Σ' ευχαριστώ φίλε και η δική σου συλλογή είναι από τις καλύτερες που έχω δει. Όχι, έχω μόνο dinosorb και comet cat. Βασικά, επειδή έχω ένα κόλλημα με το filmation cartoon, μαζεύω ότι εμφανίστηκε στο cartoon, εκτός από μερικές φιγούρες που πραγματικά μου αρέσουν, όπως π.χ ο clump cump ή ο scareglow, που είναι φοβερές και τις γουστάρω πραγματικά, γι' αυτό και τις αγόρασα. Από meteorbs μόνο αυτά τα δύο εμφανίστηκαν στο cartoon. Υπάρχουν βέβαια και κάποια creatures που εμφανίστηκαν με άλλη μορφή και αυτό είναι το monstroid. Και ας μην ξεχνάμε ότι και το snake mountain εμφανίστηκε με άλλη μορφή στο cartoon, αλλά σημασία έχει ότι εμφανίστηκε, γι' αυτό και το πήρα. Το ίδιο συμβάινει και με όλα τα motu items που έχω. Πολύ κόλλημα το παραδέχομαι. Έχω σταμπάρει και μία granita custom και προσπαθώ να μαζέψω κανένα φράγκο, αλλά δύσκολο. Αυτό είναι ένα όνειρο, θα δούμε αν καταφέρω να το πραγματοποιήσω. Βλέπεις, ένα 300αρι Ευρουλάκια είναι ένα σεβαστό ποσό και δεν το δίνεις εύκολα για αυτά τα πράγματα, ακόμη και αν τα λατρεύεις.