Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Υποθεσεις κανει το αρθρο Wally....χαλαρα...εχετε τρομοκρατηθει παντως :diablotin:

Παντως με 20% λιγοτερη ενεργεια που θα καταναλωνει σε σχεση με το Cube,θα σου ερχεται 2 ευρο λιγοτερη ΔΕΗ ανα ετος!!!!

Totally next-gen!!! :D

Σε καταλαβαινω .. με τα KW που καταπινει το XBOX (και ο απορροφητηρας που του εβαλες) εχεις καει... :biglaugh:

αρα το Wii θεωρειται off-topic τωρα? :P

Ξαναδιαβασε βρε παλιοχαρακτηρα τι γραφει το αρθρο :biglaugh:

Υποθεσεις κανουν για να χουν να γραφουν...περιμενε λιγες μερες , σε επιασε τωρα να μαθεις τι cpu θα εχει το wii... :diablotin:

Πάντως όντως ο Broadway αναφέρεται ως ο επεξεργαστής με χαρακτηριστικό παράδειγμα το site της Nintendo:

PowerPC CPU (code-named “Broadway”)
...αλλά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες από την ίδια.

Unofficial, παντού βγαινουν τα ίδια χαρακτηριστικά:

Wii's World

QJ.net

Eγώ λέω να κάνουμε υπομονή λίγες μέρες, να το πάρει ο Xalia (σιγά μην το αφήσει) και να μας πει τις εντυπώσεις του - σε άμεση σύγκριση μάλιστα με το GC...

Χώρια που τον έχω ικανό να του κάνει και μία πρόχειρη χειρουργική επέμβαση είτε από περιέργεια να δει πως είναι μέσα, είτε για να εφαρμόσει κάποιο εξωτικό mod που ανακάλυψε πρώτος κρυμμένο σε κάποια σκοτεινή γωνιά του net.

Xalia, πόσες μένουν;

Βρε παιδια το οτι θα ειναι PPC με κωδικη ονομασια Broadway το ξερουμε απο την Ανοιξη , το θεμα ειναι οτι κανεις δεν γνωριζει ακριβη χαρακτηριστικα.

Εγραψε τωρα ενας μια δικη του υποθεση (στο site που ειπε ο Wally) και θα το αντιγραψουν 500 αλλα...

Τεσπα, κατσε να ξυπνησει ο xalia και το ξανασυζηταμε :diablotin:

Καλά παιδιά ηρεμήστε λιγάκι........

Είναι ποτέ δυνατόν η Ninty να έδωσε specs για οποιοδήποτε μηχάνημά της;

Ναι ο επεξεργαστής του Wii και του Cube θα είναι παρόμοιας αρχιτεκτονικής κανείς δεν το αρνείται αυτό. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να είσαι hardware designer να καταλάβεις ότι κάτι τέτοιο έτσι κι αλλοιώς ισχύει μια και τα δύο μηχανήματα είναι backwards compatible.

Και στην τελική που είναι το τοοοοοοοσο κακό σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να το καταλάβω.

Όσο για το πως είναι από μέσα το μηχάνημα όποτε πέσει στα χέρια μου θα το ανοίξω πριν καν το βάλω στο ρεύμα. Μόνο το Cube δεν άνοιξα από τα μηχανήματα που έχω..........

To post το εκανα γιατι τα λεγαμε μεταξυ αστειου και σοβαρου με τον Tel και τον xalia στο IRC.

Εγω ημουν σιγουρος απο την αρχη.

To κακο σε αυτη τη περιπτωση ειναι οτι η Ν προσφερει στα 250 ευρο μηχανημα με το CPU του Cube στα 90nm (εξου και τα ελαφρως περισοτερα Mhz και τα λιγοτερα Watt) ενω κατηγορειται απο τους Ν-fans ο ανταγωνισμος για υψηλες τιμες!!!!

α ρε τι εχω να ακουσω αν 1 στο 100000000 δεν ισχυει.... :D

ΟΚ Wally, σε λίγες μέρες θα δείξει.

Έχεις όμως ένα δίκιο, πολλές φορές άλλα περιμένουμε και άλλα γίνονται......

Αν και ξύπνησα νωρίς σήμερα πνίγομαι! Γράφω σε 1 ώρα unix και σε 2 ώρες παραδίδω proposal. :eek:

Όπως έχω πει πολλές φορές ΔΕΝ θα είμαι ο πρώτος που θα πάρει το wii! Έχω πολλά παιχνίδια να παίξω ακόμα και το νέο zelda θα βγει και στο cube και μάλιστα πολύ νωρίτερα, αυτό το μήνα συγκεκριμένα! :D

Αφού ξέρετε ότι το θέμα της cpu είναι απλά άκυρο τι το αναμασάτε? Δεν έχουν κάτι άλλο να πουν τα fanboys? :diablotin:

Περιμένω με το launch του ps3 διαφήμηση την eurobank! Τώρα και εσύ μπορείς να αποκτήσεις ps3 με το videogameδάνειο! Πρώτη δόση μόλις σου καεί η κονσόλα! :diablotin:

άσε wally άκυρο όσο δε πάει είναι! δεν έχει καμία σχέση με την αξία την ποιότητα και την επιτυχία μια κονσόλας η ιστορία το έχει δείξει αυτό! Λες συνέχεια για τη cpu για να καταλήξεις ότι το wii είναι ακριβό και το 360 φτηνό!

το μπουζούκι είναι όργανο

ο αστυνομικός είναι όργανο

άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι! Αυτό λες!!!

Η Ν παει να κονομησει απο οπου μπορει...

To "φθηνο" ειναι συναρτηση των

α)χρηματων που διαθετεις

β)του value for money

Επειδη το πρωτο διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο ας εξετασουμε το δευτερο..

ε ας μην χαραμισουμε bytes γεμιζοντας τη retromaniax mysql με αυταποδεικτα...

xalia είπε:
δεν έχει καμία σχέση με την αξία την ποιότητα και την επιτυχία μια κονσόλας η ιστορία το έχει δείξει αυτό!
Σωστός μεν, αλλα το να βγάζεις κονσόλες με ίδους επεξεργαστές σε νέο περιτύλιγμα λέγεται αρπαχτή. Ειδικά η τιμή του (υποθετικά πάντα ΑΝ βγεί στα 700-800Mhz) θα είναι επιεικώς εξωφρενική.

Σωστός μεν, αλλα το να βγάζεις κονσόλες με ίδους επεξεργαστές σε νέο περιτύλιγμα λέγεται αρπαχτή. Ειδικά η τιμή του (υποθετικά πάντα ΑΝ βγεί στα 700-800Mhz) θα είναι επιεικώς εξωφρενική.
Βεβαιως, και το αν αγορασεις ενα κουτι σοκολατακια και οταν το ανοιξεις, να ειναι αδειο μεσα , αρπαχτη λεγεται. Τωρα τι σχεση εχει το καθε λογικο συμπερασμα που ισχυει σε αυτον τον ματαιο κοσμο με το wii που δεν εχεις δει ακομα ουτε ξερεις τι conf θα εχει ουτε καν το ποσο ακριβως θα κανει ειναι επισης επιεικως εξωφρενικο.... :cool:

telamonas.stokos είπε:
Βεβαιως, και το αν αγορασεις ενα κουτι σοκολατακια και οταν το ανοιξεις, να ειναι αδειο μεσα , αρπαχτη λεγεται. Τωρα τι σχεση εχει το καθε λογικο συμπερασμα που ισχυει σε αυτον τον ματαιο κοσμο με το wii που δεν εχεις δει ακομα ουτε ξερεις τι conf θα εχει ουτε καν το ποσο ακριβως θα κανει ειναι επισης επιεικως εξωφρενικο.... :cool:
Γι' αυτό ακριβώς λέω ΑΝ αγαπητέ Τελαμών....Υποθετική κουβέντα κάνουμε ( αλλα μάλλον σε τρώει μήπως βγεί τελικά αληθινός ο Wally :P :p :P )

Πιο πολυ με στεναχωρει ο λογαριασμος της ΔΕΗ του Wally οταν ανοιγει το ρημαδι το απορροφητιασμενο XBOX παρα οι εφιαλτες που βλεπει τα βραδια οτι κλεινει η Μ$ και χαριζουν τα 360 πακετο δωρο με τα Vista....

telamonas.stokos είπε:
Πιο πολυ με στεναχωρει ο λογαριασμος της ΔΕΗ του Wally
Η απαγόρευση της κυκλοφορίας ρυπογόνων παιχνιδομηχανών ήταν λέει μέσα στα πρακτικά της συμφωνίας του Kyoto.

Γι ' αυτό δεν υπεγραψαν τα Αμερικανάκια?

:diablotin:

Αστειεύομαι είχα και εγώ XBOX μια εποχή (14 μέρες για την ακρίβεια). Πολύ ωραίο αλλά τρεμοπαίζανε τα φώτα κάθε φορά που έπαιζα. Πάντως δεν έχει σκεφτεί κανείς το mod θερμοσύφωνα, να περνάει δηλαδή η σωλήνα του νερού από εκεί πριν πάει στο μπάνιο.

Χιούμορ κάνω έτσι; Μη παρεξηγηθεί κανείς. Πάντως αλήθεια είχα XBOX. Με χάλασε που για να βρω το develpment kit έπρεπε να μπω σε underground καταστάσεις + δεν με βολεύουν τα pads (είχα το S).

Δυστυχως οι φοβοι μου για lag (μεγαλο..) του wiimote βγηκαν αληθινοι...

αποσπασμα απο το τελευταιο 1up Show

http://rapidshare.com/files/1958302/Zelda.wmv.html

εχουν παντως βγει πολλες θεωριες για την υπερασπιση του Wii..μεχρι και οτι το wiimote λειτουργει σαν κουμπι!

Πίσω
Μπλουζα