konkar
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 30
Πώς το ξέρεις?sunset89 είπε:Συμφωνώ με όσα λες Άννα, αλλά σύντομα αυτό το τελευταίο θα ανατραπεί!
Πώς το ξέρεις?sunset89 είπε:Συμφωνώ με όσα λες Άννα, αλλά σύντομα αυτό το τελευταίο θα ανατραπεί!
Έχω τον τρόπο μου. Δεν είναι ακόμη η ώρα όμως. Σύντομα στις οθόνες μας....konkar είπε:Πώς το ξέρεις?
Ο Ρώμας σε διαγωνισμό του ΑΝΤ1 (αν έκανε) θα κέρδιζε, όπως και ο Παπαδάκης, οι ΑΜΑΝ, ο Καφές, η Λάμψη, το Καλημέρα Ζωή, η Μενεγάκη και το Big Brother. Που ήταν αντεννικά σουξέ.serano915 είπε:Παιδιά συγνώμη αλλά εδώ θα διαφωνήσω... Δηλαδή, sorry, αλλά μπροστά σε Θεοδωράκη, Παπαδημητρίου, Δημητρίου, Ρεμπούτσικα, Κραουνάκη, Γαλάνη τι να φτουρήσει ο Χατζηγιάννης;;; Ας μην ψήφιζαν όλα τα 12χρονα και σας έλεγα εγώ! (Το υπέροχο ost της "Αίθουσας" το έφαγε η μαρμάγκα;; )
Για τους αγαπημένους πρωταγωνιστές κωμικής σειράς είμαι ικανοποιημένη -σχετικά- αν και περίμενα λίγο ψηλότερα τον Βλάσση, το Χαραλαμπόπουλο και τον Μπουλά. Ο Ρώμας τι δουλειά είχε στην 20άδα; (κακιούλα! )
Anw, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!
Συμφωνώ σε όλα! Εγώ τα περίμενα και τα είχα ψηφίσει κιόλας!thebest20 είπε:Η Παλίρροια,η Προδοσία και το Έτσι Ξαφνικά κάνουν επίσης αισθητή την απουσία τους από τα Sountracks!Τελικά βγήκαν μόνο τραγούδια και όχι ορχηστρικά!Αλήθεια το Κοίτα Κοίτα από το Μη Φοβάσαι Τη Φωτιά ποιος το ερμηνεύει?
Ναι οκ για Μπέζο, συμφωνω... Να σου πω, μ' αρέσει ο Μάινας κι έχει δοκιμαστεί σε πολλά είδη, μα δεν περίμενα να πάει δεύτερος. Για 3ο τον υπολόγιζα. Όμως, την Κυριακή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι πρώτος στους Δραματικούς ηθοποιούς. Μετά πάνω - κάτω Παπακαλιάτης, Μαρκουλάκης Νινιός, Σεργιανόπουλος θα είναι στην πεντάδα.serano915 είπε:Εδώ που τα λέμε ο Μπέζος έχει αφήσει εποχή με το Γιάννη από τους Απαράδεκτους. Μόνο και μόνο γι'αυτό άξιζε την πρωτιά!!!
Ο Μάινας πάλι....:shtup:
Βασικά εννοούσα ορχηστρικό την Παλίρροια γιατί νόμιζα ότι ήταν ορχηστρικό!Υπήρχε cd με την Παλίρροια?sunset89 είπε:Συμφωνώ σε όλα! Εγώ τα περίμενα και τα είχα ψηφίσει κιόλας!Μα και αυτά που λες δεν ήταν ορχηστρικά. Τν Παλίρροια την ερμηνεύει η Ζούνη, ο Κότσιρας την Προδοσία και το Έτσι ξαφνικά ο Θαλασσινός ως γνωστόν.
Ναι υπήρχε. Αποτελούνταν από 23 τραγούδια, όντως ορχηστρικά μα το κύριο θέμα των τίτλων το ερμήνευαν ντουέτο η Πέμυ Ζούνη με το Μανώλη Χατζημανώλη. Έχει σχεδόν αποσυρθεί από την κυκλοφορία- δεν έκανε πολλές πωλήσεις, όπως άλλα του Δημητρίου ( πχ. Μεγάλος Θυμός, Πρόβα Νυφικού και Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά).thebest20 είπε:Βασικά εννοούσα ορχηστρικό την Παλίρροια γιατί νόμιζα ότι ήταν ορχηστρικό!Υπήρχε cd με την Παλίρροια?
Πες το ψέματα... Ειδικά αυτούς τους δύο προσπάθησα όσο μπορούσα κι εγώ να τους υποστηρίξω. Αλλά το πολύ ως τη 15η θέση θα τους δούμε. Πάντως ο Παπακαλιάτης και να μην έμπαινε δε θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά οι θαυμαστές του και κυρίως οι θαυμάστριες θα είχανε τεράστιο θεματάκι...anna_ είπε:Από κάτι πιο παλιό σε δραματικούς ελπίζω να δούμε και Φέρτη κ Χατζησάββα..οσο για Παπακαλιάτη,πολύ διχασμός πια
Μακαρι, αν ειναι μαλιστα να δουμε και τις συνεντευξεις που εκοψαν για τοσο ανοητο λογο.sunset89 είπε:Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει κάθε Κυριακή το The twenty με τον Γιώργο Καπουτζίδη το Μega σκέφτεται να του δώσει παράταση 5 με 6 επεισοδίων . Αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων ο σεναριογράφος-ηθοποιός θα ασχοληθεί με τη συγγραφή της νέας σειράς του που θα δούμε την επόμενη... σεζόν φυσικά από το Mega.