πωλησεις τους δειχνουν παντως ποσο υποκειμενικος και αστηριχτα κατηγορηματικος εισαι.

Ειμαστε πολλοι οι 3 χρονοι users τους :thumb:

Λοιπόν, μετά από ένα φοβερό κάψιμο με το Cube και μιλώντας από ιδία πείρα έχω να προσθέσω τα κάτωθι:

1). Αναφορικά με το παιχνίδι Starfox έχω να πω ότι αποτελεί ένα από τα εθιστικότερα games που έχω παίξει μέχρι τώρα σε οποιοδήποτε υπολογιsτικό σύστημα. Αφήστε χώρια ότι κάπως μου θύμισε τα Wing Commander 1 και 2 τα οποία είχα λοιώσει στον αρχαίο 386 DX στα 40 Mhz που κάποτε κατείχα. (Θυμάμαι με 4 μεγα ram και μια ISA Tseng Labs 4000!!!!!!) Επιτρέψτε μου να πω ότι όποιος δεν το έχει παίξει χάνει πάρα πολλά.

2). Ikaruga. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν το είχα ξαναπαίξει μέχρι τώρα και πραγματικά μπορώ να πω ότι πρόκειται για πραγματικά άψογο arcade. Πρόκειται, δε, για το παιχνίδι το οποίο θα αναγκαστώ να αγοράσω, όπως πάνε τα πράγματα δεύτερο Cube δίοτι το έταιρο ήμισι μάλλον όταν το δει θα κατασχέσει την κονσόλα μου......... Μειονεκτήματα; Φυσικά! ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ!!!!!!! :diablotin:

3). Mario Sunshine: Άπαιχτο, cute, ναι, ταιριάζει σε τρίχρονα, ναι τόσο είμαι....

4). Όσο προχωρώ τόσο καίγομαι. Θα σας κρατώ ενήμερους με τα επόμενα που θα καώ. Α. Μην ξεχάσω. Ο xalia και ο Telamonas είχαν απόλυτο δίκιο. Απλά να αναφέρω ότι το πρωί πήγα σε interview για δουλειά με ζήτημα δυό ώρες ύπνο, και το απόγευμα παρολίγο να ξεχάσω να κατέβω κέντρο όπου με περίμενε, υπομονετικά θα έλεγα, η κοπέλα μου........ Φυσικά δεν χρειάστηκε να της εξηγήσω. Το Cube έκανε και εδώ το θαύμα του!!!!!!!!

Φαντάζομαι τι θα πάθουμε με το Wii!!!!!!!:ylsuper:

Έχω παίξει και έχω βγάλει όλα τα Wing Commander και τα βρίσκω εκπληκτικά!!!!!

Τελευταίο μου απόκτημα ήταν το Wing Commander The new hope με κανονικό video από ηθοποιούς

Παίζει μάλιστα και ο Mark Hamill ο γνωστός Luke Skywalker

Αυτά είναι παιχνίδια!!!

έχω original...WING COMMANDER THE KILATHI SAGA!

έχει τα wing commander 1,2 και 3

Δεν χρειάζετε να πω τίποτα!!!! :thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:

Akmakas καταλαβαίνεις για τι πόρωση μιλάμε, λοιπόν, στο Starfox.......

Φυσικά τα δυό πάιχνίδια είναι διαφορετικά αλλά με την πρώτη ματιά εμένα μου ήρθε στο μυαλό το Wing Commander.........

pooky Εγώ ένα ξέρω!...Τότε έβγαζαν παιχνίδια με μεράκι..

Τώρα όλα έχουν κυρίως γραφικά.Έχω καιρό να εθιστώ από ένα καλό

ενδιαφέρον παιχνιδάκι (Εκτός από το Oblivion τρέχουν σάλια) :diablotin:

Μα αυτό λέμε κι εμείς Akmakas, αν και τα παιχνίδια του Cube δεν μπορούν να φτάσουν σε καμιά περίπτωση το X-box 360 από πλευράς γραφικών, δεν είναι τα γραφικά που κάνουν την διαφορά!!!!!!

Είναι η playability και ο απίστευτος εθισμός που μπορεί να σου δημιουργήσουν!

Πίσω
Μπλουζα