Ε τωρα πες με τι να σε κανω ε... τι να σε κανω? :animangry:Kambia είπε:Τι λες τώρα! Πάντως δεν ήξερα πως είχε γυριστεί ταινία το 78 (οκ πάλι αδιάβαστη είμαι #) )
Custom εν ετη 1978 παρακαλω!!!Kambia είπε:Οι εξωγήινοι είναι custom made? Δεν τους αναγνωρίζω!
Οχι ερωτα,απλα - οπως ολοι οσοι ασχολουμαστε με τα playmobil - αγαπαει αυτο που κανει!!!pardalotzatziki είπε:Μπραβο σε ολη την ομαδα και ειδικα στον κο Βαγγοπουλο. Μιλαμε για ερωτα, για να κανει τετοιες κινησεις.
Xεχεχεχεχεχεχε....σε ευχαριστω Σπυρακο!Spybil είπε:αλλά και στον άκρως δραστήριο εκπρόσωπο τύπου (γεια σου Stayros)!!!
Μεταφραση και επεξεργασια εικονας!thebest20 είπε:Έχω μπερδευτεί.Θα γίνει απλά μια μετάφραση σε video του 1978
Τωρα οσο για αυτο...μονο ο κ. Βαγγοπουλος ξερει.thebest20 είπε:ή θα γίνει και ξεχωριστό video με τα sets της LYRA??????
Απ' οσο ξερω και γνωριζω,οχι!thebest20 είπε:Η LYRA έβγαλε ποτέ τρένο playmobil και σιδηροδρομικό σταθμό?
LYRA Playmobil Club...thebest20 είπε:Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό!
Νομίζω ότι είναι από τις ιπτάμενες βολίδεςthebest20 είπε:Βρήκα αυτή τη photo στο ebay Προβολή συνημμένου 99736
Τίτλος παιχνιδιού PLAYMOBIL LYRA TV PLAYMOBIL CLUB Vintage Souvenir Rare Item from board game Lyra
http://www.ebay.com/itm/PLAYMOBIL-LYRA-TV-PLAYMOBIL-CLUB-Vintage-Souvenir-Rare-Item-from-board-game-Lyra-/261434912440?pt=Pretend_Play_Preschool_US&hash=item3cdebc2eb8
Δεν ξέρω ακριβώς τι είναι αυτό!