[LYRA] Playmobil

Που το βρήκες,είναι της LYRA?Εσύ έχεις πολλά sets LYRA?
 
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Stavros όλα τα λεφτά η ατάκα σου!!!

 


giannislarisa
είναι διαφημιστικό ε?
 
αγαπημένε φίλε thebest20.μ αρεσει που είσαι "LYRόβιος" κ τα μυαλά στα κάγκελα.είναι μία καρτολίνα που κυκλοφόρισε αν θυμάμαι καλα το 1985.στην Γερμανία βέβαια είχε κυκλοφορίσει σαν κατάλογος με αυτό το εξώφυλλο το 1975 !!!! με εκπληκτικά σετ.ναι φίλε μου έχω περίπου 80 σετακια της LYRA.με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω μερικα.κυνηγάω τα μεγάλα σετ κ τώρα τελευταία έχω αποκτήσει αρκετα.(προσεχώς φωτος).Σταύρο είσαι απαιχτος .ακόμα γελάω με το σχόλιο.χαχαχα

ναι and1είναι διαφημηστικό απο παλιό παιχνιδάδικο το οποίο δυστηχώς δεν υπάρχει .
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γιαννη μου ολοι LYRοβιοι ειμαστε αλλα δυσκολα τα βρισκεις τα ρημαδια...

Ειδικα 1ης γενιας...με το τουφεκι!

Βλεπεις και οι Γερμανοι που

ζητησαμε πληροφοριες (εικονες δηλαδη)

μαζι με τον Best...oυτε κουβεντα! Τουμπεκι!
 
μη μασάτε αδέρφια.μέσα απο μας θα βγούνε οι πληροφορίες.κομματι κομματι θα τα μαζέψουμε...Σταύρο δεν είναι δύσκολο να τα βρείς.σε πληροφορώ οτι είναι πολύ εύκολο(ξέρω τη του λέω),να βρεις κ τον πιο σπάνιο κωδικό.το θέμα είναι αμα μπορεις να τον πληρώσεις.δυστηχώς δεν έχουν όλοι αυτήν την δυνατότητα
 
giannislarisa είπε:
μη μασάτε αδέρφια.μέσα απο μας θα βγούνε οι πληροφορίες.κομματι κομματι θα τα μαζέψουμε...Σταύρο δεν είναι δύσκολο να τα βρείς.σε πληροφορώ οτι είναι πολύ εύκολο(ξέρω τη του λέω),να βρεις κ τον πιο σπάνιο κωδικό.το θέμα είναι αμα μπορεις να τον πληρώσεις.δυστηχώς δεν έχουν όλοι αυτήν την δυνατότητα
Μεγαλη ζημια εχει κανει το e-bay (προσωπικη γνωμη)

αλλα ας μη το αναλυσουμε γιατι γεμιζουμε το θρεντ

με ασχετα και δεν λεει.Οτι ειναι με pm. :thumbup:

Εχεις δικο,σιγα-σιγα θα τα βρουμε ολα. :)

Αγαλι-Αγαλι γινεται η αγουριδα μελι! :)
 
Είναι πολύ δυσεύρετοι οι κωδικοί!Συγκεκριμένα οι 7-9 κωδικοί που ψάχνω,υπήρχαν στο ebay το 2007,και τους αγόρασαν άτομα από το Γερμανικό forum (είχαν ίδια nicknames),σε χαμηλές τιμές,όπως είδα από το feedback (πχ 7 ως 15 euro το κάθε set),αλλά δίπλα δεν ανοίγει κάποια photo να δείξει το set,όπως έχει σε μερικά άλλα που έχουν πουληθεί.
 
είναι πάγια τακτικοί των γερμανών.αγοράζουν ποσότητες φτηνά κ πουλάν μονάδες πανάκριβα.προτιμό τους ολλανδούς sellers(μην ξεχνάτε ότι τα πρώτα σετς playmobil αγοράστήκανε απο ολλανδούς εμπόρους,ήταν οι πρώτοι που εμπιστεύτηκανε την geobra στην εκθεση παιχνιδιών στο Αννόβερο αν θυμάμαι καλα το Σεπτέμβριο του 73' όταν ακόμα οι γερμανοί έμποροι γυρνούσαν την πλάτη στο εγχώριο προιόν τους),φοβεροί sellers ταχύτατοι,ευγενέστατοι κ λογικοί κ με πολύ καλύτερη γκάμα απο τους γερμανούς.οπως κ οι βέλγοι κ τώρα τελευταία κ οι γάλλοι.προσοχή στους ιταλούς.είναι λίγο ασυνεπής.
 
καλημέρα.....ενα δώρο για τα φιλαράκια μου...IMG_0795.jpg το νέο μου αποκτημα.ακολουθούν κ άλλα...
 
Τέλειο είναι,αυτό το έχω από παλιά και είναι από τα πιο σπάνια!!!!!Μπορείς να σκανάρεις τον κατάλογο?Είναι ο σπάνιος,της LYRA NEW!!!!!!!!
 
οκ με την πρώτη ευκαιρία θα τον σκανάρω και θα τον ανεβάσω.
 
giannislarisa είπε:
οκ με την πρώτη ευκαιρία θα τον σκανάρω και θα τον ανεβάσω.

Μήπως μπορείς να μου πεις ποια sets έχει μέσα o κατάλογος??????
 
thebest20 είπε:
Μήπως μπορείς να μου πεις ποια sets έχει μέσα o κατάλογος??????
Αφού θα τον σκανάρει είπε. Κάνε λίγη υπομονή :) Mη γεμίζουμε κωδικούς και μπουκώνουμε τις σελίδες.
 
Σε μερικά κουτιά στις άκρες,κυρίως στη σειρά LYRA NEW και στα μικρά κουτάκια της LYRA διαφημίζει άλλα sets!Έτσι βρήκα σε καθαρή ανάλυση το 3001 και 3005,τα οποία από ότι φαίνεται είχαν κυκλοφορήσει και σε κουτιά και σε κουβαδάκια με τον ίδιο κωδικό!Είμαι σίγουρος ότι το 3001,το είχα πάρει,σε κουτί!

3001.jpg


3005.jpg


http://playmobillyra.blogspot.com/2012/03/playmobil-lyra-new.html

To 3001 είναι συνδυασμός ινδιάνων,καουμπόηδων,και βορείων πολεμιστών.Το 3005 συνδυάζει εργάτες και αστυνομικούς!
 
ερχετε napalm...ριχνω στην μάχη 2 -3 σετακια. ετσι για πανικο -heat and run-.χαχαχαχ

(1)CIMG1088.jpg(μεγάλη καθαρή ανάλυση.)

(2)CIMG1293.jpg

(3)CIMG1561.jpg

είναι 3 απο τα διαμαντάκια τις συλλογής μου.δεν έχουν ανοιχτή ποτέ. Δεν ξέρω τη έχουν μέσα.φανταζεστε να έχουν πέτρες?χαχαχα.περιμένω σχόλια
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τέλεια είναι και τα 3,αλλά γενικά δεν τα είδα σε καταστήματα ποτέ,όταν αγόραζα playmobil!!!!!
 
όταν κυκλοφόρισαν ήμουν μωρο.ήταν τα πρώτα σετ της lyra .στην γερμανία αυτοί οι κωδικοί κυκλοφόρισαν το 1976-77.εδώ δεν γνωρίζω την ακριβή ημερομηνία εισαγωγης ή παραγωγής.
 
Τι μου θύμησες τώρα........ ::) : :) ::) 1990 ή 1989? :what: Τέλος πάντων έπαιζα ανέμελος στην παιδική χαρά ώσπου βλέπω τον πατέρα μου με την αδερφή μου να γυρνάν απο το παιχνιδάδικο, να κρύβουν την συσκευασία [το μπλε χρώμα και το σηματάκι της lyra όμως μαρτυρούσε τι ήταν] και να μου λένε έλα σπίτι να δεις τι σε περιμένει. ΕΕΕΕΕ δεν έχασα ευκαρία και τι να δω? Το western house !!!!! Μπράβο σου φίλε και που τα έχεις αλλά κ που μ' έκανες να θυμηθώ εκείνη την ωραία στιγμή :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
 
Πίσω
Μπλουζα