Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
και σήμερα μάθαμε ότι μπορείς να κρίνεις ένα παιχνίδι ΜΟΝΟ αν το έχεις παίξει...

Pooky1 μόλις απόκτησα και εγω ενα ασημί GameCube και εχω μόνο το Metroid Prime. Για δώσε αξιόλογα ονόματα παιχνιδιών να εχω υπόψη πέραν του Starfox. To Starfox το είχα αγαπήσει στο Super Nes. Στο Cube δεν το έχω δει καν.

telonie καλορίζικο!!Στείλε καμιά φώτο να το δούμε!!

telonio είπε:
Pooky1 μόλις απόκτησα και εγω ενα ασημί GameCube και εχω μόνο το Metroid Prime. Για δώσε αξιόλογα ονόματα παιχνιδιών να εχω υπόψη πέραν του Starfox. To Starfox το είχα αγαπήσει στο Super Nes. Στο Cube δεν το έχω δει καν.
1). Ikaruga (must have all time classic)

2). Starfox assault

3). Super Mario Sunshine

4). Super Mario cart

5). Resident evil II

6). Resident evil III

7). Pikmin

8). Lego Star Wars

9). Zelda (χρειαζόταν να το αναφέρω; ) ;)

10). Mαrio Party 4 (προσωπικά ξετρελάθηκα)

Τα παραπάνω παιχνίδια μου στέρησαν πολλές ώρες ύπνου τις 2 τελευταίες μέρες και που είσαι ακόμα!!!!!!!!!!! :diablotin:

Αναφέρω και το skies of Arcadia το οποίο έχει απίθανη ιστορία αλλά εμένα προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλλανε. Φυσικά παραθέτω την προσωπική μου γνώμη και μόνο!!!!

Καλορίζικο το Cube φίλε Telonio!!!!!

Όσο πάμε και αυξανόμαστε.!!!!!!!!!!!!

άσε τον pooky να λέει :P

από resident evil μόνο το 1 και 4... άμα έχεις παίξει τα υπόλοιπα σε άλλη κονσόλα δεν αξίζει να τα δεις στο cube, είναι απλά port! Το 1 πάλι είναι σαν να παίζεις τελείως διαφορετικό παιχνίδι! Όσες φορές και αν το έχεις παίξει επιβάλετε να το δεις τουλάχιστον!

Αν παίζεις rpg BATEN KAITOS και τα μυαλά στα κάγκελα!

Καλορίζικο!

update

το έχεις soft mod? chiped?

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Xalia το Cube που πηρα είναι η ασημί limited edition έκδοση στο κουτί σαν καινούργιο. Soft mod δεν εχω ιδέα τι ειναι αυτό. Τσιπαρισμένο μάλλον όχι υποθέτω αλλα πάλι δεν ξέρω για ποιό λογο να τα τσιπάρουν. Δωστε καμιά πληροφορία στον νεο-cuba user.

Χε χε telonie με το soft mod μπορείς να παίξεις back ups!!!!!!!

Καμία σχέση με τo τσιπάρισμα μια και το Cube δεν ανοίγεται και άρα δεν επεμβαίνει κάποιος στο εσωτερικό του με κίνδυνο να προβεί σε ελλατωματικό τσιπάρισμα....

Για διάβασε προσεκτικά.....

http://www.mame.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1415

οτι απορίες έχει μετά εδώ είμαστε!

(Τωρα το post του Wally Watson τι δουλεια ειχε ?....ακου ΓΚΑΟΥ360 ?? τι ειναι παλι τουτο ?)

Καλως ηρθες telonio στον cube planet για οτι θες ριξε μας μια φαπ...ειδοποιηση :thumb:

τωρα η αναφορες σε cube και wii τι σχεση εχουν με το τιτλο του thread :D :D :D

κυρ telamona μιας και ο Νικ επεστρεψε, για κανονιστε καμια επισκεψη προς τα εδω...

Οκ πολυ ευχαριστως , αλλα θα φερουμε και το xbox να του βαλεις εκεινο τον απορροφητηρα που εβαλες και στο δικο σου για να μενει σταθερη η θερμοκρασια στους 51 βαθμους με τον καυσωνα....

μια χαρά θα μου κάτσει το xbox δηλαδή! δε θα ανάβω και aircondition τώρα το χειμώνα!!!

Θελει παρακολουθηση το πραγμα....

Παντως πιστευω οτι η MS αν ειναι θα banαρει τον κοσμο που επαιζε,ενω ηταν συνδεδεμενοι στο LIVE,παιχνιδια που ειχαν κατεβασει και δεν ειχαν κυκλοφορησει επισημα.

Αλλα κατ εμε,οχι ακομα.

Εγω θα το τοποθετουσα χρονικα,γυρω στην Ανοιξη.

Με το PS3-εχω-χιλια-προβληματα launch δεν νομιζω να ρισκαρει να μην πιασει τα 6-εκατομυρια-κονσολες στοχο μεχρι το τελος του χρονου.

Ευτυχως μεχρι τωρα εχουμε ενα θυμα απο το χιλιαδες + mod users

Αν παω και σε θεωριες συνομωσιας ,που ειναι προσφιλες αθλημα στο φορουμ, θα ελεγα οτι μπορει να ειναι ενα κτυπημα κατω απο τη ζωνη(πολυ εξυπνο μαλιστα) του κυρ-Kutaragi :D

Το περιεργο ειναι οτι δεν εχει γινει ακομα αναφορα στο xbox-scene...μα καλα τι ωρα ξυπνανε τα πουλακια μου?

πηγα και βρηκα το original post του τυπα στο xbox.com

αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι το gamerscore του ηταν 77103 που ειναι αδυνατον!!

Εμαθα οτι υπαρχει ενα "εργαλειο" που φουσκωνει το gamerscore...

Μηπως η MS κυνηγαει αυτους τους "εξυπνακηδες"?

θα δειξει...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όλοι αυτό περιμένουν wally, πότε θα τους banarei μαζικά!

το βλεπω απιθανο,τουλαχιστο για το κοντινο μελλον επειδη

1)απο τους 4 εκατομυρια live-πελατες,εικαζω πως το 1/6 ειναι modded

2)μιας και απο το Σεπτεμβρη το 360 γινεται επικερδης μπιζνα διοτι και το κοστος παραγωγης επεσε πολυ χαμηλοτερα απο οσο υπολογιζαν τα οικονομικα τζιμανια και οι πωλησεις πηγαν μια χαρα,την M$ τη νοιαζει να πουλησει οσα μηχανηματα μπορει

οσο για το απωτερο μελλον...τα mods τρεχουν γρηγορα (ιδιαιτερα οταν μιλαμε για 6 εκατομυρια potential mod customers μεχρι στιγμης ;) )

θελω να δω τι θα γινει με τα Wii και PS3...

παντως κονσολα χωρις mod ειναι πικρα....

xbox live μπαίνεις η το έκοψες?

Τελειωσε η live-card μου και δυστυχως το play.com δεν στελνει πλεον Ελλαδα διοτι κατι ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ (ελπιζω να μην εχουμε κανεναν εδω) το ειχαν κανει επαγγελμα να δηλωνουν ψευδως οτι δεν εφτασε η παραγγελια με αποτελεσμα να εχουν οτι προιον παραγγελνουν, διπλο...

Ευτυχως (εντελως τυχαια) σημερα στο link που σου ειχα στειλει (μην κανουμε και διαφημιση) , ειδα οτι εφερε καρτες!!

Το ΣουΚου λογικα,θα ειμαι online

AEON ακους???

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλουνται τα μελη Telamonas.Stokos και Xalia να αλλαξουν τα avatar τους.

Υποψηφια θεματολογία - > Master Chief(Halo) - Ikaruga (με logo DC) - Μαριο τραβεστι - Vista Rulez logo (δεν λεω για Bill,μην το χοντρυνω τωρα)

Λογος:

http://arstechnica.com/news.ars/post/20061031-8112.html

Ο επεξεργαστής του Wii είναι οντως μια μετατροπή του PowerPC 750 CL ( ίδιος με αυτόν του GameCube) στα 733Mhz :P

Πίσω
Μπλουζα