Για να λες οχι εσυ...κατι ξερεις...and1 είπε:Stavros :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:
Ναι, εμένα περίμενες!stayros είπε:Δεν ξερω για εσας αλλα προσωπικαμετα την επισκεψη στο RIVER WEST
και την φωτογραφιση των πιο πανω
LEGO Display αρχιζω και ψηνομαι
ασχημα για να παρω μετα απο χρονια
μερικα κουτια...
Ειδικα αυτα με το STAR WARS!!!!!!!!
Υ.Γ. Μαριαννα με εβαλες σε ασχημο τριπακι...
με κολλησες...LEGOτιτιδα!!!!
Νομίζω ότι θα ήθελα τα αντικείμενα της 2ης φωτό ως έχει, τυλιγμένα για δώρο!stayros είπε:
Θες να με στειλεις βραδυτικα???????????!!!!!!!!!!!!!recry2:D@redevil είπε:Ναι, εμένα περίμενες!
Έτσι, να μάθεις! Κάθομαι και ψάχνω να βρω πού έχω ελεύθερο χώρο, να βάλω τα playmobil που μαζεύω κομμάτι-κομμάτι!....
Εσείς φταίτε για όλα!
Νομίζω ότι θα ήθελα τα αντικείμενα της 2ης φωτό ως έχει, τυλιγμένα για δώρο!
Πάντως, τα έχουν εξελίξει πολύ... Σε σχέση με τα υλικά που είχαμε στη διάθεσή μας όταν είμασταν παιδιά, πλέον έχουν Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΑ πράγματα:
Προβολή συνημμένου 49942
Γενικά, πάντως περνάω πολλές ώρες εδώ, ενώ η σειρά Star Wars είναι από τις αγαπημένες μου!
Σήμερα πάλι χάζευα αυτό:
Ευχαριστώ πολύ για το link! Το site δεν το γνώριζα!michpan είπε:Δεν ξέρω αν το ξέρετε ήδη αλλά για μένα, το καλύτερο site είναι το http://www.brickset.com Εχει σχεδόν όλα τα παλιά set με φωτογραφίες κλπ.
Μιχάλης
Πάλι καλά που δεν έβαλες και την ηλικία μου μέσα να γίνει υπερπαραγωγή το "combo" !!!!D@redevil είπε:@ Caprice: Χτύπα ρε! Αντέχω! Δεν πειράζει, θα έρθει η ώρα που θα πάρω το δώρο του Πάσχα και θα πάω να το κάνω Lego! Να σας δω τότε!
(νομίζω ότι το μόνο που δεν πρόλαβα να κάνω σε επαρκή δόση, όταν ήρθαμε στην Αθήνα, ήταν να παίξω με τα Lego σας! ....)
@ Kambia: Yup, συμφωνώ! Bolek & Lolek + Lego + Starwars! Awesome combo!
Yup, είμαι! Όταν έχει να κάνει με Lego, είμαι pathetic - μόνο που δεν πρασινίζω και ν' αρχίσω να λέω "my precious"!caprice είπε:Ζηλιάρα
Απο τοτε εχω οργανωσει οσα ηταν ακομα χυμα σε σακουλες και τωρα μου μενουν μονο κατι ψιλα σχετικα με αυτοκινητα (ροδες, παρμπριζ, σασι, κλπ).D@redevil είπε:Πάντως, κάποια στιγμή, θέλω να γίνω τόσο οργανωμένη κι εγώ! Respect στην άψογη συλλογή & στην άψογη ταξινόμηση, που μου κλείνει το στόμα, όταν γκρινιάζω για "έλλειψη χώρου"...!