nasospakos
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 31
κάλε μου warrior έθεσες κάποιες απορίες επί τάπητος και εγώ είπα απλά τις απόψεις μου. Τι νομίζω ΕΓΩ ότι μπορεί να φταίει για το ότι πολύς κόσμος ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τις action φιγούρες και τα συναφή! Τώρα αν εσύ θες να πεις ότι κάποιοι το παίζουν ειδήμονες-παντού υπάρχουν τέτοιοι τύποι-τότε γιατί δεν το λες από την αρχή, αφού «πεθαίνεις» να το πεις. Σε τοπικό επίπεδο πάντως δεν υπάρχει κατάστημα με ικανοποιητικές νέες φιγούρες οπότε γιατί να μην στραφεί κάποιος στο διαδίκτυο για ανεύρεση παλαιοτέρων και άρα καλυτέρων παιγνιδιών; Τώρα σε ότι αφορά τον Todd McFarlane άπιαστος στα κόμικ αλλά οι υλοποιήσεις του σε μορφή φιγούρων δεν μου αρέσει προσωπικά αλλά ούτε και συγκρίνονται με το σχεδιαστικό στυλ παιγνιδιών τύπου MOTU, Blackstar ή Visionaries. Ακόμα το ότι υπάρχουν sites «από πάντα» δεν σημαίνει ότι τα ήξεραν και όλοι από πάντα!wheeled warrior είπε:σταυρο απο οτι βλεπω περα απο τον he-man κ την sorceres οι βασικοι ειναι πανω 2-3 που σου λειπουν και ολοι ειναι του 2002 κ μετα!!!
οσο για τις ιδεες φιλε nasopako! ναι οκ ολα βασιζονται σε καποιο ηδη υπαρχων φραντσαιζ ειτε 30ετιας ειτε 50 ετιας ειτε ειτε ειτε...αλλα δηλαδη? ο μακφαρλαν δεν εβγαζε φιγουραρες? η σειρα δρακων του μακρφαρλαν απλα δεν παιζοντουσαν!!! η μαρβελ δεν βγαζει φιγουραρες? η dc? η νεκα?? τι να λεμε τωρα ρε παιδια? κ δηλαδη εσυ ας πουμε περιμενες τα site γυρω απο τα motuc και τα motuc τα ιδια? για να μπεις στην φαση? που το χημαν οργκ θυμαμε υπαρχει απο παντα? κ το hype υπηρχε παντα στις φιγουρες he-man!! το 2000 με τα κομεμορατιβ εγινε πανικος αλλα παλι αρκετοι ειναι αυτοι που περιμεναν ενα φορουμ για να το παιξουν ειδημονες!!!
Ουφ, ελπίζω να μην κούρασα. Πάω για ύπνο οπωσδήποτε...
Πάρε και ένα καλό τώρα για να σου φτιάξω διάθεση (δεν αφορά MOTU αλλά Blackstarr, ελπίζω να μην βγαίνω εκτός θέματος):
http://20thcenturytoycollector.com/posts/2013/08/17/david-mattingly-interview-blackstar-artwork/
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: