Λοιπόν, μετά από ένα φοβερό κάψιμο με το Cube και μιλώντας από ιδία πείρα έχω να προσθέσω τα κάτωθι:
1). Αναφορικά με το παιχνίδι Starfox έχω να πω ότι αποτελεί ένα από τα εθιστικότερα games που έχω παίξει μέχρι τώρα σε οποιοδήποτε υπολογιsτικό σύστημα. Αφήστε χώρια ότι κάπως μου θύμισε τα Wing Commander 1 και 2 τα οποία είχα λοιώσει στον αρχαίο 386 DX στα 40 Mhz που κάποτε κατείχα. (Θυμάμαι με 4 μεγα ram και μια ISA Tseng Labs 4000!!!!!!) Επιτρέψτε μου να πω ότι όποιος δεν το έχει παίξει χάνει πάρα πολλά.
2). Ikaruga. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν πίστευα στα μάτια μου. Δεν το είχα ξαναπαίξει μέχρι τώρα και πραγματικά μπορώ να πω ότι πρόκειται για πραγματικά άψογο arcade. Πρόκειται, δε, για το παιχνίδι το οποίο θα αναγκαστώ να αγοράσω, όπως πάνε τα πράγματα δεύτερο Cube δίοτι το έταιρο ήμισι μάλλον όταν το δει θα κατασχέσει την κονσόλα μου......... Μειονεκτήματα; Φυσικά! ΠΑΝΔΥΣΚΟΛΟ!!!!!!!
3). Mario Sunshine: Άπαιχτο, cute, ναι, ταιριάζει σε τρίχρονα, ναι τόσο είμαι....
4). Όσο προχωρώ τόσο καίγομαι. Θα σας κρατώ ενήμερους με τα επόμενα που θα καώ. Α. Μην ξεχάσω. Ο xalia και ο Telamonas είχαν απόλυτο δίκιο. Απλά να αναφέρω ότι το πρωί πήγα σε interview για δουλειά με ζήτημα δυό ώρες ύπνο, και το απόγευμα παρολίγο να ξεχάσω να κατέβω κέντρο όπου με περίμενε, υπομονετικά θα έλεγα, η κοπέλα μου........ Φυσικά δεν χρειάστηκε να της εξηγήσω. Το Cube έκανε και εδώ το θαύμα του!!!!!!!!
Φαντάζομαι τι θα πάθουμε με το Wii!!!!!!!