Είναι άλλη η φύση των παιχνιδιών αυτών σε σχέση με τα Playmobil!
Τον καλύτερο ορισμό / διαχωρισμό, τον άκουσα από 2 "τσακαλάκια" 6 & 3,5 χρονών (τα πιτσιρίκια είπαν με 2 λόγια, ό,τι παλεύω να εξηγήσω τόσα χρόνια σε τόσους ανθρώπους!
)
Με τα Playmobil φτιάχνεις ιστορίες - με τα Lego κατασκευάζεις!
Πάντα διασκεδάζω να παίζω με Playmobil (απόδειξη ότι κάθομαι παρέα με την κόρη της κολλητής μου και παίζουμε με playmobil!). Και όταν λέμε παίζω, εννοούμε παίζω με όλη μου την ψυχή! Χάνω την άισθηση του χρόνου! Ζω τις ιστορίες! (έχω πρόβλημα - μην την ψάχνετε!
)
Εκεί όμως που ξέρω ότι είναι γραμμένο στο DNA μου, είναι να κατασκευάζω.... Αυτό φαίνεται σε όλες μου τις δραστηριότητες - θέλω να πιάνω κάτι από το μηδέν και να φτιάχνω κάτι: είτε θα είναι πρόγραμμα, είτε θα είναι μηχάνημα, είτε θα είναι μια πλακέτα, είτε θα είναι μια μόντα.... Μου αρέσει να κατασκευάζω == μου αρέσουν τα lego! Αν είχα πολλά lego, νομίζω ότι θα μπορούσα να ξαναχτίσω τον κόσμο, απλά θα τον έκανα καλύτερο και πιο όμορφο!....
Σας ζάλισα! Απλά φαντάζομαι ότι μάλλον τώρα κατάλαβες, γιατί είμαι τόσο lego-maniac! Αγαπάω εξίσου τα Lego & τα Playmobil, για διαφορετικούς λόγους!......
Again, ευχαριστώ για τις φωτό (και εγώ να δεις πώς ψήνομαι για starwars! Αυτό το αστρόπλοιο του Luke είναι όλα τα λεφτά!
)