thebest20
RetroMuseum GateKeepeR
- Αντιδράσεις
- 484
ευχαριστουμε για την πληροφορια!! δε νομιζω παντως να υπηρξε διαφημιση της λαμπαδας αυτης στην τηλεοραση,εσεις τι λετε;thebest20 είπε:Λίγο πριν κλείσει η LYRA νομίζω,δηλαδή 1987-1988 υπολογίζω,γιατί οι συγκεκριμένες φιγούρες τότε βγήκαν!Μετά έκλεισε η LYRA!
Δεν ξέρω,γιατί τότε ήμουν αγέννητος ή νεογέννητος!Πάντως δε νομίζω,ήταν λίγο μούφα αυτά τα sets LYRA και τα έφτιαχνε με ότι υλικό είχε μείνει,ακόμα και αν ήταν κακής ποιότητας!Δεν νομίζω να είχε και χρήματα να πληρώσει για διαφήμιση!katerinak είπε:ευχαριστουμε για την πληροφορια!! δε νομιζω παντως να υπηρξε διαφημιση της λαμπαδας αυτης στην τηλεοραση,εσεις τι λετε;
Λοιπον,τα συγκεκριμενα τα πηρα απο μαγαζι.thebest20 είπε:Πολύ ωραία όλα,αν και γνωστά?Σε τι τιμή τα πήρες?Κανένα 5002 και 5008 υπάρχει περίπτωση να βρεθεί,τουλάχιστον photos?
Δυστυχως Μαριανα μου LYRA ειναι...D@redevil είπε:Με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω επί του θέματος... Είμαστε σίγουροι ότι είναι Lyra και όχι μούφα?
Πρώτη φορά σε ακούω να έχεις τόσα παράπονα / προβλήματα με playmos!....
Μια μόνο μικρή σκέψη: μήπως ήταν σειρά από τις τελευταίες που κυκλοφόρησε η Lyra και έτυχαν μικρότερης προσοχής....
Thanks! Δεν το ήξερα, ομολογώ!...thebest20 είπε:Στη LYRA NEW καμία φιγούρα δεν είχε μουστάκι,ούτε διαφορετική περούκα που παρέπεμπε σε "ροζ σειρά",παρόλο που το έδειχνε στο κουτί!Επίσης τα κοριτσάκια που απεικονίζονταν στο κουτί,ήταν πάντα αγοράκια!
Α, μια χαρά!thebest20 είπε:Καλά οι διαφορές στα χρώματα δεν είναι πρόβλημα!Είχα πάρει το taxi,στο κουτί το έδειχνε κίτρινο,και μέσα ήταν κόκκινο!
Stavros καλοριζικα τα νεα σου αποκτήματα!!!!! :cheers: :cheers: :cheers:stayros είπε:Μερικα σετακια LYRA "NEW" που βρηκα σε μια ρετροεξορμηση μου...
Προβολή συνημμένου 48674
Περιεχομενο και Διαφορες
μπορειτε να δειτε εδω
Αν θυμάμαι καλά,το δικό σου είχε πράσινα άλογα,και απομιμήσεις playmobil?and1 είπε:Stavros καλοριζικα τα νεα σου αποκτήματα!!!!! :cheers: :cheers: :cheers:
Βλέπω οτι το σετ με κωδικο 1025 είναι κομπλέ ε? Ήταν το πρώτο set λύρα NEW που είχα πάρει και θυμάμαι οτι έλειπαν κομμάτια απο μέσα.εκείνη την μέρα είχα πάρει και το σετ 2018 (εργάτες) μόνο που είχε μέσα και σωλήνες.