stayros είπε:
Πιστεύω ότι η δημιουργία καποιων πολύ αξιόλογων sites γύρω από τα MOTUC-αλλά και τις αρχικές σειρές-και γενικότερα το διαδίκτυο έχουν ανεβάσει το ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα παιχνίδια σε ψηλότερα επίπεδα. Επίσης πιστεύω ότι παίζει ρόλο και η ανυπαρξία υλοποίησης-δημιουργίας νέων ιδεών γύρω από τις action φιγούρες οπότε αναγκαστικά επιστρέφεις προς τα πίσω. Ακόμα μπορεί να ισχύει και το γεγονός ότι οι παλιότερες γενιές νιώθουν χρέος έναντι των νεοτέρων και προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν το πάθος τους, έστω και καθυστερημένα...wheeled warrior είπε:Nατανε μονο δυο φιγουρες που θαθελα να μου φερει ο αγιος βασιλης καλα θατανε!!! το θεμα ειναι να μπλεξεις κ να παραμπλεξεις!! αλλα εχω μια απορια! περα απο δυο ατομα που εχω μιλησει λιγο παραπανω! πως κ ολοι τωρα ξαφνικα τα τελευταια 2-3 χρονια μπλεξανε με motu κ ολα τα 80's action figures? ειχα κανει την ιδια ερωτηση σε ενα trhead που ειχα ανοιξα πολυ πιο παλια αλλα δεν απαντησε κανεις απο αυτους που λενε οτι ειναι τρελαμενοι κ τετοια!!
Στις εντυπες θα ταιριαζουν καλυτερα πιστευω Παρδαλε!pardalotzatziki είπε:Εχω διαφημισεις απο κομικ, να τις βαλω εδω ή στις εντυπες διαφημισεις;;;
Οταν λεω για βασικους εννοω...wheeled warrior είπε:σταυρο απο οτι βλεπω περα απο τον he-man κ την sorceres οι βασικοι ειναι πανω 2-3 που σου λειπουν και ολοι ειναι του 2002 κ μετα!!!
Αυτό το τώρα φίλε είναι λίγο άκυρο, εφόσον γουστάρουμε τα ρετρό...stayros είπε:Οσο για το χρονολογικο που αναφερεις,ουτε καν με απασχολει...ας ειναι και του τωρα.
Άνα γεια σου!!wheeled warrior είπε:αν μαζευεις οτι ναναι δεκτον!!
Ενταξει ρε συ Θεοφιλε...οταν κοιτας για 80s MOTU φιγουρες και βλεπεις κατι τιμες που φτανουν στον Θεο... ...λες ΟΧΙ,Theophilos είπε:Αυτό το τώρα φίλε είναι λίγο άκυρο, εφόσον γουστάρουμε τα ρετρό...Πάντως εμείς οι motu fans δε θα λέγαμε βασικούς μόνο αυτούς...