Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
O opera είναι γεμάτος bugs και για να παίξεις μουσική και βίντεο χρειάζεται να ακριβοπληρώσεις για κάποιο flash σύστημα ενώ στο PSp τα έχεις εξ ορισμού και με καλύτερη ποιότητα.για την ιστορία η Nintendo έβγαλε internet browser για το DS (τον opera) + το ds τρέχει και mp3 και videos....
Για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αναφερόμουνα μόνο στη δικιά μας ήπειρο.belmont αφού δε γουστάρεις την Ν και φαίνεται πως είναι δυνατόν να αγοράζεις τις κονσόλες και τα orignal ανά 10??? και μετά λες είναι ακριβή η flash που κάνει κάτω από 100ε ???
από rpg του DS μου άρεσε πάρα πολύ το χαζοπαίχνιδο mario and luigi... άλλα rpg στο ds δεν έχω παίξει...
Αυτο το ξεκαθαριζεις τωρα, μια που βολευει το επιχειρημα σου - η αληθεια ομως ειναι οτι κοιτωντας την αγορα της Ιαπωνιας οπου τα νουμερα ΚΑΙ τεραστια ειναι ΚΑΙ καταγραφονται , βλεπει κανεις οτι οι διαφορα στις πωλησεις των 2 κονσολων ειναι της ταξης των εκατομυριων κομματιων.....Για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αναφερόμουνα μόνο στη δικιά μας ήπειρο.
Ε οκ αλλα μην ξεχναμε οτι με μια καλη flash για το ds θα παιξεις και τα χιλιαδες παιχνιδια του gba και ολο και καποια ακομα απο αλλους emus και τελικα για ολα αυτα το κοστος δεν ειναι υπερβολικοΤο ότι έχω flash δεν σημαίνει ότι δεν την θεωρώ ακριβή.
Καλα μην τρελλαθουμε κιολαςΔεν έχεις παίξει άλλο από το Mario & Luigi γιατί απλούστατα δεν υπάρχει άλλο πέρα από κάποια που κυκλοφορολυβ τώρα Αμερική σχεδόν 2 ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία της κονσόλας.
.Πάντως αυτή η σειρά Μario & Luigi,Paper Mario κτλ είναι με διαφορά η χειρότερη σειρά rpg που κυκλοφορεί. Σε κάποιον που έχει παίξει επικά παιχνίδια όπως final fantasy, phantasy star, golden sun, xenosaga κτλ μόνο γέλιο μπορεί να προκαλεί