playmofreak
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 16
εκανε πολλά "ζογκλερικά" στα LYra New o Λυρας.πάντως όπως και να έχει ειναι μοναδικά.!!!
Αφού σε καλωσορίσω κι εγώ (έστω κι άτυπα στο παρόν θέμα) να παρακαλέσω, αν μπορείς να ξαναποστάρεις τις φωτογραφίες, γιατί δεν εμφανίζονται πλέον?Ιωάννης1ος είπε:Καλημέρα παιδιά! είμαι και εγώ λάτρης των playmobil και όταν βλέπω το σηματάκι με το γρανάζι της Λύρα συγκινούμε αφάνταστα! Είμαι 39 χρόνων και παίζω ακόμα με τα playmobil μου με τον γιό μου (4ων) και την κόρη μου(2 ετων)! Ευτυχώς η μανούλα μου τα κράτησε όλα!!! Θέλοντας να συνεισφέρω και εγώ στην συλλογή φωτογραφιών από καταλόγους και οδηγίες της Λύρα σας ανεβάζω τις οδηγίες του κάστρου μου Νο.3446!!!
Προβολή συνημμένου 112634 Προβολή συνημμένου 112635 Προβολή συνημμένου 112636 Προβολή συνημμένου 112637
Ομόλογώ ότι τα 30-35 λεπτά που έκαναν για να ανέβουν οι φωτογραφίες είχα ένα φλας μπακ από την παλιά γειτονιά μου! Ν. Κόσμος πίσω από την Μπακνανά, Τιμοκρέοντος... θυμήθηκα τότε που υπήρχε ακόμα αλάνα εκει που σήμερα είναι ο Γαλαξίας και όλες οι πολυκατοικίες ήταν σχετικά καινούριες όλα τα παιδάκια κατεβαίναμε με τα παιχνιδάκια μας, τις μπάλες μας, τα ποδηλατάκια μας ή και όλα αυτά μαζί ταυτόχρονα να παίξουμε στον δρόμο, στα πεζοδρόμια (τα οποία οι θείες και οι καλές κυρίες γειτόνισες τα έπλεναν πριν προλάβουμε να κατεβουμε για το παιχνίδι μας), στο άλσος!!! Θυμάμαι την μαμά μου να με συμβουλέυει να μην κατεβάζω τα πολύ καλά παιχνίδια μου για ευνόητους λόγους! Πάντα είχα στις τσέπες μου αυτοκινητάκια, playmobil και κάρτες star wars(που μάζευα από τσίχλες τσιγάρα!)!!!
Σταματάω εδώ προς το παρόν την φλυαρία μου!
Φιλιά σε όλους