Σκέφτομαι σοβαρά την λύση που μου προτείνεις φίλε μου τον τελευταίο καιρό και πιστεύω να την υλοποιήσω σύντομα. Έχω σταμπάρει και κάτι πανέμορφα κουτιά που το μέγεθος τους είναι σαν ένας ραδιοενισχυτης (φέτα), με πολύ ωραίο display στην πρόσοψη. Έτσι με ένα ασύρματο ποντική & πληκτρολόγιο θα έχω ένα πλήρες media center στην καρδιά του σαλονιού αφού πρώτα αφαιρεθούν κάποιες φέτες από το υπάρχον σύστημα για να κερδίσω χώρο.Uninvited είπε:Ναι, η ΣΔΟΕ είναι συνήθως πρόβλημα, αλλά μπορεί να καταπολεμηθεί με σωστές κινήσεις. Βασική κίνηση είναι αγορά κουτακίου που να φέρνει προς DVD Player και να δένει με το σαλόνι - υπάρχουν κουτιά για όλα τα στυλ και γούστα. Καλώδια στο minimum και κρυμμένα, και κατέβασμα των αγαπημένων της ταινιών σε mkv ώστε να δει τα υπέρ του να υπάρχει το PC στην τηλεόραση!
Εχω βαλει ενα component cable απο ebay. Μια φορα ξαναεβαλα το scart να δοκιμασω κατι και τρομαξαStormwatch είπε:Το κακό είναι οτι το ΧΒΟΧ δεν παίζει HD video και πως περιορίζεσαι σε σύνδεση scart.
Εννοείται, βάσει αυτού του οδηγού το φτιάχνω.masbass είπε:Εχω βαλει ενα component cable απο ebay. Μια φορα ξαναεβαλα το scart να δοκιμασω κατι και τρομαξα
Edit: ελπίζω να το εχεις δει αυτο ε;
Έτσι είναι, αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι...Μόνο mkv και κανά blu-ray βλέπει ο υπολογιστής μου. Παιχνίδι απλά δεν μπαίνει εκτός και αν λείπει το έτερον ήμισυ. Ακόμα και αν Α) δεν θέλει να δει τηλεόραση ή Β) δεν θέλει να κάνουμε κάτι μαζί, την ενοχλεί ο ήχος και η φασαρία που κάνουν τα παιχνίδια. Η κάρτα γραφικών μου έχει να δει χαρά από τότε που είδε και ο γάτος μου.*Uninvited είπε:Ναι, η ΣΔΟΕ είναι συνήθως πρόβλημα, αλλά μπορεί να καταπολεμηθεί με σωστές κινήσεις. Βασική κίνηση είναι αγορά κουτακίου που να φέρνει προς DVD Player και να δένει με το σαλόνι - υπάρχουν κουτιά για όλα τα στυλ και γούστα. Καλώδια στο minimum και κρυμμένα, και κατέβασμα των αγαπημένων της ταινιών σε mkv ώστε να δει τα υπέρ του να υπάρχει το PC στην τηλεόραση!
Για το θέμα του ήχου η λύση είναι ασύρματα ακουστικά. Για το Α, η λύση είναι 2η τηλεόραση - μία φθηνή της πλάκας, αφού μόνο για τηλεόραση θα χρησιμοποιείται. Τώρα για το Β... :wait2: ... Μπα, δεν νομίζω ότι υπάρχει λύση για το Β...!Leon είπε:Έτσι είναι, αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι...Μόνο mkv και κανά blu-ray βλέπει ο υπολογιστής μου. Παιχνίδι απλά δεν μπαίνει εκτός και αν λείπει το έτερον ήμισυ. Ακόμα και αν Α) δεν θέλει να δει τηλεόραση ή Β) δεν θέλει να κάνουμε κάτι μαζί, την ενοχλεί ο ήχος και η φασαρία που κάνουν τα παιχνίδια. Η κάρτα γραφικών μου έχει να δει χαρά από τότε που είδε και ο γάτος μου.*
*
Ο γάτος μου είναι καστράτο
Δυο χρόνια μετά το post του Leon (παρά 4 μέρες) και πραγματικά τέτοιο πράγμα δεν έχει μπει. Βέβαια ούτε περιφερειακός ήχος έχει στηθεί, αλλά το προβολάκι μπήκε εδώ και καιρό. Παίζει βέβαια, αποκλειστικά παιχνίδια, μια και η σύζυγος το μισεί.Leon είπε:Αυτές οι ΤVs είναι αποκλειστικά για gaming και HD ταινίες. Aν δεν κάνεις τίποτα από τα δύο απλά δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις μια.
@Pooky: Μπα άσε μη πάρεις Blu-Ray, πεταμένα λεφτά είναι. Εγώ που πήρα τί κατάλαβα; Πιο άχρηστο περιφεριακό δεν έχω. Τα video club έχουν ελάχιστες ταινίες. Καλύτερα περίμενε κανά δυο χρόνια.