Koνσόλες 7ης Γενιάς

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Στο βιντεο φαινεται πως η κινηση του χεριου σου δεν μεταφερεται αυτουσια στο χαρακτηρα (το χερι του δηλαδη δεν ακολουθει την κινηση του δικου σου χεριου).

Η χρηση του - στο συγκεκριμενο παιχνιδι τουλαχιστον - μοιαζει σαν να κρατας ενα σφυρι με το οποιο "κοπανας" το κουμπι που κανει την κινηση.....

Προσωπικα περιμενα να συμβαινει το αντιθετο, ετσι δεν με ενθουσιαζει.....

Ελπιζω να μην ειναι αυτη η χρηση του wiimote γενικα.

Εικάζω οτι εδώ μπορεί και να τίθεται θέμα επάρκειας hardware (ο επεξεργαστής που λέγαμε φίλε tel).

Πάντως θα είναι φοβερό innovation αν βγεί όπως πρέπει. Ίσως να είναι και το επόμενο βήμα στα χειριστήρια. Περιμένω να δώ και το τέννις στην τελική μορφή, όπου η απόκριση θα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο gameplay. Αν παραμείνει αυτό το lag πιθανολογώ οτι το τέννις δεν θα μπορεί να παιχτεί καν με το "μοχλάκι".

Αυτό το video σου αρέσει wally αλλά ένα άλλο videaki χτες μας έλεγες ότι είναι fake! :P

Σε λίγο καιρό θα βγει και θα έχουμε πραγματικά review...

ελεος..το video ειναι απο το τελευταιο 1up show!!!!!

άλλο λέω και άλλο λες ως συνήθως... anyway όταν βγει πάμε μαζί στο fnac να δούμε αν έχει η δεν έχει lag...

τα ιδια λεμε ;)

οχι μονο το lag αλλα και τη μεταφραση της φυσικης κινησης απο το Wiimote ουσιαστικα σε πατημα πληκτρου...κατι ειχα ψιλιαστει και με το Tennis που ουτε κουνιεσαι αλλα απλα κτυπαγες το μπαλακι....

Τα πραγματικα review ποια θα ειναι?

αυτά που θα δούμε όταν θα έχει κυκλοφορήσει επίσημα η κονσόλα και θα την πάρει ο κάθε χρήστης και θα τη λιώσει...

συμφωνω 100%

οτι και να πουν τα review,αν δεν ερθει σπιτι...

Wally είπε:
συμφωνω 100%οτι και να πουν τα review,αν δεν ερθει σπιτι...
Άμα δεν παίξουμε τέννις τετράδα xalia-telamonas vs wally-keeper, ασφαλές review δεν γίνεται. Τέλος :P

Αυτο το κραταω παλιοχαρακτηρες :biglaugh: ετοιμαστειτε για μεγαλη ηττα :thumb:

(Χαλια !!!! αρχισε προπονησεις !!! τερμα τα ξενυχτια τα τσιγαρα τα IRCια κλπ κλπ σε θελω rocky τον Δεκεμβριο...παμε για μεγαλη μπαλα)

ξεκινάμε προπονήσεις αύριο! Τρέξιμο στις σκάλες και τα σχετικά αλλά rocky 1

Μη ξεχάσεις το πρωινό σου xalia. Ξέρεις εσύ.

Ωμό αυγό!!!

Εμμ...κοιτα shock...δεδομενου οτι ο συμπαικτης μου ξυπναει αρκετα μετα τις 12 μπορουμε να παραλειψουμε τα ωμα αυγα και να τα αντικαταστησουμε με ενα υγιεινο και πλουσιο σε βιταμινες μεσημεριανο οπως βραστα χορτα βουνου (απο πιο βουνο δεν μας απασχολει) συνοδεια απο ποικιλια βραστων (καροτα, κολοκυθακια) και ενα (1) μεγαλο ποτηρι νερο....σε 30 μερες αγορι μου θα εισαι φετες αλα Shadowdancer !!!! :thumb:

Αρχισα και εγω τον πολεμο εναντια στα περιττα κιλα - κατα πρωτον ξυριστηκα :)

....μπορούμε το ωμό αυγουλάκι να το αντικαταστήσουμε με υπέροχη ομελετίτσα!!!!!!! :diablotin: :diablotin:

θα αποκτησουμε ετσι την "καθαρη ματιά" ή θα παμε και εμεις για "Νιαγαρα"?

:D

telamonas.stokos είπε:
Αρχισα και εγω τον πολεμο εναντια στα περιττα κιλα - κατα πρωτον ξυριστηκα :)
H προσοχή στη λεπτομέρεια είναι ένα από τα προσόντα που χρειάζεται να έχεις για να κάνεις πρωταθλητισμό. Έχεις κάνει καλή αρχή φίλε μου.

:thumb:

Ευχαριστω φιλοι μου - και να ειστε σιγουροι οτι την ημερα του υπερπαντων αγωνα θα εχουμε και τη ματια της τιγρης αλλα και τις φετες του sd :thumb:

In Wii we trust !! :cool:

telamonas.stokos είπε:
να ειστε σιγουροι οτι την ημερα του υπερπαντων αγωνα θα εχουμε και τη ματια της τιγρης
Ελπίζω μόνο η «ματιά της τίγρης» να μην είναι σαν το βαριεστημένο βλέμμα του Sly στο avatar σου… χεχε :D

Μα δεν εχεις πιασει το νοημα της ματιας της τιγρης αγαπητε !!! :P

Βασικα σημαινει - "βαριεμαι να σε σκοτωσω , καντο μονος σου" - σε αυτο ακριβως το νοημα επικεντρωθηκε τοτε ο Rocky και δεν βγηκε χαμενος :boxing:

Τωρα , για να μην χαλασω το γνωστο πολεμικο κλιμα του thread , να συμπληρωσω οτι κατι αντιπαλους αλα Microsoftwally και vistakeeper τους εχουμε απο το κρεββατι μας και με ενα χερι (του xalia) ... εγω λεω να σερβιρω τις μπυρες στο φιλοθεαμον κοινο :anim-cheers:

cheers :thumb:

Φιλοι μου, :)

επειδη ο αγωνας σας ειναι τιμιος και καθαρος,

σαν τριτος αντικειμενικος παρατηρητης,βλεπω οτι ειστε αποφασισμενοι και συγκινουμαι

Θα σας αναλαβω λοιπον,σαν ομαδα.Σε λιγες εβδομαδες θα εχετε το ματι του τιγρη(της Θαντερα),τη σβελταδα της Τσιταρα,τα μουσκλια του Πανθρο κλπ κλπ. :diablotin:

Ε? ... πειραζει που δεν θα σας εχει μεινει συκωτι και νεφρα??:biglaugh:

και με ενα χερι (του xalia)
Μην σε ξεγελαει.Ειναι θηριο χωρις μπλουζα.Ας ειναι καλα τα κονσολο-joypads.

Πολλα κιλα λιγες επαναληψεις χαχα

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα