caprice είπε:D@redevil σε ψάχνουν
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις & τα hints!freaktmp είπε:Δεν εχω κατι να σου πω απο τιμες ή χωρες. Οπου βρεις φτηνοτερα...
Συμφωνώ! #)nkarytia είπε:Αυτά τα κοίτα αλλά μην αγγίζεις lego είναι εντυπωσιακά αλλά και βαρετά ταυτόχρονα.
Συμφωνώ!nkarytia είπε:Η ουσία είναι να φτιάξεις κάτι και μετά να παίξεις μ' αυτό .
....ή μια μαντραχαλού!nkarytia είπε:Φαντάσου τώρα ένα μαντράχαλο να μπουκάρει και να αρχίζει να παίζει με τα εκθέματα
Θα τα ψάξω και αν δεν τα έχω πετάξει, θα τα σκανάρω να τα δείτε - ήμουν φοιτήτρια τότε.nkarytia είπε:Δώσε και σε μάς μετά please!!! #)
D@redevil είπε:[edit] Κι επειδή σε βλέπω κι εσένα να "καίγεσαι" με τα lego, κάτσε να σου δώσω ένα "χεράκι"!
Ιδού τα Lego Mindstorms! (καλό κάψιμο! )
Βλεπω το "κακο" να ερχεται κατα πανω μουD@redevil είπε:Χαχαχαχαχα!
Σταύρε, ετοιμάζω αρθράκι γι' αυτά που έχω ξεκινήσει να μαζεύω (και μάλλον θα πρέπει να με ...."μαζεύετε" κι εμένα! )
Αυτά τα σετάκια της συγκεκριμένης εταιρίας (έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για τα ίδια), τα γνωρίζω χάρη στην Κάμπια!
Αγόρασε από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών ένα σετάκι μ' έναν αστυνομικό και το συζητούσαμε για την εξαιρετική ομοιότητά τους με τα Lego!
Εύγε, Σταυρί μου! Μικρά βήματα κάθε φορά - και θα σε κάνω εξίσου φανατικό με τα Playmobil!
Όπως έχω ξαναπεί, το ένα δεν αναιρεί το άλλο!
Κι όμως, αυτά που έβαλε ο Σταύρος δεν είναι αυτά που έχω αγοράσει. Εγώ πήρα αυτά Καλή αντιγραφή Lego.D@redevil είπε:Αυτά τα σετάκια της συγκεκριμένης εταιρίας (έχω την εντύπωση ότι μιλάμε για τα ίδια), τα γνωρίζω χάρη στην Κάμπια!
Αγόρασε από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών ένα σετάκι μ' έναν αστυνομικό και το συζητούσαμε για την εξαιρετική ομοιότητά τους με τα Lego!
Άσε γιατι γω τράκαρα με το "κακό" το Σάββατο και δε λέω να ξεκολλήσω!stayros είπε:Βλεπω το "κακο" να ερχεται κατα πανω μουμε δρασκελιες...
Τελικα μας εχουν "καψει" οι Κινεζοι...:burn:Kambia είπε:Κι όμως, αυτά που έβαλε ο Σταύρος δεν είναι αυτά που έχω αγοράσει. Εγώ πήρα αυτά Καλή αντιγραφή Lego.
caprice είπε:Προειδοποιώ ... με το μαλακό http://www.dinfo.gr/διάσημες-φιγούρες-από-τουβλάκια-lego
Διάσημες φιγούρες από τουβλάκια Lego