Imgema
Alien RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.422
Οχι ακριβώς. Ισχύει το αντίθετο. Επέλεξα το Daytona 2 γιατί εκεί φαίνεται καθαρά η χρήση τεράστιου αριθμού πολυγώνων, περισσότερων σε σχέση με κάθε άλλο παιχνίδι στα μηχανήματα αυτά, άσχετα αν μου αρέσει οπτικά ή όχι. Και να μην μου άρεσε πάλι αυτό θα έφερνα σαν παράδειγμα. Γιατί είναι το παιχνίδι που, για μένα, αποδεικνύει την ανωτερότητα στο hardware του Model 3, έστω το Step 2.0 και έστω στο θέμα γεωμετρίας που για μένα είναι το πιο σημαντικό.Και εσυ επελεξες το daytona usa 2 για λογους οπτικους -σου φανηκε πιο ωραιο- και οχι απο θεμα αξιοποιησης του hardware οποτε καταλαβαινεις θα επεκταθουμε και αλλου,οπως και εγινε.
Με λίγα λόγια, αν κάποιος μου δείξει ένα game που να φαίνεται ότι χρησιμοποιεί πιο δυνατή μηχανή γραφικών από το Daytona 2, δηλαδή να φαίνεται ότι έχει πιο πολύ 3D λεπτομέρεια, άσχετα αν είναι ωραίο ή όχι, τότε δεν θα έχω κανέναν λόγο να υποστηρίζω την ανωτερότητα στο hardware του Model 3. Τα games που αναφέρθηκαν μέχρι στιγμής δεν φτάνουν σε αυτό το επίπεδο.
Θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα του Step 1.0 με μία μικρή αμφιβολία. Εκτός του ότι το λένε και στο Sega Retro, όντως δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι εκεί που να φαίνεται ανώτερο από τα καλύτερα δείγματα του Naomi/DC. Οπότε δεν ξέρω κατα πόσο ο Leon έχει δίκιο εδώ, θα ήθελα αν μπορούσε να παραθέσει κάποιο source εφόσον μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάτι να πιαστούμε.
Αλλά στο θέμα step 2.0/2.1 έχουμε και δείγματα αλλά και sources που να το υποστηρίζουν. Οπότε δεν χωράει αμφιβολία νομίζω. Τώρα για το Step 1.5 μην με ρωτήσεις, δεν ξέρω
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: