Κάποιος έχει μείνει αρκετά χρόνια πίσω....falcon030gr είπε:Σελίδα που να τα έχει συγκεντρωμένα όχι. Τυχαίνει να υπάρχουν κάποιες συλλογές από hack groups της εποχής και εκεί μέσα υπάρχουν όλα όσα είχαν βγεί. Ενδεικτικά για 2D: Chagall, Studio Photo, Apex Media (το πρώτο που έκανε morphing εν έτει '94), για 3D: Neon, POV Raytracer, για Video: VideoMaster Falcon. Αυτά ήταν commercial, όχι pd και είναι ότι έχω στο μυαλό μου αυτή την στιγμή. Σαφώς υπήρχαν πολύ περισσότερα. Υπάρχει .txt file (λίστα) περίπου 2ΜΒ από προγράμματα που υπάρχουν σε CDs. Περίπου 4000 τιτλοι, χώρια τα public domain utilities,demos klp
Αμάν χριστιανέ μου! Βάλε ένα NSFW στον τίτλο! Άνοιξα το tab με το thread ενώ έπινα μια γουλιά ελληνικό (διπλό, βαρύ-γλυκό) και μου βγήκε από τη μύτη από την ομορφιά... Θα μας πεις πόσο πήγε το μαλλί;falcon030gr είπε:Μετά απο 3 εβδομάδες, κατέφθασε ο C-Lab Falcon MK-II. Ποστάρω μόνο εξωτερικές φωτογραφίες μιας και το λειτουργικό το ξέρετε. Το μηχάνημα είναι σε απίστευτα εξαιρετική κατάσταση, χωρίς γρατσουνιές, σπασίματα, κιτρινίλες κλπ, με τα manual, system disks,vga adaptor & ένα βιβλίο για προγραμματισμό του falcon & του internal dsp! A, ο τύπος μου άλλαξε και το NVRAM & μου έδωσε και ένα trackball δώρο!
Έχει 14ΜΒ RAM, 512MB internal HD και όλα τα γνωστά στους μουσικούς audio mods της C-LAB. Χώρια που ο δίσκος έχει μεταξύ των άλλων κάτι HDDriver 8.2, ICD tools, Papyrus Gold 8, Kobold 3.5, Cubase Audio 16 v2.06 & AudioMaster, all registered! Με τις υγείες μου.....
Λαμβάνοντας υπ'όψιν και το link που μου έστειλες το οποίο το έχω διαβάσει πριν σου απαντήσω, αλλά και βασιζόμενος σε αυτά που γνωρίζω από δική μου εμπειρία, λέμε και οι 2 το ίδιο τελικά. Η C-Lab ΔΕΝ κατασκεύασε m/b, πήρε τα ήδη υπάρχοντα falcon (populated) mb's και τα μετέτρεψε.ChrisTOS είπε:Όχι, δεν πήραν τα ήδη υπάρχοντα m/b. Πήραν τις μητρικές τις οποίες η atari θεώρησε ακατάλληλες για να μπουν στα δικά της προϊόντα. Αυτές δλδ που η atari θεωρούσε ελαττωματικές λόγω προβλημάτων στην γραμμή παραγωγής.